Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

said:
G.Saray'a kötü haber!
Ruud van Nistelrooy, Türkiye'de futbol oynamak istemediğini açıkladı.

Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Johan Neeskens'in, "Ne benim ne de Rijkaard'ın Nistelrooy ile bir konuşması oldu. Bunlar İngiliz basınında yer alan şeyler" açıklamalarına karşın Hollandalı yıldızın menajeri şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Nistelrooy'un menajeri Rodger Linse konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ruud için çok sayıda telefon alıyorum ancak Ruud, Türkiye'de oynamak istemiyor" dedi.

Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan 33 yaşındaki Ruud van Nistelrooy'un, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'la telefonda görüştüğü ve Rijkkard'ın Nistelrooy'u Galatasaray'a gelmeye ikna ettiği iddia edilmişti.

:( :( :( :(
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Macheda da Utd'da oynuyo ama pişmesi lazım.

Macheda daha çok genç, birkaç premier ligi maçı dışında tecrübesi yok, gerçi o maçları kurtaran adam olup ücretini katlamıştı.

Jo CSKA Moskova'da resmen mükemmeldi bu dönemde Brezilya milli takımına sürekli çağrıldı, City'nin iştahına kurban gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/s/176/176282_united_ruud_staying_put_says_agent.html
ruud un menajeri daha önce de ruud un mençıstırdaki son sezonunda real madride gidecegi hakkında çıkan dedikoduları yalanlamış hatta mençıstırdan ev aldı adam niye gitsin falan demiş. inanmayin su adama ahfadhdfa
Sosyal ağlarda paylaş

bizim santrfor veya baros tipi forvete ihtiyacımız var, babel winger diye tabir ettiğimiz c.ronaldo, robben, van persie (örnekleri en bilinirlerden vermeye çalıştım onlarla aynı demek istemedim gaz olmayalım) tadında bir adam..

keita ve kewell var bizde tamamen aynı tip 3 tane oyuncuya ihtiyacımız yok eğer 4-6-0 tarzı arsenal mantığıyla oynamayacaksak..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...