Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ooo epic fail ehueh. Gerçi şaşırmadım bizim sözde alliance yarım WB çıkarabildi.

Epey can yaktım. Yeheal'ı kestim hala ödül var mıdır acaba goldum da yok ilaç gibi gelir :D
Mesaj tarihi:
arcane said:

Order olarak bir premade yapsak ne güzel olurdu. Ben Archmage ile healer veya DPS olarak gelirim, Sam Knight ile gelir, var mı başka ilgilenen?

ben de wh ve ya bw ile katılabilirim aranıza bw'yi de adam ettim gibi 285 damage bonusu oldu
sen sam ben falcata bijen sardius hic fena olmaz bence :)
Mesaj tarihi:
ben tank spec oynarım baska olmaz:) sam dps gelsin:P

bu arada aslında biz bi vl grubu cıkarsak fena olmaz:) guildle her zaman gidemiyoruz herkesin grubu oldugundan adam bulmak zor oluyor:)

trat bu arada aksam sac cok sert kurallar koydu. bundan sora takip edecekmiş online olan veya aktivitelere katılmayıp sadece kral zamanı gelenleri tkip edecekmiş. mesela aksam colossusu kestik wb tam cıkmadı sinirlendi burda olmayanları kralada götürmicem falan dedi.

bu aralar kayıpsın sende hocam gir arada:)
Mesaj tarihi:
arcane said:

Drain train'e nerf lazım, başkasınınki denk gelmişti

vallahi diğerleri napıyor bilmiyorum da, yeni buildimle choking fury alamıyorum. =

ilk defa OPız, yararlanamıyorum.

off, ben de gördüm şimdi ssi, ne ilgi manyağı bir herif bu marq, tanrıms.
Mesaj tarihi:
Biz VL'a da geliriz. Ya hatta ben herşeye gelirim. Bizim gült iyicene salmış durumda.

Yalnız bize 2. bir healer olarak WP veya RP lazım.

VL ilk 4 bossu rahat keseriz. 5 için sağlam dps lazım eheh.
Mesaj tarihi:
valla 5. boss icin patchden sora kolaylaştı vazoyu kesmek diyorlar ama biz tek tank gecemiyoruz o bossu:( benim yeteneklerimin ötesinde gibi gözüküyor:) bi türlü beceremedim bütün mobları üzerimde tutmayı. genelde boss+add geldiginde yamuluyorum.

gerci bi grup olsa biraz çalışsak oalcak da orayı 2 tank gecende var. saglam 2 dps ve tanklarla vaso kesilebiliyor sanırım
Mesaj tarihi:
Black Orc (MT)
Chosen (OT - Dps Spec)
Sorc
Sorc
Zealot
Dok

Biz bu ekip ile 7 ye kadar çok rahat geliyorduk Precision olarak.
2 saat sürüyordu ilk 6 yı temizlemek. Ama vazo için evet dps şart. Her seferinde %25 inmek zorunda. PQ başlangıcında mezarlardan çıkan 5 champion un kesim sırası da çok çok önemli.
Mesaj tarihi:
Champler alışınca kolay da vazo tam gearcheck. Tabii ben en son deneyeli 2 ayı geçti. Aslında ben DPS olarak gelsem o vazoyu kırarım ehueh ama healer yok. Tek tank hmm nasıl olur ki?

Sam sattı bile :P
Mesaj tarihi:
ya drop düşmesini bekle sonu gelmiyor bir, ikincisi bana düşen birşey yok, üçüncüsü de en son sigmar crypts'de dersimi aldım. bir breastplate için 6 ay uğraşılır mı yani şaka gibi.
  • Yeni Oluştur...