Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Schumacher Geri mi Dönüyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Formula 1'de 7 şampiyonluğu bulunan Michael Schumacher'in, Macaristan Grand Prix'sinde kaza geçiren Ferrari pilotu Felipe Massa'nın yerine bir süreliğine geçmeyi kabul ettiği bildirildi.

Ferrari'den yapılan açıklamada Schumacher'in, iyileşinceye ve pistlere tekrar dönünceye kadar Massa'nın yerine geçeceği belirtildi.

Schumacher de bu bilgiyi doğrulayan açıklamasında, takımına sadık kalmak ve Ferrari'nin Formula-1'deki belirsiz durumunun sona ermesini istediğini söyledi.

Alman pilot Schumacher'in, 23 Ağustosta Valencia'da yapılacak olan yarışta direksiyon başına geçeceği belirtildi.

Massa, Macaristan Grand Prix'sinin sıralama turunda, öndeki araçtan kopan parçanın kafasına isabet etmesiyle yaralanmıştı.

Hürriyet
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

Spidee said:

Mahalle maçında adam sakatlandı diye Pele'yi oyuna almak gibi bir şey bu ahah. Gerçi Ferrari de eskisi gibi değil şu anda.

AHAHAHAHAHAHA Benzetmeni seveyim lan.

benzetme çok güzel de adam harbi harbi dönüyor.
www.formula1.com'a girin manşete bakın bir.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

zaten 2 yarış mı ne kaldı? ama girdiği bütün yarışlarda vettel schumacher kapışması olacak gibi gözüküyor

(vettel de sarı piç bacak kadar boyuna bakmadan neler yapıyor)

7 yarış var abi ne 2 yarışı naaptın.
Mesaj tarihi:
http://www.formula1.com/news/headlines/2009/7/9703.html

Evet doğrulandı haber fakat çok fazla şey beklememek gerek. Bunca araya rağmen iyi performans gösterirse ee yok artık derim önünde eğilirim. Schumacher'in yapacağı en iyi şey, ferrarinin iki yeteneksizinin yapamadığı araç gelişimine katkı sağlamak olacaktır. Bunun ötesinde podyum hatta yarış kazanmasını beklemek hayal olur.

Şüphesiz F1 izlemeyi bırakan birçok insan 23 ağustos Valencia GP si ile beraber eski heyecanla ekranların başına geçecektir, bu bile çok önemli bir hadise.
Mesaj tarihi:
kesinlikle. zaten adam takıma yardım etmeye oynuyor şu anda. takımı böylesine bir durumda bırakamam deyip resmen vefa borcu ödemek için geri dönüyor. kimi raikkonen şampiyonluk mücadelesi veriyor olsa ona yardım ederdi ama bence şu anki hedefleri şampiyonayı 3. bitirmektir.
Mesaj tarihi:
f1'i montoyayla bıraktım. Artık çoğunlukla moto gp izliyorum ve çok memnunum, tavsiye ederim =) Özellikle son birkaç yarış harikaydı mesela; geçiş desen var, mücadele desen var, şampiyonada çekişme desen var.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

ozaman ildeniz elidnekli paradın 5/2 sini shumi ye 5/2 sini vettele yatırırsa kalan 5/1 iyle ne yapmalı?

doğru cevabı verene talihli, araba veriyoruz!

istanbul parkı kiralamalı yarış çevirirz
Mesaj tarihi:
Nessarien said:

http://www.formula1.com/news/headlines/2009/7/9703.html

Evet doğrulandı haber fakat çok fazla şey beklememek gerek. Bunca araya rağmen iyi performans gösterirse ee yok artık derim önünde eğilirim. Schumacher'in yapacağı en iyi şey, ferrarinin iki yeteneksizinin yapamadığı araç gelişimine katkı sağlamak olacaktır. Bunun ötesinde podyum hatta yarış kazanmasını beklemek hayal olur.

Şüphesiz F1 izlemeyi bırakan birçok insan 23 ağustos Valencia GP si ile beraber eski heyecanla ekranların başına geçecektir, bu bile çok önemli bir hadise.

Ne Raikkonen ne de Massa bu takıma çat kapı gelmedi, kers sistemi çalışmadıysa sezon başında ne yapsınlar.

Gelişime katkısı olmayan pilot bakıyorsan Brawn'a gel. Sezon başındaki hali kalmadı. Ferrari ise tekrar üst sıralarda.

Schumi bildim bileli zaten ferrari danışmanı, sence "süper fikirlerim var ama söylemeyeyim, belki tekrar yaşırım o zamana saklayayım" mı dedi? Adam varını yoğunu zaten paylaşıyor takımla.

Bu kadar kolay kestirip atmayalım "yeteneksiz" diye.
  • Yeni Oluştur...