suvras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ben bu açıdan hiç bakmadım ama artık sevgilinin babacım arkadaşlarla pijama partisi yapıcaz deyip benle kalma olayı yalan oldu mesela. Sonra benim arkadaştayım, şurdayım, burdayım olayı da yalan olabilir taaa başka bi şehirdeyken bi 400-500 km uzakta. Adam özetlemiş gerçi olayı okuyunca anlarsınız da, aman diyim, 3G'ye geçerken veya karşı taraf yakınınız geçmeden önce iyice bi düşünün... "Bekir Coşkun" said: 3G ile artık cepten konuşurken birbirimizi de görebileceğiz. “Kulak”tan sonra bir de “göz”ümüz oldu, ne mutlu... Bunun ekonominin canlanmasına da katkısı olacaktır bilirim ben. Her sabah 3G’yi açmadan önce bir koşu kuaföre gidecektir Nebahat... 24 saat makyaj, gece konuşmaları için yeni gecelikler, sabah konuşmaları için çiçekli sabahlıklar, renkli bluzlar, arka dekor için duvar kâğıdı-çerçeve derken... Nasıl değişiyor insanın hayatı. * Diyelim ki yalan söylemek artık daha zordur. Karısına “Toplantıdayım” diyenler, ayakları havada pozisyondan çıkıp bir toplantı dekoru bulmak zorundalar. Üstü kravatlı-ceketli, alt tarafı bir kaçamak yatağının içinde donlu sahneler geliyor gözümün önüne. “Madem toplantıdasın, müdürü göster o zaman...” diyor diyelim ki karısı... “Göz” orada çünkü... * “Kulak”a “göz” eklendi... Ufaklıklar için “Okuldayım anne” yok artık... Keza “Hastayım, üşütme geldi şefim” olmayacak. Şef “O zaman kumsalda mayo ile oturmak iyi gelmez Nuri” diyecektir... Âşıkların işi daha da zor... Tuvalette oturup “Şu anda balkonda sallanan koltuğumda, bulutlara bakıp seni düşünüyorum sevgilim” olamayacak... Çünkü “sallanan koltuğun” klozet olduğunu görecek duygulanan sevgilinin “göz”ü... Ya da iş hayatında; “Dairenizin her şeyi mükemmel oldu, şu an hazır” diyen müteahhide soracaktır “göz” sahibi müşteri: “Hani duvarları yok mu?..” * Tamam, iyi yönleri vardır... Ama yaşamın en değerli şeyi özgürlüğümüzü biraz daha aldılar elimizden... Kendi dünyamıza her gün biraz daha el koyuyorlar, bize bir şey kalmıyor... Özel anlarımız, gizli dünyamız, yalanlarımız, günahlarımız, yüzümüz, gözlerimiz, saçımız-başımız, sevinçlerimiz, kahkahalarımız, ağlayışlarımız, pazara sürüldü... Güçlü küresel sermaye, bizi bize satıyor... Anlamıyor musunuz?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 e almayın 2. kamerası olan telefon. sadece internet hizmetini kullanın 3gnin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Benim merak ettiğim böyle bir teknoloji ile acaba yetkili kişiler izinsiz açıp izleyebilirlermi telefondan bizi ( gerçi görecekleri şey genellikle pantolon cebi içi olur ama :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 mokoko said: e almayın 2. kamerası olan telefon. sadece internet hizmetini kullanın 3gnin. e almadık ki zaten. sadece alacaksanız, alırken bi daha düşünün dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ne kadar gereksiz bir mizah yapmış adamcağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 mokoko said: e almayın 2. kamerası olan telefon. sadece internet hizmetini kullanın 3gnin. arka kameradanda oluyo goruntulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 3g desteklemeyen tel alırz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Abi boyle fason haberlerin tek sorumlusu Hurriyet'in haftada bir cikardigi teknoloji haberleridir. 3G ile goruntulu konusma teoride var da pratikte nerede var allaskina. 1 yildir ABD'deyim 1 yildir 3G kullaniyorum bir kere goruntulu konusma yapmadim, yapan da gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sasfds millet video konferans yapicak surekli zannediyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 hep dakikasi 1 kontörden giderse niye olmasın ki videolu konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Penthesilea said: Abi boyle fason haberlerin tek sorumlusu Hurriyet'in haftada bir cikardigi teknoloji haberleridir. 3G ile goruntulu konusma teoride var da pratikte nerede var allaskina. 1 yildir ABD'deyim 1 yildir 3G kullaniyorum bir kere goruntulu konusma yapmadim, yapan da gormedim. hmm demekki sen genel olarak CAHIL kesimin oldugu yerde yasiyorsun. sdsfgsghhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ben telefonu değiştirmeyi düşünüyorum.aç bakayım neredesin durumu hayatımın her noktasında sıkıntı verir bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Türkiye de ne çok karısını aldatan adam varmış ya 3g çıktı çıkalı adamların hakları savunuyor durmaksızın :D Öyle cam gibi görüntü fln olmaz zaten 3g de ve denildiği gibi insan bi yerden sonra sıkılır ya her dk her dk görüntülü konuşma yapacak kaç manyak var?Ayrıca tuvalette telefonla konuşulmaz eko yapar her türlü ne iş üzerinde olduğunuz da anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Kaçamak zaten dinimizce yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 3g siz baya güzel cep telefonları var. Zaten hala en fazla 2 saat dayanan laptop sarjı ile nete girmek veya görüntülü konuşmak fikrine alışamadım. Nedense internet bana oturup başa başa girilecek, gezilecek bir şey gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Teknoloji ebemizi **** yolunda hala farkında değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 illa bu önümüzdeki seneyi düşünmenize gerek yok, herkes tepki vermiş hemen "3gsiz alırız aga" düşününki 3 sene sonra bütün telefonlarda olucak zaten, üstüne başka şeyler çıkıcak. genel olarak köt übi hadise bu kadar kontrolün olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 wildpervert said: illa bu önümüzdeki seneyi düşünmenize gerek yok, herkes tepki vermiş hemen "3gsiz alırız aga" düşününki 3 sene sonra bütün telefonlarda olucak zaten, üstüne başka şeyler çıkıcak. genel olarak köt übi hadise bu kadar kontrolün olması. almam kapattırırım. Kişisel yaşam diye bi şey kalmayacak. yakında 3 boyutlu telefonda çıkar üç boyutlu olarak ortaya çıkar kaçamaklarımız. Ya bunlarla uğraşacaklarına bi Cern el atsalar ölürler sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 SenariouS said: 3g siz baya güzel cep telefonları var. Zaten hala en fazla 2 saat dayanan laptop sarjı ile nete girmek veya görüntülü konuşmak fikrine alışamadım. Nedense internet bana oturup başa başa girilecek, gezilecek bir şey gibi geliyor. netbook diye bi teknoloji var. şarjlar 4-5 saate kadar uzuyor hatta 6-7 saat olanlar var abartı fiyatlar da değil. kitap taşır gibi yanında taşıyabilirsin. hatta ufak bi ek batarya ile iki katına çıkıyor bu süre. sürekli nete girmesi gereken insanlar için gayet güzel bi teknoloji. 3g ile gezip anında gereken düzeltmeleri yapmak. browser üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ehehe cep telefonu yayilirken de buna benzer tepkiler gelmisti.. "cep telefonu da neymis, katiyen almam. ozel hayat diye birsey kalmiyor yahu! belki ben ulasilmayi istemiyorum!" degisime, gelisime bu kadar ayak diremeyin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ya yurtdışı şimdi 4g ye geçiyor ya, sanki bu vodafone falan bize orada artık kullanılmayan 3g ekipmanını itelemeye çalışıyor gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Aket-Atum said: ya yurtdışı şimdi 4g ye geçiyor ya, sanki bu vodafone falan bize orada artık kullanılmayan 3g ekipmanını itelemeye çalışıyor gibi geliyor. sankisi fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yurtdisinda 4g'ye gecmek diye birsey yok daha. hazirlik yapiliyor ama aktif olarak kullanilan yerler coook sinirli. misal 2010'da japonya'da ilk kez yaygin olarak son kullaniciya ulasacak. bati avrupada da 2015'de mi ne komple gecilmis olmasi bekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 düz telefon yeterince rahatsız edici bişey benim için. görüntülüsüne bulaşacağımı hiç sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 gutenberg de bekir çoşkun'un saçmalıklarının basılacağını bilseydi matbaayı icat etmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar