roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Şebeke seçim menüsüne gelin, 3g li şebekenizi seçin. ben daha beceremedim vodafone da, bi ara çıktı sonra kayboldu: aveayı tekrar deniym seçiyorsun da girmiyor. olmadı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 avea da şebeke video aramasını desteklemiyor diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Turkcell'den 3g'nin ilk kampanyası; http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/3Gkampanyalari/3Gliolmanintamzamani 1 ay boyunca 1'er saatlik görüntülü konuşma ve MobilTv bedavaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 trcell bursa merkez hala gelmedi :) ama ben 12den 1 saat önce 3g yazıp 2323e gönderdim, onay mesajı gelmedi ondan olabilir. online işlem merkezinden baktığımdada nesil tipi 2g gözüküyor benim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ben kaç gün önceden kuyruğa girdim valla. olmaz böyle şey. TERBİYESİZLİK. TRICİNİN İLK DAKİKALARI FİYASKOYLA SONUÇLANDI TRICI ÇÜRÜTÜLDÜ TÜRKSELLİLER PANİKTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Şebeke seçiminden UMTS seçince sinyal seviyesi altında 3G yazıyor ancak hiç sinyal görünmüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 olm 3g öyle birşey işte sinyal olmadan bile konuşuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 olm 3g öyle birşey işte sinyal olmadan bile konuşuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ama mesaj duplemeyi engelleyemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 i came Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 şebeke görüntülü görüşmeyi hâlâ desteklemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hadi laaa yetti gayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kıbrısta 1 senedir kullanıodum problem yok heyecan yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 gelmiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 gerizekalı bi altyapıya sahip avea 3gyi nasıl kaldıracak hiç bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 az önce arkadaşımla cepten görüntülü konuştuk ama biraz takılma yapıyor. 2g'deki gibi kontör gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ne konuştunuz? o değil de, görüntü kalitesi nasıl, görüntü hızı daha doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 wepkem gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 türksel geçmiş her yerde triciye biz kaldık vodafonla avea yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kaç senelik trkcll abonesiyim, bana niye üvey evlat muamelesi yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 telefonica beni hattım. ispanyadayım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ne elit bir insansın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 memoli gibi adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Eternalus said: gerizekalı bi altyapıya sahip avea 3gyi nasıl kaldıracak hiç bilemiyorum adam çok fazla haklı fırtınalı havada mesaj gönderemeyen operatör görüntülü nasil konuşturacak çok merak ediyorum cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 SeaGle said: Eternalus said: gerizekalı bi altyapıya sahip avea 3gyi nasıl kaldıracak hiç bilemiyorum adam çok fazla haklı fırtınalı havada mesaj gönderemeyen operatör görüntülü nasil konuşturacak çok merak ediyorum cidden karıncalı gösterir belki.. konuşurken telefonu yukarı uzatırsınız arada düzelir falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar