Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Valla karakteri ata ata karak azgal da bırakmış hehe
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 istersen norna geçirebilirsin sanırım. Sonuçta transfer işlemlerini sen yapmadın otomatik yaptı. goa ya mesajla geçirebiliyorlardı zamanında. Nornda oynamak istiyorsan şansını bi dene, derdini anlat.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 şampiyonluk ne güzelmiş ya birader, bilardodan bile iyi. vurduğum yerden ses geldi, öte taraftan tınlamadım sinek ısırıklarını lol off sov set + titan 2h ile şampiyon olmak oyundaki yeni gayem oldu bugünden gayri.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Beleşmiş girdim turluyorum.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Transfer dolayısıyla 21 ine kadarmı ne ücretsiz.
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 r40 olalı 2 gün oluyo bıktırldılar vallaha sc lerden order :D bi premade giriyor crimson 5 BW 2 günde 40 sc girdiysem 2 tanesini kazanmışızdır anca :I daha önceki notları okumuştum patch nerf gelmişti diye yazmışlardı ? benmi yanlış hatırlıyorum :D yoksa o daha gelmedimi...
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Norn'da Türklerin çoğu serverın en iyi guildinde, Order tarafındayken hala Destruction rollayanlara müstahak :P Dandik nerftü o. Bir sonraki yamada hakikisi geliyor. (caymamaları halinde)
arkimod Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 harbi ya o crimson ne menem bişiydir öle ya 3-5bw giriolar özelliklede o allajuah mı ne(kesin yanlış yazdım) her sc de var maşallah bide devamlı warhammer forumlarına video atmazlarmı şöle bombaladık böle bombaladık diye hep aynı sıkıcı kısır döngü sadece mekanlar değişik.aynı eski hikaye tekrar tekrar baştan oynuyor gibi, bu bombing olayına kökten bi çözüm bulunmalı ya combatlar 3-5 sn anca sürüyor.karambole gidiyosun frendly fire falan koysunlar dragon age deki gibi sorc/bw ye :) yada komple silsinler oyundan şu sorcları bwleri razıyım ben 73 sorcum yerine bi We falan vermelerine :D
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Bir sonraki yama 25% dmg reduction nerf geliyor. Bakalım hala imba olacaklar mı. Evet, RG'dan bahsediyordum ama Crimson da iyi guild.
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 zaten orvr yapan başka guild wb görmüorum fazla
Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Selam arkadaşlar.Norn da Chosen kasmaya basladım.Henüz 37 rank 33rr.Dest tarafında türk oyuncular varmıdır?
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Bane of Chaos ve Uprising de orvr yapıyor. Gerçi ben 1 aydır oynamıyordum, şu son 3 günün gözlemi bu :P Yama gelince epey canlanacaktır zira Sovereignler pek bir güzel olmuş.
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bu serverlarda neden böle abartı lag var acaba wow oynuyorum 70-80 ms bu oyunda fena spike girior sizdede böle mi yoksa bende mi bi sorun var acaba. Simdi servere baktımda azgaldaymısım ben pardon.Bu serverin durumu nasıl bari onu öreniyim:P
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 nornda 1 haftadır aşırı lag var amerika serverina giriyorum o kadar yok yani belkide bu 2 haftalık gel oyna bedava olayındandır bilemiyorum
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ok bende yeni farkettim acc min 1 aylıgına free oldugunu ama bu lag sagolsun vazgeçtim geri dönmekten 1 saat içinde bıktım direk
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Oynanmiyacak kadar da lag problemi yok ya.Bugün hiç lag yoktu bende mesela.Üstümden 2 wb geçti bi ara o zaman oldu biraz :D
Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Şahsen döneli 2 hafta oldu oyuna.1 yıl öncesine göre inanılmaz bir gelişme gördüm.Lag problemi yok denecek kadar az bende.Ancak 1 2 yorum öncede bir arkadaşın söylediği gibi bu free renown dan dolayı 2 haftadır henüz oyunu kapamamış adamlar görüyorum.Millet inandı kasıyo o yüzden belki aşırı populasyondan dolayı bi lag oluor olabilir.Ki bende oda yok acıkcası :).Uzun lafın kısası RG cıktımı pek bişi yapamasakta güzel ya war geliştirmiş bayağı.
Absolutely Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Free renown yazmışım lol.. Accountlar 1 ay beleş-bide Renown x2 oldugundan dolayı yazıcaktım :)
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 of abi, iki dakika dinleyecek bir şeyler bulayım diye alt tab yaptım çökmüşsünüz hemen akbaba gibi=P
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ahahah order Wc önünde alt tab mı yapılır.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Sacrx boş zamanlarında adam powerlevellıyor, lol. Canavar mübarek.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi bu karak norn da destler cok pis eziyor ya orderlari. en az 10tane bg yaptim 1 tanesini bile biz alamadim hepsini destler aldi. haritadaki savasta da dalga geciyor resmen destler, kamptan cikarmiyorlardi bizi. peki ben bana verilen o surayi koru surayi zapted gorevlerini nasil yapcam adamlar bu kadar ustunken?
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 karak norn da kımler oynuyor dest tarafında nıckım: Zeodown iletişim sinerji yapalım. Low lvl warning.
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 deli renown geliyor bu aralar, 17k renown mu alinir bir senaryoda yav. witch elfimin sessiz ve derinden gasp ettiği guilde beklerim bütün boş arkadaşları, tek basima oynamak bayabiliyor :). isim Sivribiber. Guild adı : Organize isler :D Bir de Mendabur isimli marauder arkadas buradaysa saygilarimi sunuyorum, hayranlarim varmis megersem, haberim yokmus :)
Öne çıkan mesajlar