Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

catlikethiief said:

antudan çıkmayan gs li arkadaşlar man city forumlarına baktılarmı acaba elano için ?

valla şu an bakıyorum bir çoğu hughesa sövmüş az bir kısım sevinmiş satıldığı için. ne ima etmeye çalıştın burada bilmiyorum ama

said:

-- Pissed off at Hughes for this.

-- Jesus efffing christ. Sorry for being slow. I have just read on BBC this has actually happened. Elano has gone.

-- Fucks sake, you best bloody replace him now Hughes. You've gone and sold our only true creative technical playmaker. Sneijder or VDV please.
Angryyy now.

-- He can always do a job and we now need to replace him.

-- Long live Elano Blumer. You brought me so much happiness fella. You shall be missed. Goddamit.

bu okuduğum sayfadan. bazı sövenlerde var elanoya istikrarsız olduğu için.

edit link :

http://www.mancityforum.com/forums/showthread.php?t=5600&page=27
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:

antudan çıkmayan gs li arkadaşlar man city forumlarına baktılarmı acaba elano için ?

Man city nin beklentileri yüksek olduğundan sevinmiş olabilirler ancak türkiye süper ligi için gayet kaliteli bir futbolcu elano. Çok boş bir mesaj olmuş seninki tebrik ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:

evet. benim gördüğüm kadarıyla %60 o filan keşke gitmeseydi yazmışç dün gece 3 forumuna da baktım googlea yazınca çıkan. mark hughes la sorunluymuş. gitmesindeki en büyük sebep de oymuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Aziz de 10 senedir kafasına göre pahalı topçu getirip, sonra TD getirip "al şimdi bunları işlet" diyor, hala akıl edemedi böyle bomba scout'lar, agent'lar bulmayı. Üstüne bir de sağlam TD getirirsin, esas parayı ona verirsin, sonra onun isteğine göre yaparsın transferleri.

ben futboldan da anlarım inşaattanda dediğinde bitmişti zaten olay. o laftan sonra bunları beklemek akıl karı olmaz zaten.

onları yapsa zaten feneri kimse tutamaz bu ligde.
Sosyal ağlarda paylaş

Cat'de ağır fail olmuş o City forumları vs yazısında. Klüp bile giderken teşekkür yazısı yazmış Elano'nun arkasından. Dos Santos milli takımda diye göklere çıkarırken Elano'yu küçümseyenler de komik duruma düşüyor ne diyeyim.

Netanya maçının ölçü olmadığını biliyoruz tabiki ama takımın oturma sürecinde olduğunu düşününce iyi göründü benim gözüme...

Leo Franco kaleci sorunlarımızı büyük ölçüde çözücek gibi geliyor bana.

Sabri'nin golünde top fizik kurallarına aykırı şekilde gidiyor zaten...

Sabri'ye de her fırsatta bok atmayı bıraksak süper olucak aslında... Adamın adı Sabricio falan olsa muhteşem transfer diye yansıtırsın Avrupa 3. sü milli takımın banko bekiydi diye... Sabri ile ilgili son birşey yazmak istiyorum Sabri Orta Saha oyuncusu yokluktan bek oynatıldı son sezonlarda... Uğur'un dönüşüyle Sabriyi orta sahada görmeye başlarsanız şaşırmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sabri sağ kanat. 4-3-3ün, 4-4-2nin falan ortasında oynayacak adam değil, bir tek Sinyor Terim denedi onu Euro08'de, üstüne bi de serbest oynattı şaka gibi. Yıllarca kanat oynadı Sabri. Kanat oynarken de defansına pek yardım etmezdi, hoş, şu anda bekken bile etmiyor, haliyle "açık" diyebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

raistftw said:
Sabri ile ilgili son birşey yazmak istiyorum Sabri Orta Saha oyuncusu yokluktan bek oynatıldı son sezonlarda... Uğur'un dönüşüyle Sabriyi orta sahada görmeye başlarsanız şaşırmayın.

o_O

Hmm,ok..Bb..

Doğru söylemiş burada yalnız, Sabri özünde sağ kanat oyuncusu orta sahada, beke sonradan adapte edildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...