nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 İlki kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 carlos diye düşünüyorum? maç izlerken artık spikerler bizi daha da deli eder=) adamın açık adı "Rutgerus Johannes Martinus van Nistelrooij"muş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Ha doğru :D Bana göre çok silik kaldığı için unuttum bi anda. Pardon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ruud tamamen bitti deniyor (fanatik fotomaç tribi değil). büyük ihtimal bugün akşam veya yarın'a haber ortaya çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 daha linderoth u gönderemedik.8 yabancımız var şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ntvsporda altyazı geçti. haldun ispanyada açıklama yapmış. ruud imza için geliyomuş yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Ahahaha lincoln'e teklif var azuahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 @fede: abi 9 yabancı oluyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 oha adam harbi geliyo galiba lan. fenerliler artık ne diyebilecek asıl merakım bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 linderoth'un sözleşmesi fesh edilecek diye biliyorum, elfsborg'un teklifini kabul ettiğimiz halde verilen parayı beğenmediği için release on a free butonuna basıyomuşuz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Ayrıca ntvspor sitesinde yok ruud haberi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 narziss said: oha adam harbi geliyo galiba lan. fenerliler artık ne diyebilecek asıl merakım bu :) carlos geldiğinde ne dendiyse onu. kendi adıma rvn gelirse cok iş yapar ama verilcek paraya bakar herşey. 8m pound verilmesi baya bi sıkıntıya sokar gs yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 şaka yaptım yok öyle bişey ama gelebilir. 9 yabancı olması engel değil. linderothu bildirmessin tff ye olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 linderoth un formayı ruud giyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Böyle şaka olmaz olsun fede =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 fede said: şaka yaptım yok öyle bişey ama gelebilir. 9 yabancı olması engel değil. linderothu bildirmessin tff ye olur biter(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 linderothla ayhanı benzetebilirler aslında ufak bi estetikle ayhanı satıp linderothu sattık diyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 haldun üstünel twitter : bekleyin bomba bu gece patlıyor :=) sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 requem said: haldun üstünel twitter : bekleyin bomba bu gece patlıyor :=) sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hahaha sonuna sdas yazmamdan belli değil mi dalga geçtiğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ben o twitter hesabına yapmıştım zaten :) yok twitter'ı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 fede said: şaka yaptım yok öyle bişey ama gelebilir. 9 yabancı olması engel değil. linderothu bildirmessin tff ye olur biter O kadar kolay değil o iş. FM'deki gibi adamın üstüne tıklayıp listeden çıkartamıyorsunuz :) Oyuncuyla sözleşme gereği hani belli başlı şartlar var. Oynatmak, daha doğrusu listede tutmak gerekiyor adamı normal şartlarda. Yoksa adamın kendini gösterme şansını vs elinden alıyosun yasal olarak hakkın olmuyor vs vs. Anca geçerli bahanen olursa (bu adam yaramaz, linkoln misali kaçak vs diye kanıtlarsan ya da linderoth gibi adam sakat müzmin vs diye kanıtlarsan) ya da oyuncu razı olursa yapabiliyosun onu. Ha, sözkonusu lind olunca yine yapılır tahminen o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 parası neyse verelim, sözleşmesini iptal etsinler. toplayalım taraftar olarak parayı. iyice sıktı artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar