MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yalnız Rijkaard'ı acaip taktir ettim. adam basın toplantısında öyle bir konuşmuş ki rakip takım hakkında, hah dedim teknik direktör böyle olacak arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Leo Franco Hakan Balta - Emre Aşık - Servet Çetin - Uğur Uçar Ayhan Akman - Mehmet Topal Arda Turan Harry Kewell - Abdul Kader Keita Milan Baros pardon ama bu kadroya bence hiç transfere gerek yok. kewell keita forvetin yanında hafif arkada arda önde işte. 4-3-3 şeklinde dizin. bence gayet iyi. Yedek forvet lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 forvet ve defans şart.emrenin gokhanın yada servetin fiziği meiradaki kadar bile olsaydı ve ondaki topu oyuna sokma kabiliyeti olsa tamam. ama emre gokhan servet.hava topu tamam.mucadele tamam.kademe tamam.ama kanser ederler bizi.o top defanstan cıkmaz.sora uzun top atmaya calısırlar dağlara taşalra reykard tobol maçı için çok iyi başarı şölye mutluyuz böle süper falan dedi diye adama şaşırdılar adam acıklama yaptı.bu maçlar zor olur.rakibi hafife alırız.takım yeni.yenmemiz başarı gençleri oynattık falan dedi.herife orda bile laf etttiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 mujdenizde benden gelsin. helal olsun cidden. cok iyi transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 OFFFFFFFFFFF ÇOK İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yılın transferleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 EZDİK RESMEN GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 oha transfer konusunda medyamızın mallığını anlatmak için elano'yu örnek göstermiştim de kırk yılın başında medyanın sallayıpta tutturduğu bir transfer olmuş :) Güzel ya bende sevindim,Türkiye'ye böyle kaliteli adamların gelmesi ülke futbolu için harika birşey,Nonda'dan kurtulmak istiyordu kulüp bahanesi de oldu artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 şuan için türkiyeye gelen en iyi yabancı olmuş oluyor böylelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Haldun sen kocaman bir çılgınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 haldun sne nesin boyle.hele şükür transfer konusunda kendine geldi gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ben bu sene takım adapte olur,birbirlerine alışırlar 2. 3. falan bitirirler ligi,gelecek seneden itibaren yargılamaya başlarlar diyordum da GS bu seneye de göz dikmiş galiba :) Bu kadar transfer yeter diyordum GS içinde adamlar almaya devam ediyor geçmişi olan kaliteli futbolcuları. Bakalım geçen sene de çok büyük umutlarla kağıt üzerinde en iyi kadroyla başlamışlardı ama olmamıştı,bu sene tutar umarım (bir bjk'li olarak bana ne oluyorsa asdas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bireh bireh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 http://goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/07/29/1410107/milan-inter-to-fight-for-manchester-citys-elano-report Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bu elanoyu tanımıyorum ben ya. afilli bi adam mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 PALAMUTLARA BAK AHAHAHAH ANTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ee sabrinin yerine koncak bi adam degil ama bu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 antuyu okurken yerlere yattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sabrinin yerine linderoth da gelir uğur uçar da gelir ya ama elano fena oldu üstüneli görsem öpücem alnından ne fena adammış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 http://img195.imageshack.us/img195/3002/elanotaksimde.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 said: Kullanıcı:FenerBarca Elano ve GS Bunlar Elanoyu alsın Taksim meydanında soyunacağım.Ne alaka... Heyecanla bekliyorum sadafadas edit: Fede benden önce davranmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 http://www.hazelgroveblues.co.uk/userimages/ELANO.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 helal valla gsye. keske fenerrde olsaydi ama nasip degil. Biz artik ortasahyi bomba oyuncularimiz SELCUK ve DEIVID'e emanet ederiz sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ABİ HAHAHA ADAM ISRARLA AÇIYO AYNI TOPİCİ SÜPERMİŞ LAN HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar