arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Aynen öyle hatta arada "colossus down" dediler lol
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ooo epic fail ehueh. Gerçi şaşırmadım bizim sözde alliance yarım WB çıkarabildi. Epey can yaktım. Yeheal'ı kestim hala ödül var mıdır acaba goldum da yok ilaç gibi gelir :D
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 her zamanki gibi tier 3 order beceriksizliği sağolsun 1vp ile kaçırıyoruz. (:P)
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ahah senaryolarda nasıl ezdiysek artık cw bir tane keepsiz %91di. şu an kilitlenicek sanırım.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Sorma bizim party süperdi, 4 kişi zaten. Bana güvenip sıra almış eleman ama DPS specim lol. Hepsini geçtim gerçi birşey diyemediler ahaha.
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ahah, denk gelemedik demekki, 3 dps bg, 1 sorc, 2 doklu premadeimiz vardı. 2bg, 2dok kaldık şimdi ama, scenario dönmüyor kanımca. bayadır bekleşiyoruz west praagde.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Drain train'e nerf lazım, başkasınınki denk gelmişti
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ahah sizin takımın SS'ini gördüm. Marquiz'i atıp Asrok'u alın eheuh. BFP denk gelirse guardların arasından Incubi'yi alır emote spamlerim.
trathias Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 arcane said: Order olarak bir premade yapsak ne güzel olurdu. Ben Archmage ile healer veya DPS olarak gelirim, Sam Knight ile gelir, var mı başka ilgilenen? ben de wh ve ya bw ile katılabilirim aranıza bw'yi de adam ettim gibi 285 damage bonusu oldu sen sam ben falcata bijen sardius hic fena olmaz bence :)
sardius Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ben tank spec oynarım baska olmaz:) sam dps gelsin:P bu arada aslında biz bi vl grubu cıkarsak fena olmaz:) guildle her zaman gidemiyoruz herkesin grubu oldugundan adam bulmak zor oluyor:) trat bu arada aksam sac cok sert kurallar koydu. bundan sora takip edecekmiş online olan veya aktivitelere katılmayıp sadece kral zamanı gelenleri tkip edecekmiş. mesela aksam colossusu kestik wb tam cıkmadı sinirlendi burda olmayanları kralada götürmicem falan dedi. bu aralar kayıpsın sende hocam gir arada:)
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 arcane said: Drain train'e nerf lazım, başkasınınki denk gelmişti vallahi diğerleri napıyor bilmiyorum da, yeni buildimle choking fury alamıyorum. = ilk defa OPız, yararlanamıyorum. off, ben de gördüm şimdi ssi, ne ilgi manyağı bir herif bu marq, tanrıms.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Biz VL'a da geliriz. Ya hatta ben herşeye gelirim. Bizim gült iyicene salmış durumda. Yalnız bize 2. bir healer olarak WP veya RP lazım. VL ilk 4 bossu rahat keseriz. 5 için sağlam dps lazım eheh.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 heh VL pass benden. tövbe ettim pve'den. (:P)
sardius Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 valla 5. boss icin patchden sora kolaylaştı vazoyu kesmek diyorlar ama biz tek tank gecemiyoruz o bossu:( benim yeteneklerimin ötesinde gibi gözüküyor:) bi türlü beceremedim bütün mobları üzerimde tutmayı. genelde boss+add geldiginde yamuluyorum. gerci bi grup olsa biraz çalışsak oalcak da orayı 2 tank gecende var. saglam 2 dps ve tanklarla vaso kesilebiliyor sanırım
Arién Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Black Orc (MT) Chosen (OT - Dps Spec) Sorc Sorc Zealot Dok Biz bu ekip ile 7 ye kadar çok rahat geliyorduk Precision olarak. 2 saat sürüyordu ilk 6 yı temizlemek. Ama vazo için evet dps şart. Her seferinde %25 inmek zorunda. PQ başlangıcında mezarlardan çıkan 5 champion un kesim sırası da çok çok önemli.
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bir tane dps tank alın yanınıza.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Champler alışınca kolay da vazo tam gearcheck. Tabii ben en son deneyeli 2 ayı geçti. Aslında ben DPS olarak gelsem o vazoyu kırarım ehueh ama healer yok. Tek tank hmm nasıl olur ki? Sam sattı bile :P
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ya drop düşmesini bekle sonu gelmiyor bir, ikincisi bana düşen birşey yok, üçüncüsü de en son sigmar crypts'de dersimi aldım. bir breastplate için 6 ay uğraşılır mı yani şaka gibi.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Altdorf GG. t2 altı olan varsa premade yapalım :D
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Yaşasın mor çanta kazandım! :D
sardius Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 kralı kestik 15 dakka önce 2 parcamı almışım mis gibi:P kemer ve kafalık...
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bizimki gibi ezik guildler dışında kesmeyen kalmadı :/
Öne çıkan mesajlar