trathias Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 arcane said: Keffer bir tane ve ayrı birşey. Ha bir de Sunburns, aslan o da haha :D teveccühünüs efem :P 1 kefer daha geldi başınıza arkadaşlar wbyi daha da ölümsüz kılıcam :D (320 den daha fazla yapamadım dmage bonusunu bi akire düşmedi ki tombdan)
Roycolt Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ukyo said: Readjan said: 0 deathle 360 kill alıyoruz her gece IC'de.. bütün bu saçmalıklar da oradan çıkıyor zaten..oha ukyosuz ha? mimkin degil. oha roycoltsuz ha? mimkin değil.
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 evet erona. arcane said: PS. Ihhr dün 1k+ aoe dps potionlarına rağmen en dandik guildlerden birinin yarım warbandini wipelatamadı. miyaw sen Erona mıydın? Magus yanılmıyorsam. Bir ara senle birlikte oynamıştık. RG'dan iki BW çıkıp 2 WB indiririz dese onlara da benzer bir video koyarım. Keffer'dan 4 tane olsa bile arkadaş bir dur, nefes al derler.
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 arcane said: Readjan said: tüm Norn biliyor ki ikimiz de BoF'sız 6 kisi, 2 wb wipelayabiliriz.. Maşaallah, güç sizde olsa gerek. http://www.youtube.com/watch?v=7yeA7a0uS3A hey adamım, benim azgaldaki white lionumun petinin videosunu koymuşun, üzerimden prim yapmayın lütfen. emege saygi. olmuyor.
trathias Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bir tek white lion tanırım ben o da Ragazzonun aslanı Garip :D bu arada ciddi ciddi serverın en ii white lionu diyebilirim ragazzo için guildin slayerları uyuz oluo dps ve deathblowda wlye gecilince :D
ukyo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 squig kadar rahat kasan bir karakter gormedim.
trathias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 eet bir hedefimi daha gercekleştirdim bu oyunda Exile guildi artık rank 40 :)
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ooo tebrikler, hayırlı olsun. :) 40 ödülü tam komedi ama. guild vault pol pot'un ölüm tarlaları gibi, kafatası dağları yığılmış öyle kullanılmadan duruyor.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Grats bab, Exile, çok iyi guild (tu)
Pharoxym Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 aquila said: yeni server acilmis, Kabak-Algel (-_-)
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Bu serverde 2 ark oyuna basladık lvl 12 yiz daha slayer/warrior priest kasıorz simdilik varsa bzim gibi oyuna yeni baslayan filan bu serverda sc/orvr/pq takılmak isteyen oyun içinde Batlamyusa ses etsin takılırız ne kadar kalabalık okadar zevkli olur sanırsam
Pharoxym Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Kalten said: Bu serverde 2 ark oyuna basladık lvl 12 yiz daha slayer/warrior priest kasıorz simdilik varsa bzim gibi oyuna yeni baslayan filan bu serverda sc/orvr/pq takılmak isteyen oyun içinde Batlamyusa ses etsin takılırız ne kadar kalabalık okadar zevkli olur sanırsam Gelmek isterdim ama order sewmiorum xD
oziuzi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Bende yeni Nornda Dest. kasmaya başladım Nick: Réy ..
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ahah herkes mi dest oynuor yahu.Biz trialda daha çabuk sc sırası gelior diye order açtık sonra ilk ll leri kasmayı üşendik öle devam ediyoruz.Hemde 5 senelik Orc warrior sevdasından sonra degişiklik oluyor böyle etrafta cüce insan cart curtla aynı safta olunca :P Ha ama t2 de order nası bi rezil durumda anlatamam orvr de kafayı çıkartıoz baseden 2 kişi hemen aç dest. sürüsü dalıyor 3-5 kişi bu low lvl yerlerin bombos olması kötü oldu oyun zevki açısından bakalım sabredebilcekmiyiz 40 a kadar... Bi de WP kasıyorum yazmıstım ama RP ye döndüm ortalık Wp kaynıor.Arcane class tavsiyesi ile ilgili açtıgım topicte RP kas daha iyi diyerek zaten aklıma girmişti şimdilik memnunum ama bide nette class hakkında bişeyler bulabilsem çok güzel olucak.
sardius Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 warhammeralliance.com da classlar bölümüne bakabilirsin.
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 evet biliyorumda olcagı 4 yada 5 tane saçma salak topic vardı baktıgımda diger bütün classlar sayfalaca tartısılmıs rune priest 3-5 topicle sınırlı onlarada nerdeyse cvp veren yok.
sardius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bu da sana bi fikir verebilir:) demek ki rp tıraş:P
trathias Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yok abi oynanmaz bu orderla ya 2wb 2 partyi kesemez mi icde ya neyine senin kral. 2vp kala kactı stage 2. biz de yardım edelim dedik guildce tövbe bidaha arkadaş 1.3.5e kadar bidaha rgden king pusha destek yok.
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ITZ PEANUT JELLY BUTTER TIMEEE!!! http://i172.photobucket.com/albums/w29/Marl0_on/Chamathalion_070.jpg
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Şimdi aynısı karşı tarafın başına geldi. Yamaya kadar böyle idare edeceğiz işte ne yapalım.
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bi de oyuna girebilsek ne güzel olacakta
Öne çıkan mesajlar