Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

abi 32-33 yaşındaki adam türkiyeye geliyosa iyi para var diye geliyodur
ha iyi oynar mı oynamaz mı orası belli olmaz
kimi iyi çıkar kimi kötü çıkar
işallah gelen adam iyi çıkar
çıkmasa da ileride yapılacak olası transferler için iyi olur böyle adamların gelmesi
şekil 1-a:fb
Sosyal ağlarda paylaş

Ruud'a güvenilmez mi be? İsterse 40 yaşında olsun gelsin yani. Gelirse silir süpürür ligi tek başına sakatlık yaşamadığı sürece. Adam forvet tanımının güncel futboldaki karşılığı. Hava hakimiyeti boy pos var, teknik inanılmaz, fizik zaten korkunç, o boya rağmen hızlı, kafası çok iyi çalışıyo daha nolsun
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu adam bi kere sakatlandı diye hemen siz de müzmin sakat muamelesi yaptınız. Tamam uzun süre sakat kaldı da bi kere yaşanmış bi şanssızlık bu. Futbol hayatını sakat geçirmedi ya.

Yoksa bugün en sevdiğim forvettir neredeyse Ruud benim. /En iyisi demiyorum ama en sevdiğim diyorum ibrahimovicmiş etooymş gelmeyin hemen :) ).
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

yaşlı
tatile gelir o anca
gelirse de yata yata para kazanmaya gelir
eski nistelroy değil artık
yaşlı
emekliliğe geldi
kadayıf olmuş kadayıf
nerde o eski nistelroy

tamam ben gerekli yorumları yaptım peşin peşin, gelebilir artık.

hahaha xD

nistelrooy'un forması oynar lan.
ama nah gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya belli bir yaştan sonra korkmam doğal değil mi abi? Bi de zaten hep narin tipli bir adamdı :P

Yani fiyat/performans iyi olmaz bence ruud'da. Ki en sevdiğim topçulardandır gelse üzülmem de sanki çok paramız varmış gibi 33 yaşında adama 3 milyon vermek falan saçma olur. 2 versek de saçma olur yaşı kaç başı kaç arkadaşım, riskli iş
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

van nistelrooyda böbrek erimesi varmış, ondan gs ucuza kapatmaya çalışıyormuş. ayrıca ruudun günümüz futbolunda yeri yok. kime göre teknik neye göre teknik? ibrahimoviç mi van nistelrooy mu?

Çok doğru dedin. Günümüz futbolunda Arda'nın, Ribery'nin ve Robben'in de yerleri yok. Ribery mi Messi mi? Robben mi Cristiano Ronaldo mu? Hatta günümüz futbolunda Diego'nun da yeri yok. Diego mu Kaka mı? Günümüz futbolunda Akinfeev'in falan da yeri yok Buffon var ne de olsa. Başka kimin yeri yok? Mesela Terry varken Pique'nin Pepe'nin falan da yeri yok. Essien varken De Rossi kimmiş futbol oynuyor? Gerrard var Pirlo'yu emekli edelim. Hmm aslında şöyle bi best eleven belirleyelim, kalanları komple eleyelim günümüz futbolundan :)
Sosyal ağlarda paylaş

bi futbolcu hakkında bize uyar mı uymaz mı diye görüş belirtirken, takımın taktiğine de bakın. nistelroy nası etkili olmaz. teknik yok filan diyosunuz da, bizde o bölgede tekniği olan adam aramıyoruz, kendi pozisyon yaratacak adam aramıyoruz, arkasında 5 kişi var zaten pozisyon hazırlıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...