Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Formula 1'de 7 şampiyonluğu bulunan Michael Schumacher'in, Macaristan Grand Prix'sinde kaza geçiren Ferrari pilotu Felipe Massa'nın yerine bir süreliğine geçmeyi kabul ettiği bildirildi. Ferrari'den yapılan açıklamada Schumacher'in, iyileşinceye ve pistlere tekrar dönünceye kadar Massa'nın yerine geçeceği belirtildi. Schumacher de bu bilgiyi doğrulayan açıklamasında, takımına sadık kalmak ve Ferrari'nin Formula-1'deki belirsiz durumunun sona ermesini istediğini söyledi. Alman pilot Schumacher'in, 23 Ağustosta Valencia'da yapılacak olan yarışta direksiyon başına geçeceği belirtildi. Massa, Macaristan Grand Prix'sinin sıralama turunda, öndeki araçtan kopan parçanın kafasına isabet etmesiyle yaralanmıştı. Hürriyet
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mahalle maçında adam sakatlandı diye Pele'yi oyuna almak gibi bir şey bu ahah. Gerçi Ferrari de eskisi gibi değil şu anda.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 gecici de olsa ikinci kez pistlerde görmek güzel olcak. hakkinen de dönsün!
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Spidee said: Mahalle maçında adam sakatlandı diye Pele'yi oyuna almak gibi bir şey bu ahah. Gerçi Ferrari de eskisi gibi değil şu anda. AHAHAHAHAHAHA Benzetmeni seveyim lan.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Asteroth said: Spidee said: Mahalle maçında adam sakatlandı diye Pele'yi oyuna almak gibi bir şey bu ahah. Gerçi Ferrari de eskisi gibi değil şu anda. AHAHAHAHAHAHA Benzetmeni seveyim lan. benzetme çok güzel de adam harbi harbi dönüyor. www.formula1.com'a girin manşete bakın bir.
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 abi massa geri dönecek mi ya o kazadan sonra bidaha arabaya binmem ben valla düz yolda bile :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 zaten 2 yarış mı ne kaldı? ama girdiği bütün yarışlarda vettel schumacher kapışması olacak gibi gözüküyor (vettel de sarı piç bacak kadar boyuna bakmadan neler yapıyor)
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Button'ın Ferrari'ye gelmesini çok istedimde olmadı. Raikonnen'i aldılar gidip. Valla Button 2. Irwine olurdu.
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 BabacumMostors said: zaten 2 yarış mı ne kaldı? ama girdiği bütün yarışlarda vettel schumacher kapışması olacak gibi gözüküyor (vettel de sarı piç bacak kadar boyuna bakmadan neler yapıyor) 7 yarış var abi ne 2 yarışı naaptın.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 oha lan ben demekkli 5 yarışı önceden gördüm dur gidip iddiaa oynayayım!! f1 iddiaa da var mı b uarada? hı? len?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ozaman ildeniz elidnekli paradın 5/2 sini shumi ye 5/2 sini vettele yatırırsa kalan 5/1 iyle ne yapmalı? doğru cevabı verene talihli, araba veriyoruz!
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 http://www.formula1.com/news/headlines/2009/7/9703.html Evet doğrulandı haber fakat çok fazla şey beklememek gerek. Bunca araya rağmen iyi performans gösterirse ee yok artık derim önünde eğilirim. Schumacher'in yapacağı en iyi şey, ferrarinin iki yeteneksizinin yapamadığı araç gelişimine katkı sağlamak olacaktır. Bunun ötesinde podyum hatta yarış kazanmasını beklemek hayal olur. Şüphesiz F1 izlemeyi bırakan birçok insan 23 ağustos Valencia GP si ile beraber eski heyecanla ekranların başına geçecektir, bu bile çok önemli bir hadise.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kesinlikle. zaten adam takıma yardım etmeye oynuyor şu anda. takımı böylesine bir durumda bırakamam deyip resmen vefa borcu ödemek için geri dönüyor. kimi raikkonen şampiyonluk mücadelesi veriyor olsa ona yardım ederdi ama bence şu anki hedefleri şampiyonayı 3. bitirmektir.
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 f1'i montoyayla bıraktım. Artık çoğunlukla moto gp izliyorum ve çok memnunum, tavsiye ederim =) Özellikle son birkaç yarış harikaydı mesela; geçiş desen var, mücadele desen var, şampiyonada çekişme desen var.
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 BabacumMostors said: ozaman ildeniz elidnekli paradın 5/2 sini shumi ye 5/2 sini vettele yatırırsa kalan 5/1 iyle ne yapmalı? doğru cevabı verene talihli, araba veriyoruz! istanbul parkı kiralamalı yarış çevirirz
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kunduracıyı hep sevmişimdir, yer doldurmak için bile olsa başarılı olur umarım.
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Eğer eski formuna çok az bile yaklaşabilirse çok güzel heyecan olur , zevk ve renk gelir f1'e. Bu adam bıraktığından beri f1'i ben de bırakmıştım :).
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ZaugnaKhaldun said: ABİ.. aynı tepkiyi verdim...
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Nessarien said: http://www.formula1.com/news/headlines/2009/7/9703.html Evet doğrulandı haber fakat çok fazla şey beklememek gerek. Bunca araya rağmen iyi performans gösterirse ee yok artık derim önünde eğilirim. Schumacher'in yapacağı en iyi şey, ferrarinin iki yeteneksizinin yapamadığı araç gelişimine katkı sağlamak olacaktır. Bunun ötesinde podyum hatta yarış kazanmasını beklemek hayal olur. Şüphesiz F1 izlemeyi bırakan birçok insan 23 ağustos Valencia GP si ile beraber eski heyecanla ekranların başına geçecektir, bu bile çok önemli bir hadise. Ne Raikkonen ne de Massa bu takıma çat kapı gelmedi, kers sistemi çalışmadıysa sezon başında ne yapsınlar. Gelişime katkısı olmayan pilot bakıyorsan Brawn'a gel. Sezon başındaki hali kalmadı. Ferrari ise tekrar üst sıralarda. Schumi bildim bileli zaten ferrari danışmanı, sence "süper fikirlerim var ama söylemeyeyim, belki tekrar yaşırım o zamana saklayayım" mı dedi? Adam varını yoğunu zaten paylaşıyor takımla. Bu kadar kolay kestirip atmayalım "yeteneksiz" diye.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 massa'nın kaza yaptığını konuşuyoduk arkadaşla geçen gün. dediğim ilk şey giderler şimdi schumiye abi gel sen yarış derler oldu ve harbiden adam geliyo. vay beaa..
Öne çıkan mesajlar