Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Leo Franco
Hakan Balta - Emre Aşık - Servet Çetin - Uğur Uçar
Ayhan Akman - Mehmet Topal
Arda Turan
Harry Kewell - Abdul Kader Keita
Milan Baros

pardon ama bu kadroya bence hiç transfere gerek yok. kewell keita forvetin yanında hafif arkada arda önde işte. 4-3-3 şeklinde dizin. bence gayet iyi.
Yedek forvet lazım ama
Sosyal ağlarda paylaş

forvet ve defans şart.emrenin gokhanın yada servetin fiziği meiradaki kadar bile olsaydı ve ondaki topu oyuna sokma kabiliyeti olsa tamam.

ama emre gokhan servet.hava topu tamam.mucadele tamam.kademe tamam.ama kanser ederler bizi.o top defanstan cıkmaz.sora uzun top atmaya calısırlar dağlara taşalra

reykard tobol maçı için çok iyi başarı şölye mutluyuz böle süper falan dedi diye adama şaşırdılar
adam acıklama yaptı.bu maçlar zor olur.rakibi hafife alırız.takım yeni.yenmemiz başarı gençleri oynattık falan dedi.herife orda bile laf etttiler
Sosyal ağlarda paylaş

oha transfer konusunda medyamızın mallığını anlatmak için elano'yu örnek göstermiştim de kırk yılın başında medyanın sallayıpta tutturduğu bir transfer olmuş :)

Güzel ya bende sevindim,Türkiye'ye böyle kaliteli adamların gelmesi ülke futbolu için harika birşey,Nonda'dan kurtulmak istiyordu kulüp bahanesi de oldu artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu sene takım adapte olur,birbirlerine alışırlar 2. 3. falan bitirirler ligi,gelecek seneden itibaren yargılamaya başlarlar diyordum da GS bu seneye de göz dikmiş galiba :) Bu kadar transfer yeter diyordum GS içinde adamlar almaya devam ediyor geçmişi olan kaliteli futbolcuları. Bakalım geçen sene de çok büyük umutlarla kağıt üzerinde en iyi kadroyla başlamışlardı ama olmamıştı,bu sene tutar umarım

(bir bjk'li olarak bana ne oluyorsa asdas)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...