Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cabuk mu yatıyo?:P rank 12 iken rank 17-18 healerlardan daha fazla heal yaparak 1. oluyorum sc lerde be sen ne diyon:) en zor ölen healerım ben:P

olmaz order cok sıktı artık. öle bosluk zamanlarda shamanıma giriyorum iyi oluyo:)
Mesaj tarihi:
yahu hangi ara kestiniz kralı? dün akşam mı? pff bi aksam oyuna girmedim olaya bak:/ gerçi gelemezdim yer olmazdı muhtemelen ama umarım moto pisliği almıştır bişiler bi sonraki için engel olmaz bana
Mesaj tarihi:
valla Sardi biraz ani gelişti 18-19 kişi vardı guildde sacrx falan da yoktu baktık millet gidiyo biiz de gidelim dedik 7th dan da adam aldık kestik. ama baya gec bitti 5.30du instancedan cıktıgımızda
Mesaj tarihi:
evet bane of chaos da the fist'e katıldı, coalition maalesef IC'nin güdümüne girmişti crimson ve phoenix legion'ın ayrılmasından sonra. iyi oldu.
Mesaj tarihi:
arcane said:

Aylar sonra guild olarak ilk kez full warband çıkardık. Üzerine king kestik. 1 parça sovereign aldım :)-D

bunu yazmak için gelmiştim, yazılmışı varmış. (:P) bane of chaos olarak one shot one kill yaptık.
Mesaj tarihi:
Yerinizde olsam, pretesto eder kırarım o itemları, crestleri. Böyle kral olmaz olsun der, karakteri siler, deste geçerim! Bununlada yetinmez, level kasıp, rr kasıp, kralı eğitirim.

1 iron breaker, daha iyi dayanıyor ondan diye dedikodular çıkmaya başladı...
  • Yeni Oluştur...