Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Schweinsteiger said: ginaly said: sen konuşacaksın, kız senin ağzının içine bakıp ne kadar süper çocuk diyecek içinden. Kız konuşsa da biz aa ne süper hatun desek =) kimse konusmasa dorudan olaya girsek daha güzel bi hayatımız daha güzel bi dünyamız olmaz mıydı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Onu sezmen lazım birazcık ya. Seninle ilgileniyor mu? Vesaire. Kendini belli eder zaten kızlar/kadınlar. Gidip de ne dediğinin pek bir önemi yok zaten orda daha çok işe yarayan dış görünüm. Seni uzaktan beğendikten sonra gidip "göt bok sıç" desen bile "aa gelip benimle konuşmaya çalıştı diyecek". Biraz özgüven lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Vingthor said: köyde eşşekler teklif ediyomuş AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 elano blumer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 mangaldan hoşlanırmısınız? diyip başarıya ulaşan gördükten sonra böyle topikler vız gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Spidee said: Vingthor said: köyde eşşekler teklif ediyomuş AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA Anne sütüne en yakın sütün eşek sütü olduğunu biliyor muydunuz? Ben de bugün Kelime Oyunu'nda öğrendim sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 joni deple uzaktan yakından bi alakan yoksa ihtimal 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ne türde bir kız aradığına da bağlı gerçekten sevmek istiyorum aşık olucam mı ? Yoksa pul koleksiyonuna eklemek için mi ? Eğer cevabın 1. seçenek ise o şekilde kusura bakma da NAH bulursun. 2. şık ise yüzlerce var benimde öyleleriyle işim yok o ayrı mesela. Kendimi kaşar görürüm sonra erospu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 servisteki 2 kızı "kaldırdım" ne oldu? resim atolyesindeki, 3 kızın 3ünüde "kaldırdım" ne oldu? internetten o kadar kız "kaldırdım" da ne oldu peki? ne oldu sölimmi hiçbişey... hayatımda hiç bi kızı aldatmadım. 2siyle ayna anda flort bile etmedim. 10 kere aldatılmısımdır rahat. hatta ilkini yatakta basmıştım ben. gecen askerden geldim bir kız arkadaşım vardı. oda aldattı geçen ay. bende hiç tepki yok. o kadar doğal karşıladımki olayı. resmen kaşar olmuşum. ruhsuz olmusum ha sonra sorarlar ıssız adam nasıl olunur diye filmi izlemedimde gerçi hakikaten zorla ıssız yapıyorlar adamı... ben kaldırdım diye düşünürken bi baktım meersem onlar beni kaldırmış... kaldırdım kelimeside ne iğrenç bi kelimedir ya... sevdim lan hepsini ben... asıl olay beni benim onu cok sevdiğim gibi seven bi kızın bekaretini bana verip. daha sonra seni cok seviyorum ama sen beni çok aldatırsın sana güvenmiyorum diip terketmesinden sonra başladı. hayatım düzene girmedi bi daha. size tavsiyem aranmayın ve kaliteyi düşürmeyin kesinlikle. çok ihtiyacı olan sabretsin biraz. eleyip sık dokusun. önce süper arkadaş olsun sonra bi ilişki kurmaya yeltensin. yani ben bunu cıkardım geçmişimden... yada bilmiyorum nası yaparsanız yapın baane ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sadece arkadaslık iyidir. iyi bir arkadasın varsa o senin sevgilin de olur anan da olur dostun da olur (diye bi cümle kursam nasıl olur derken) ama kız arkadas dedigin bela valla yok kısıtlamalar yok kıskanclıklar eh püf hıh tripleri sen beni yataa atmak istiyosun tripleri amaan be beni de efkara soktun valla abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 arkadaşınla emişemiyorsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 şöle diebilirsin -sende vajina ben de penis. daha ne bekliyoruz.. ps:teşekkürler elliot hayatımı değiştirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 arama o seni bulur ama isten eve evden ise gidersen zor tabi insan oluruna birakmali sosyal ortamlara girmeye calis tabi ama zorlama arama aranma sonuc itibariyle ... olanin dini imani olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sözcükler burada devreye giriyor. kardeşim yada kanka yada dostum gibi sözcükler kurmadan arkadaşlık yaşarsan sonra o dönüşebiliyor. ha o kelimeleri ağzından kaçırdıysan orada emişme disabled seyrediyor muhabbetler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ginaly said: arkadaşınla emişemiyorsun ama. allah belani vermesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ginaly said: arkadaşınla emişemiyorsun ama. Tek amaç bu mudur yani abi ? Gerçi o gözle bakılırsa yaranılıyor sende haklısın. Skroce said: sonuc itibariyle ... olanin dini imani olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Valla kaçacağım zamana bıraktırdım ve aynen şöyle yapardım. Alırdım bi ufak kağıt aşağıdakileri yazar sonra görünmeyecek şekilde katlardım 2'ye.Üzerine aynen şöyle yazardım : İzninizle telefon numaramı veriyorum.Sebebi ise güzelliğinizin beni etkilemesi.2 Gün boyunca herhangi bir mesajınızı bekleyeceğim.Eğer cevap gelmesse sizi bir daha rahatsız etmeyeceğim. 05xx xxxxxxxxx Tekrardan rahatsız ettiysem özür dilerim. Kaçarken kızın olduğu masaya kızın gözlerinin içine bakarak(2-3 saniye) hafif bir gülümseme ve boyunu biraz aşağıya eğerek(yabancı gözükmemek amacıyla) kağıdı masaya bırakırım (hiç birşey söylemeden tabiğ) Tekrardan 1 saniye gözlerine bakar ve rahatsız ettiğim için özür dilerim derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 http://www.kubidik.com/komik_resimler/komik/029.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 EVET EVET EVET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bantlamışlar zamanında evet kısmını dikkatimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ne canlar yakmıs o kartivizitle adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ooo o da ayrı bi karizma he. "bak daha önceden de kullandım, bir sürü kişi evet dedi, yalama oldu, bantlamak zorunda kaldım. hayır kısmı halen tek parça gördüğün gibi. kaçırma beni" mesajı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Hayır kısmı da kopmuş ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 düşünmek istiyorum tam kopmamış o sıra düşünmüş olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar