Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 O anlattıklarının hepsi amele, budur yani. not: (Tüm takımların şaklabanları, vandalları dahil buna) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Ya tamam ben bu konuda bir şey demicem daha. Zaten maç da film izler gibi izlersin. Peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bu yılın kadıköy'deki galatasaray derbisinde, arda turan artistlik yapana kadar seyirci gayet neşeli, bu sene de koyucaz abi, nasılsın iyi misin şeklinde enseye şaplak göte parmak takılan 35 bini hali hazırda kombineli insandı... ve ne o derbi öncesinde ne de sonraki maçlarda sahaya bir şey attıklarını gördüm. ama arda şuurunu kaybedip adamımızın üzerine yürüyünce su satan elemanların ellerindeki kutulara saldırdılar ve hemen tüm sular sahaya atılmaya başlandı. o insanları tahrik ettiler... budur yani. genellemeyelim lütfen. bizi galatasarayın taraftarıyla bir tutmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Arkasokak said: bu yılın kadıköy'deki galatasaray derbisinde, arda turan artistlik yapana kadar seyirci gayet neşeli, bu sene de koyucaz abi, nasılsın iyi misin şeklinde enseye şaplak göte parmak takılan 35 bini hali hazırda kombineli insandı... ve ne o derbi öncesinde ne de sonraki maçlarda sahaya bir şey attıklarını gördüm. ama arda şuurunu kaybedip adamımızın üzerine yürüyünce su satan elemanların ellerindeki kutulara saldırdılar ve hemen tüm sular sahaya atılmaya başlandı. o insanları tahrik ettiler... budur yani. genellemeyelim lütfen. bizi galatasarayın taraftarıyla bir tutmayın! afedersin ama orda şerefsizliği yapan kişi baroni idi eğer yapmasa bunların hiçbiri olur muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Arkasokak said: bu yılın kadıköy'deki galatasaray derbisinde, arda turan artistlik yapana kadar seyirci gayet neşeli, bu sene de koyucaz abi, nasılsın iyi misin şeklinde enseye şaplak göte parmak takılan 35 bini hali hazırda kombineli insandı... ve ne o derbi öncesinde ne de sonraki maçlarda sahaya bir şey attıklarını gördüm. ama arda şuurunu kaybedip adamımızın üzerine yürüyünce su satan elemanların ellerindeki kutulara saldırdılar ve hemen tüm sular sahaya atılmaya başlandı. o insanları tahrik ettiler... budur yani. genellemeyelim lütfen. bizi galatasarayın taraftarıyla bir tutmayın! Bir de kaç sayfadır uğraşıyorsun, olmuyor be Arkasokak. Rahat bırak şu topici, başka yerde dene şansını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 eğer bir insan gs'nin sami yendeki rezilliğinden gurur duyuyosa ben o insanı kaale almam artık. çünkü o bi futbol sever falan değildir benim gözümde. direk holigandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 adam fb konusundan çok bu konuya mesaj atmış sfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Arkasokak said: bu yılın kadıköy'deki galatasaray derbisinde, arda turan artistlik yapana kadar seyirci gayet neşeli, bu sene de koyucaz abi, nasılsın iyi misin şeklinde enseye şaplak göte parmak takılan 35 bini hali hazırda kombineli insandı... ve ne o derbi öncesinde ne de sonraki maçlarda sahaya bir şey attıklarını gördüm. ama arda şuurunu kaybedip adamımızın üzerine yürüyünce su satan elemanların ellerindeki kutulara saldırdılar ve hemen tüm sular sahaya atılmaya başlandı. o insanları tahrik ettiler... budur yani. genellemeyelim lütfen. bizi galatasarayın taraftarıyla bir tutmayın! Oha lan bilmiorsun konusma burda milleti kiskirtmak icin sallama seylerde yazma Git kendi bolumunde vidividi yap Konu deistiriim ruud geliomus ? Ikna etmis frank ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 defans gelsin defans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Holy said: Cairne said: Edit:mactan sonra eve gs li kiz attik fln demen olayi bence cocukluga girmis hayirdir ilk defami oluyoki belirtmiyorum diye ustune dikkat cekmissin sdfGS'li kız demedim ki? GS'li atıyoruz biz. Komple GS'li. Böyle maçta rakip takım taraftarına sataşan GS'lileri atıyoruz eve. Dikkat et kendi sahanda malup olma bro Edit:ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Arkasokak said: bu yılın kadıköy'deki galatasaray derbisinde, arda turan artistlik yapana kadar seyirci gayet neşeli, bu sene de koyucaz abi, nasılsın iyi misin şeklinde enseye şaplak göte parmak takılan 35 bini hali hazırda kombineli insandı... ve ne o derbi öncesinde ne de sonraki maçlarda sahaya bir şey attıklarını gördüm. ama arda şuurunu kaybedip adamımızın üzerine yürüyünce su satan elemanların ellerindeki kutulara saldırdılar ve hemen tüm sular sahaya atılmaya başlandı. o insanları tahrik ettiler... budur yani. genellemeyelim lütfen. bizi galatasarayın taraftarıyla bir tutmayın! pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Cairne said: Holy said: Cairne said: Edit:mactan sonra eve gs li kiz attik fln demen olayi bence cocukluga girmis hayirdir ilk defami oluyoki belirtmiyorum diye ustune dikkat cekmissin sdfGS'li kız demedim ki? GS'li atıyoruz biz. Komple GS'li. Böyle maçta rakip takım taraftarına sataşan GS'lileri atıyoruz eve. Dikkat et kendi sahanda malup olma bro Edit:ahuahBurası kadıköy, burdan çıkış yok demiştim di mi? anlıyorsun sen onu da işine gelmiyor ;) Kadıköy'de yenilmemiz mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Öyle şey mi olur abi =) ne demek mümkün değil :D elbet yenileceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yok ben grekoromeni kastettim ;) ama olsun, bence önümüzdeki 20 yıl yenemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 lolkekbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Biz yenerken BUYU YAPTILAR ABII dige agliodunuz ayip Allahtan korkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 o kadar geriye gidersen 6-0 öneririm, çok zevk alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 en geriye gidelim yiğit daha da geriye=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Sdfsdf kabul etmez simdi yalan o der :D Harbi ya 7 kisi simdi olsa fb ligden cekilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 futbol henüz kimsenin umrunda bile değilken aldığınız bir skor acaba ne kadar konuşuldu o zaman çok merak ediyorum. ama 6-0 öyle mi? Yıllarca konuştuk, hala bitiremedik ısıtıp ısıtıp bir daha konuşuyoruz. Siz de bir gün bizi kadıköyde yenerseniz çocuklarınıza anlatacağınız güzel bir hikayeniz olur :) ha bu arada o 7-0'ı ben görmedim, siz görmediniz, gören kaldı mı? yaşamıyordur muhtemelen. sorun yokmuş demek ki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ya güzelim topak bir trollün bi taş atmasıyla sidik yarıştırma topağına döndü gene ya=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hala baroni tahrik etti demiyorlar mı üstümü başımı yırtasım geliyor :) hee baroni tahrik etti arda turanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Tv den izleyerek yorum yapiosun Arda normal oyundayden birden yapti o olayi k aziz yildiriminda ardayi istedigi ancak ancak Formasini alacagi ortada ugrasmayin gencecik cocuk gazetelere adam sokup alehimizde haver cikarmak kanalinizda mac sonrasi kufur etmek (nasilsa montajda atilcak dimi al gordunuz montaji) Ugrasamicam senle bizi 6-0 yendinizde ne oldu ? 26 senemi oldu sen kac yasindasin ? gordunmu Turkiye kupadini aldiginiz gunleri ?? Roberto Carlos a bile neler yapmissiniz Ulkemizi cok iyi temsil ediyorsunuz ne diyim birde bunu demissin Holy said: futbol henüz kimsenin umrunda bile değilken aldığınız bir skor acaba ne kadar konuşuldu o zaman çok merak ediyorum. Az bi tarih bilgisi veriyim sana mondros ant. Gore subaylar komutanlar vs. Aralarinda bilgi paylasimi yapmalari yasakken M.Kemal bir futbol turnuvasi duzenliyor ve bu turnuvaya diyer subaylari cagirip bilgi alisverisinde bulunuyorlar Ve futbol onemsiz diyorsun sen Birde onemsizse stad nasil oluyor onemsizse siz neden futbol takimlari kuruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 cairne ezbere konuşuyorsun masturbasyonunu webte yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Senmi benmi ? Ben o isleri birakali cok oldu ama sen hala yapiyosundr boyle konusmalar yaptigina gore. Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar