Mr.Fahrenheit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Asgard said: dest kral kesebildi mi hiç?Hep order haberleri görüyorumda:) bi laf vardır hani, "köpeğin adamı ısırması değil, adamın köpeği ısırması haber niteliği taşır". Ama ne hikmetse her hafta kesenlerin haberi daha çok heryerde. Destro'da kesiyor tabi kral ama bu kadar değil elbette.
ukyo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ortalama 20 kişilik 11 grubun, yani 200 ustu oyuncunun, kral kesmesinin şova dönüştürülecek bir yanı olmadığını düşünüyorum. kıskanılacak şey item'lar, olay degil... dest de kesiyor ama sadece 2 grup :P.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bizimki bildiğin şovdu arkadaş. Raidin 80%'inde ward yoktu ahaha. :)
Mr.Fahrenheit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 arcane said: Bizimki bildiğin şovdu arkadaş. Raidin 80%'inde ward yoktu ahaha. :) abi kral şovu değil şovun kralını yapsanız haber olmaz bu saatten sonra. neden dersen, 2 aydır eziosunuz abi, bi olayı kalmadı :) Bu lafım genel, ayrıca mesele biraz haber yapmak, şov yapmak meselesinden çok şudur ki; şimdi ordaki %80 wardsız dan birilerinin gelip ahkam kesmesidir, gereksizdir. Ayrıca 11 kralın 11'ini kesmediysen 11 defa kestiK -"K" büyük- denmez, yalandır. :) Edit: İmla.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Transferlerden sonra Order mı Destruction mı eziyorun bir keyfi kalmadı zaten. Maksat muhabbet. Annihilator parçası alsam yazarım. Yoksa kingmiş colossusmuş biri 1000 satır koddur öbürü 2000...
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 BlindArcher said: Yerinizde olsam, pretesto eder kırarım o itemları, crestleri. Böyle kral olmaz olsun der, karakteri siler, deste geçerim! Bununlada yetinmez, level kasıp, rr kasıp, kralı eğitirim. 1 iron breaker, daha iyi dayanıyor ondan diye dedikodular çıkmaya başladı... kendisine kral diyen olduğuna şükretsin çarzenek, kral filan değil heh. malekith olsa anlarım, kukla gibi oynatıyor zaten hem chaos'u hem greenskin'leri perde arkasından.
sardius Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hehe sam sende kurguyu yaptın hemen:P onlarında günü gelecek. dark elf orc baskenteli geldiginde yaw zaten 40 tılda bi gidiyorum krala, knight icin 0 drop olur mu yaw pheww. 6 royal aldık sadece pfff
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 eheh yok ya, ben dest oynarken okumuştum biraz tome filan. greenskin lideri zaten nato kafa nato mermer, çarzenek de zeenç şampiyonu zaten bir olayı yok ve işbirlikçi değil. malekith bunları biraraya getiriyor ki he'lerin anka kralından geri alabilsin tahtını diye. avelorn'daki orklar filan hep taşeron işte. hatta naruto okuyan/seyreden varsa: malekith = uchiha madara ben de bir kemer aldım ama bakalım ne zaman 77 olurum. :P
Harir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Artık özel bir tarafı kalmadı kral kesmenin ama primetime da kesilmesi güzeldi.Ayrıca Order zerg ise Destro ne.O saatte destro savunma yapsaydı kitletmezdi.Order yine gece 3'de 4'de keserdi ama o zaman normal bir kral olurdu.Bu saatte kesilmesi orderın zerginden çok destronun savunmaması ile alakalı.Zaten gerçek kral k8p de kesildi abicim:)Bc olarak 27 dakikada kestik, ben de inanamadım:d
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Nasıl olsa gece keserler diye savunma yapmıyolar ki :P
dakro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sardius said: hehe sam sende kurguyu yaptın hemen:P onlarında günü gelecek. dark elf orc baskenteli geldiginde amanın hala gelecek mi o başkentler? ne zaman gelecekler? geldiklerinde haberimiz olsun kurdeleli açılış yapcaz. şu sıralar geri dönsem mi acaba diye düşünmekteyim. en azından yine 1 aylık açtırabilirim. du bakali nolcek...
trathias Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 valla dönsen acaip iş yapar esnin char su gibi ap içiyo şu an marauderler 2 skil atıyorum scde bi bakıyorum ap bitmiş ayrıca baya da dayanıyolar taktdir etmeye başladım marauderleri bu aralar :P
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bence 1 aylık denemek için açtıracaksan bekle. En azından yeni set grafikleri felan gelsin yada ne bileyim bomber olayı bitsin. Odjira ile vızır vızır geziyorlar şuan. Çok bayık.
ukyo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 arcane said: Bizimki bildiğin şovdu arkadaş. Raidin 80%'inde ward yoktu ahaha. :)Bak i$te bu kadar basit olması problem, bizde neden i$ler boyle i$lemiyor? Aylarca 2.stage Instance yapamadık. Anamız agladı Temple'da bug var, BWC buglanıyor demekten. Palace'a giremedik ki. Aylardır oyundayım, mekanı gecen ay gordum. Harir said: Ayrıca Order zerg ise Destro ne.O saatte destro savunma yapsaydı kitletmezdi.Order yine gece 3'de 4'de keserdi ama o zaman normal bir kral olurdu.Bu saatte kesilmesi orderın zerginden çok destronun savunmaması ile alakalı.Zerg kadar normal bi$ey yok ve dogru diyorsun. Order oyunu oynaması gerektigi gibi oynuyor. Bırakıyor underdog 2'ye, sonra en rahat zamanda basıyor da basıyor. Yediremiyoruz acıkcası. Organize olabiliyorsunuz ve taktik yapabiliyorsunuz diye saldırmak laf atmak tamamen sacma :D Dest bir bk bilmiyor, ogrenmeye de kapalı :P
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Herkes CW'e gitmiş, orada ikinci kale alınmaya çalışılırken bizim çakma wb ile Black Crag'i lockladık o çok hoş bir hadiseydi. Black Crag CW'ye kıyasla bomboş sayılırdı. Boş olacağını tahmin ettiğimizden de değil, bizim gibi zergsüz savaşabilmek isteyen destro guildi vardır diye düşündük ama yokmuş ahah.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 cw'deki blob yerine biz aldık puanları, bc'ye uçarken de şaka olsun diye "biz önce locklasak ne komik olur ama" demiştim. olmaz olmaz demeyin, şansınızı deneyin. (:P)
ukyo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 arcane said: bizim gibi zergsüz savaşabilmek isteyen destro guildi vardır diye düşündük ama yokmuş ahah.underdog 2 = 70 VP = %108 = 3 saat dom lock... diğer yanda 60 vp = %92 = 45 dakika dom lock... Aklı olan guild neden orvr yapıp altdorf kitlemeye calı$sın ki? bırak gelsinler, ic locklanmasına 10 dakika kala gir yap savunmanı, cık. hemde guzel guzel sacma sapan genellemelerden kurtulursun :P
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Oyuna girmişsin, RvR yapmak istiyor musun? Cevabın evetse yerin lake. Benim için bu kadar basit bir hesap :D
trathias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 3xwh + 1 kobs + 1 rp + 1 wp = best premade :D
Harir Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 guardsız whler hmm.guardlı 2sorc un tek alan skiline bakar:D
trathias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 valla healerlar 3 sn içinde eridigi için sorc veya tank biraz healsız kalıyo önde :)
Harir Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Tankların hatası o zaman insan bi yatırır fırlatır:)
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 valla öyle healer eritebilen maalesef pek görmüyorum, 50 50 vuruyoruz doklara artık armor & tou neyse. benden fazla olduğu kesin.
Harir Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 heal debuffla eriyorlar hemen ama guard varsa biraz zorlaştırıyor tabi.
trathias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 valla az önce moonlapsein bomb premadeini de yendik :D
Öne çıkan mesajlar