Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

bu yılın kadıköy'deki galatasaray derbisinde, arda turan artistlik yapana kadar seyirci gayet neşeli, bu sene de koyucaz abi, nasılsın iyi misin şeklinde enseye şaplak göte parmak takılan 35 bini hali hazırda kombineli insandı... ve ne o derbi öncesinde ne de sonraki maçlarda sahaya bir şey attıklarını gördüm. ama arda şuurunu kaybedip adamımızın üzerine yürüyünce su satan elemanların ellerindeki kutulara saldırdılar ve hemen tüm sular sahaya atılmaya başlandı. o insanları tahrik ettiler... budur yani. genellemeyelim lütfen. bizi galatasarayın taraftarıyla bir tutmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

bu yılın kadıköy'deki galatasaray derbisinde, arda turan artistlik yapana kadar seyirci gayet neşeli, bu sene de koyucaz abi, nasılsın iyi misin şeklinde enseye şaplak göte parmak takılan 35 bini hali hazırda kombineli insandı... ve ne o derbi öncesinde ne de sonraki maçlarda sahaya bir şey attıklarını gördüm. ama arda şuurunu kaybedip adamımızın üzerine yürüyünce su satan elemanların ellerindeki kutulara saldırdılar ve hemen tüm sular sahaya atılmaya başlandı. o insanları tahrik ettiler... budur yani. genellemeyelim lütfen. bizi galatasarayın taraftarıyla bir tutmayın!

afedersin ama orda şerefsizliği yapan kişi baroni idi eğer yapmasa bunların hiçbiri olur muydu?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Bir de kaç sayfadır uğraşıyorsun, olmuyor be Arkasokak. Rahat bırak şu topici, başka yerde dene şansını.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Oha lan bilmiorsun konusma burda milleti kiskirtmak icin sallama seylerde yazma

Git kendi bolumunde vidividi yap

Konu deistiriim

ruud geliomus ? Ikna etmis frank ?
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Cairne said:

Edit:mactan sonra eve gs li kiz attik fln demen olayi bence cocukluga girmis

hayirdir ilk defami oluyoki belirtmiyorum diye ustune dikkat cekmissin sdf
GS'li kız demedim ki?
GS'li atıyoruz biz. Komple GS'li. Böyle maçta rakip takım taraftarına sataşan GS'lileri atıyoruz eve.

Dikkat et kendi sahanda malup olma bro

Edit:ahuah
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

pardon?
Sosyal ağlarda paylaş

Cairne said:

Holy said:

Cairne said:

Edit:mactan sonra eve gs li kiz attik fln demen olayi bence cocukluga girmis

hayirdir ilk defami oluyoki belirtmiyorum diye ustune dikkat cekmissin sdf
GS'li kız demedim ki?
GS'li atıyoruz biz. Komple GS'li. Böyle maçta rakip takım taraftarına sataşan GS'lileri atıyoruz eve.

Dikkat et kendi sahanda malup olma bro

Edit:ahuah
Burası kadıköy, burdan çıkış yok demiştim di mi?
anlıyorsun sen onu da işine gelmiyor ;)
Kadıköy'de yenilmemiz mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

futbol henüz kimsenin umrunda bile değilken aldığınız bir skor acaba ne kadar konuşuldu o zaman çok merak ediyorum.
ama 6-0 öyle mi?
Yıllarca konuştuk, hala bitiremedik ısıtıp ısıtıp bir daha konuşuyoruz. Siz de bir gün bizi kadıköyde yenerseniz çocuklarınıza anlatacağınız güzel bir hikayeniz olur :)

ha bu arada o 7-0'ı ben görmedim, siz görmediniz, gören kaldı mı?
yaşamıyordur muhtemelen. sorun yokmuş demek ki ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Tv den izleyerek yorum yapiosun

Arda normal oyundayden birden yapti o olayi k

aziz yildiriminda ardayi istedigi ancak ancak Formasini alacagi ortada

ugrasmayin gencecik cocuk gazetelere adam sokup alehimizde haver cikarmak
kanalinizda mac sonrasi kufur etmek (nasilsa montajda atilcak dimi al gordunuz montaji)

Ugrasamicam senle bizi 6-0 yendinizde ne oldu ?

26 senemi oldu sen kac yasindasin ? gordunmu Turkiye kupadini aldiginiz gunleri ??

Roberto Carlos a bile neler yapmissiniz
Ulkemizi cok iyi temsil ediyorsunuz ne diyim

birde bunu demissin
Holy said:

futbol henüz kimsenin umrunda bile değilken aldığınız bir skor acaba ne kadar konuşuldu o zaman çok merak ediyorum.

Az bi tarih bilgisi veriyim sana
mondros ant. Gore subaylar komutanlar vs. Aralarinda bilgi paylasimi yapmalari yasakken M.Kemal bir futbol turnuvasi duzenliyor ve bu turnuvaya diyer subaylari cagirip bilgi alisverisinde bulunuyorlar

Ve futbol onemsiz diyorsun sen

Birde onemsizse stad nasil oluyor
onemsizse siz neden futbol takimlari kuruldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...