Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sostizm said:

ManCity deki genç uzun Jö mü? Çok küçük o çocuk yahu. Pişsin sonra gelsin o diyorsan.
e galatasaray daha doğrusu türkiye o adamın pişmesi için bir yer işte=)
Mesaj tarihi:
said:
G.Saray'a kötü haber!
Ruud van Nistelrooy, Türkiye'de futbol oynamak istemediğini açıkladı.

Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Johan Neeskens'in, "Ne benim ne de Rijkaard'ın Nistelrooy ile bir konuşması oldu. Bunlar İngiliz basınında yer alan şeyler" açıklamalarına karşın Hollandalı yıldızın menajeri şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Nistelrooy'un menajeri Rodger Linse konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ruud için çok sayıda telefon alıyorum ancak Ruud, Türkiye'de oynamak istemiyor" dedi.

Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan 33 yaşındaki Ruud van Nistelrooy'un, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'la telefonda görüştüğü ve Rijkkard'ın Nistelrooy'u Galatasaray'a gelmeye ikna ettiği iddia edilmişti.

:( :( :( :(
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Macheda da Utd'da oynuyo ama pişmesi lazım.

Macheda daha çok genç, birkaç premier ligi maçı dışında tecrübesi yok, gerçi o maçları kurtaran adam olup ücretini katlamıştı.

Jo CSKA Moskova'da resmen mükemmeldi bu dönemde Brezilya milli takımına sürekli çağrıldı, City'nin iştahına kurban gitti.
Mesaj tarihi:
http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/s/176/176282_united_ruud_staying_put_says_agent.html
ruud un menajeri daha önce de ruud un mençıstırdaki son sezonunda real madride gidecegi hakkında çıkan dedikoduları yalanlamış hatta mençıstırdan ev aldı adam niye gitsin falan demiş. inanmayin su adama ahfadhdfa
Mesaj tarihi:
Babel zırlayıp duruyo, sezon başından beri zaten bir ayağı dışarıdaydı. En son işte Maxi de gelince takıma iyice köprüleri atmış. Acetoda yazıyodu bugün twitterdan beniteze yardırmış da Benitez de sildim seni demiş falan diye...

Öyleyse o gelebilir bi ihtimal.
Mesaj tarihi:
Babel 2009da uzaktan sahane bi gol atmisti.Aradigimiz adam olabilir mi bilmiyorum.Keita,kewell,arda,elano vs ile beslendiginde neler olur acaba.Harika bir ofansif orta sahamiz var lan cok mutlu ediyor su kadro..
Mesaj tarihi:
bizim santrfor veya baros tipi forvete ihtiyacımız var, babel winger diye tabir ettiğimiz c.ronaldo, robben, van persie (örnekleri en bilinirlerden vermeye çalıştım onlarla aynı demek istemedim gaz olmayalım) tadında bir adam..

keita ve kewell var bizde tamamen aynı tip 3 tane oyuncuya ihtiyacımız yok eğer 4-6-0 tarzı arsenal mantığıyla oynamayacaksak..
Mesaj tarihi:
nistelrooy tottenham'la anlaşmak üzere, bununla birlikte sanırım biz de orda açığa alınacak bir forvet olan pavluychenko'yu alıyoruz..
  • Yeni Oluştur...