Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 haberturkun aynı cmleleri 3 er 4 er defa yazmasına hastayım. blogdakş yazı iyimiş.yaşım buyudukce daha az maça gitmeye başladım.hiç gitmemeye başladım nerdeyse ufakken babam gs maçlarına goturmeyince ağlardım.hatta bi kere taksideydik eve maçı izlemeye gidioduk yetişemedik bjk maçıydı.öküz gibi aglamıstım. neyse 40 milyon verip tribüne giren gerçek galatasaraylı yada çok galatasraylı olmuyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Özellikle milyarlar verip kapalıdan kombine alan adamlara siz taraftar değilsiniz biz taraftarız dediklerinde daha da komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Kimse verdiği parayla taraftar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 lan sanırım hayatımda ilk kez galatasarayı destekliorm bi maçlığınada olsa. haydi cimbom okey lets go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Taraftar sadece bağırmakla hoplayıp zıplamakla olunmaz. Taraftar takımını destekleyendir onu daha yukarı taşıyandır. Fenerbahçe bugün Galatasaray'dan daha yukarda duruyorsa ekonomik olarak, son 10 yıldır adam gibi bir başarı gelmediyse Galatasaray'a bunun sebebi yeterince deplasmana gidilmemesi yada yeterince bağırılmaması değildir. Ve evet para vermekle taraftar olunur. O adamın kapalı kombinesine verdiği parayla 10 tane ipsiz sapsız tutar hoplatır zıplatırsın açık tribünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 O ipsiz sapsız dediğin açık tribün, (eski açık) her maç takıma en çok destek veren tribün. O taraftar dediğin kapalı tribün şşt şşt kapalı dediğinde bir tarafını kaldıramıcak hala gelmiş durumda son 1 yılda. Ben de maça her gittiğimde eski açıktan gidiyorum, kombine alınca eski açıktan alıyorum. Sen ne hakla millete ipsiz sapsız diyebilirsin açıktaki insanlara? Aferin, 1.5 milyar vermişin kombineye. Takımı o kurtardı çünkü. Tabiki takımın kurtulma şekli yeterince bağırılmaması değildir o ayrı bir konu. Ayrıca Fener daha yukarıda duruyorsa bunun sebebi daha mantıklı bir yönetime sahip olmasıdır. Yıllarca yapılan yanlış transferlerden sonra Galatasaray'ın ekonomisi zaten patlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Fenerbahçe çok daha kötü transferler yaptı, çok daha büyük paraları anlamsızca harcadı. Ama stadı yaptı Aziz Yıldırım ve taraftar da doldurdu. Yarın 50.000 kişilik stadı biticek Galatasaray'ın ve dolacak mı görücez. Ama beğenmediğin kitle çoktan gitti localarını kombinelerini aldı. Sen statta yırtındın diye benden daha Galatasaray'lı olmuyorsun. Liverpool taraftarı da yırtınmıyor statta ama taraftarlık dersi veriyorlar. İstanbuldaki finalde biz girsek devre arasında içeri aynı şekilde Arda'nın sevgilisinden girip Jo'nun annesinden çıkarmışız işte. Bu kadar Türkiye'de taraftarlık. Bi numaranız da yok afedersin gidip işler güzelken bas bas bağırıp stresini atmak deşarj olmak değildir taraftarlık. Sen o maça kendin için gidiyorsun Galatasaray için falan değil. Bende kendim için gidiyorum ama en azından bunu kutsal bir şeymiş gibi göstermeye çalışmıyorum ve benim takımıma olan katkım seninkinden çok daha fazla sizin faydanızdan çok zararınız var bu takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Sen o insanlar ve ben hakkında ne biliyosun da atıp tutuyorsun? Allahım yarabbim ya. Ben tartışmıcam bundan sonra, o kadar saçma argümanlar sundun ki şu anda. Liverpool taraftarıyla Galatasarayı niye karşılaştırıyorsun ayrıca? Liverpool taraftarı kötü demedim, ki burada ki pek çok kişi 2. tuttuğum takımın Liverpool olduğunu ve seyircisini çok beğendiğimi bilir. Lakin, onların yaptığı şeyde seninkinden biraz farklı. Benim param var, ben para veriyorum taraftar benim gider oturur izlerim demek değil olay. Sen benim demek istediğimi anlamamışın öyle konuşuyorsun laf olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Galvatron said: Fenerbahçe çok daha kötü transferler yaptı, çok daha büyük paraları anlamsızca harcadı. Ama stadı yaptı Aziz Yıldırım ve taraftar da doldurdu. Yarın 50.000 kişilik stadı biticek Galatasaray'ın ve dolacak mı görücez. Ama beğenmediğin kitle çoktan gitti localarını kombinelerini aldı. Sen statta yırtındın diye benden daha Galatasaray'lı olmuyorsun. Liverpool taraftarı da yırtınmıyor statta ama taraftarlık dersi veriyorlar. İstanbuldaki finalde biz girsek devre arasında içeri aynı şekilde Arda'nın sevgilisinden girip Jo'nun annesinden çıkarmışız işte. Bu kadar Türkiye'de taraftarlık. Bi numaranız da yok afedersin gidip işler güzelken bas bas bağırıp stresini atmak deşarj olmak değildir taraftarlık. Sen o maça kendin için gidiyorsun Galatasaray için falan değil. Bende kendim için gidiyorum ama en azından bunu kutsal bir şeymiş gibi göstermeye çalışmıyorum ve benim takımıma olan katkım seninkinden çok daha fazla sizin faydanızdan çok zararınız var bu takıma. Hasta olduğum klişeler tufanı. Abi ben Liverpool'u, Tottenham'ı falan örnek almak istemiyorum belki? Bana göre taraftar kültürü bu değildir? Ayrıca televizyondan premier lig izleyerek, bak hanım adamlar ne kadar efendi diyenler de hiç samimi gelmiyor.Kop tribününü kaç dakika çekiyor yayıncı kuruluşlar maç sırasında? Ben Partizan'ı, Curva Nord'u, ultras kültürünü seviyorsam lesser taraftar mı oluyorum? Alırım locada üçlü çekerim istersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 İyi de ben sana kötü taraftarsın demiyorum ki arada kaçırdığınız nokta bu. Ben diyorum ki ben daha faydalı bi taraftarken klübe sen benim Galatasaray taraftarlığımı küçük göremezsin. İnter taraftarı ders gibiydi inter-barca maçında izlemediyseniz oturun izleyin. Bakın dünyada çok az takımın taraftarı rakip takımın oyununu bozabilir,hakemi baskı altına alıp kendi takımını zor duruma düşmüşken psikolojik destekle ayağa kaldırabilir. Basketbol gibi sporlarda salon sporu olmasının da etkisiyle bu çok daha kolayken futbolda daha zordur. Şimdi bir taraftarın asıl amacı nedir? Bana göre takımına destek olmak, daha yukarılara taşımaktır. Şimdi yapılan tezahürat takımına pozitif bir katkı sağlamıyorsa aksine zarar veriyorsa; ekonomik olarak klübe adam gibi bi katkı yoksa aksine koltuk atıp küfür edip zarar veriyorsa; yetmeyip oraya adam gibi gidip maçını izlemek isteyenlere rahatsızlık veriyorsa kusura bakmayın bu taraftarlık değildir. Kapalı tribüne sus denince susuyormuş,susar tabiki insanlar susarım tabiki neden seninle kavga edeyim ki? Türkiye'deki genel taraftar profili hatalı. Bir grup çıkıyor "Datdiridatdat" diye marş yapıyor sahadaki kendi futbolcusu bile isyanlarda ha ama ünlü oldular kameralar onları çekti. E sen taraftar değilsin ki takımını desteklemiyorsun oraya kendi şovunu yapmaya gitmişsin. Takım iyi giderken taraftara ihtiyacı yoktur zaten seyirci gider izlerken eğlenir eğlenirken şarkılar söyler takıma tezahürat yapmış olur zaten. Taraftar dediğin kötü gününde yanında olur takımının. Juventus taraftarını gördünüz mü 2. lig maçlarında? Ben bütün bu protestoların falan altında kıskançlık görüyorum kimse alınmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bende bunları görüyorum protestoların altında: UEFA 18/02/2010 Atletico Madrid 1 - 1 Galatasaray TSL 21/02/2010 Beşiktaş 1 - 1 Galatasaray UEFA 25/02/2010 Galatasaray 1 1 - 2 Atletico Madrid TSL 28/02/2010 Galatasaray 4 - 1 1 Kasımpaşa TSL 08/03/2010 Eskişehirspor 2 - 1 Galatasaray TSL 14/03/2010 Galatasaray 3 - 0 Ankaragücü TSL 21/03/2010 Trabzonspor 1 - 0 Galatasaray TSL 28/03/2010 Galatasaray 0 - 1 Fenerbahçe TSL 05/04/2010 Sivasspor 1 - 1 1 Galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Kastettiğim takımın protesto edilmesi değil. Protesto yapılır,takım kötü giderken rahatsızlığını belli edersin. Ama Arda'yı kız arkadaşına sinema kapatmasıyla protesto etmezsin. Arda o tribünde bağıranların hepsinden daha Galatasaray'lı,hepsinden daha fanatik. Türkiyede yaşıyoruz hepimizin en zayıf noktasıdır hayatımızdaki kadınlar(annemiz,eşimiz,kız arkadaşımız). Bu mudur yani taraftarlık sahadaki takım kaptanına belki en fedakar oyuncuya hakaretler yağdırıp en zayıf noktasından mı vurmaktır? Bu mu sahadaki takıma destek vermek? Protesto yapmakla takımın altına dinamit koymak farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Galvatron said: Arda o tribünde bağıranların hepsinden daha Galatasaray'lı,hepsinden daha fanatik. deil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Bencede değil, ayrıca ben protesto ya katılıyorum dedim mi? Arda yı protesto etmek gerekiyordu, ama sinema olayı gereksizdi evet. Oradaki gruplar amigolara uyuyor bunu sende biliyorsun. Ayrıca sene boyunca yapılan tek bir tezahürattan dolayı bir tribüne o kadar laf söylemek de doğru bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Neyse ya GS şampiyon olacağından zaten pek bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 arda gitsin neil kaptan olsun ya. kewell ve neil gibi harbi sporcu adamlar olsa takımda daha çok mutlu olucam. anzac torunu olduğu için anzac koyunu ziyaret etmiş ve ülkesinde yayın yapan spor kanalı için röportajlar yapıyo. severek takip ediyorum. http://www.youtube.com/watch?v=YC3_UgPaozI kewel ile yaptığı röportaj bu da. http://www.youtube.com/watch?v=UmckZ8wk1JI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kewell'ın duruşu bile güzel. ama malesef fatih terim ekolü türk futbolcular üzerinde hala etkili. arda'nın iticiliği her geçen gün egosuyla birlikte çoğalıyor. galatasaray taraftarı ne der bilemiyorum ama arda'nın geri dönüşü çok zor olur bu saatten sonra diye düşünüyorum. topuk pası atmazsa ölmez hastalığını aratır oldu son performansı. önündeki topa koşmayarak ekran başında beni bile kanser etti. seyiriciye sabır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 şu resmi gören kimse medya fenerli değil demesn. Bu ne lan? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 medya fenerli falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Sen sus. Sırrını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Medyada FB'nin bayağı bir ağırlığı var. Daha 2-3 hafta önce Hürriyet'te öyle bi haber vardı ki lan nasıl utanmadan basmışlar diyordum, şimdi aklıma gelmedi ne olduğu baksam... dandik spor gazetelerine bakarsanız maç yorumlarından köşe yazılarına kadar görürsünüz durumu. Her maç sonrası hani dakika dakika şu oldu bu oldu diye yazıyorlar ya, feneri övmeler, hakem kararlarına fener lehine inanılmaz eleştiriler falan... Hani kahveden fenerli toplayıp yazdırsan daha fazla abartamaz o derece... Bugün Arda'nın bu kadar ön plana çıkmasının, sorgulanmasının GS'den kopacak hale gelmesinin sebebi de tamamen medya mesela. GS taraftarına da verdiler gazı sinem kobalmış sinemaymış falan. Hayır taraftar da aptal, hemen yutuyor, adamın kız arkadaşı var, onunla eğleniyor, ne var? Ama "gs ruhu" konusunda herkese taş çıkaracak arda'ya bile ruhsuz dedirtiyor işte. Düşünürsen ne var? Yani abartılı ya da saçma denecek ne? 22 yaşında genç ve gözde bi adamın sevgilisinin olması mı? Onunla sinemaya gitmesi mi garip? Yoksa maddi imkanı var diye başbaşa kalma çabaları mı? FB'nin şike skandalı patladı sezon ortasında avrupa maçlarında, dikkat edin anında bıçakla kesilmiş gibi bi anda kesildi unutuldu, ne oldu ne bitti bilinmiyor. Jo'nun patlattığı şampanyaların çeyreği kadar konuşulmadı. Geçen sene beşiktaş'ın şampiyonluğunun geri planda bırakılmasında aziz yıldırımın adetli kız tripleri kadar medyanın da etkisi vardı, 3 günde unutturdular şampiyonluğu aziz yıldırıma odaklanıp. FB sözleşmesini uzatınca buna itiraz eden semihi linç eden, sessiz sakin adamı takımda isyan başlattı diye hedef tahtası haline getiren, ve yarın öbür gün semih "anlaştık kulübümle, sorun yok seneye de fenerdeyim" derse bir anda "büyük kaptan geri döndü" diye tekrar övecek olan da aynı medya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 medyayı biliyoruz zaten de, ben kendi taraftarımızı hiç sevmiyorum abi. hani tüm takımların taraftarı aynıdır da, başlarında hiç olmazsa bi akıllı oluyor. alpaslan gittiğinden beri saçma sapan bi ton işe kalkıştı ultraslan falan, hele alpaslanın gölgesinde kalmış olan tipler falan gerzek gerzek işler yapmaya egosunu tatmin etmeye kalkışıyor. peşinde de bi tane akıllı yok bi adamların saf saf medyanın gazına gelip oltaya takılıyorlar anca. ha taraftarın yemediği bi şey var o da frank rijkaarda yönelik yapılan saldırılara aldırış etmedi gs taraftarı, hayret edilecek şey. bi kısım bas bas bağırdı baştan bu oltaya gelmeyin diye de, anca öyle oldu bu da. yine de hala rijkaard gitsin diyen bi ton gsli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Medya fenerli olabilir de o fotoğraftan bunu çıkarttığın için sen de sarhoşsun bence nilep hatta 24/7 sarhoş geziyor olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Çok kötü kapattı sezonu galatasaray. Neill ve son haftalardaki baros dışında hiç bir yabancı tutmadı. Avrupada erken elendi, kupada aynı şekilde, ligde de eskişehir yenilgisiyle de resmen havlu atıldı, arkasından gelen büyük maçlar serisinde bir türlü doğrulamadı takım. Haldun abinin emeklerine yazık oldu. Faturasını rijkaarda değil de yanında 50 fix kelimeyle çevirmenlik daha doğrusu yancılık yapan herife kesseler bari. Rijkaardı getiriyorsun, neeskensi getiriyorsun, yanlarındaki teknik kadroyu getiriyorsun, bu kadar büyük bir adım atıyorsun; sonra 70 milyonluk ülkeden felemenkçe bilenini geçtim ingilizcesi bile yetersiz bir tercüman getiriyorsun. Fenerbahçeden sameti getirtsin haldun. http://1.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/S7H1fs_P1SI/AAAAAAAAR-w/wWQkFanQMwY/s1600/mertcetin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Holy said: Medya fenerli olabilir de o fotoğraftan bunu çıkarttığın için sen de sarhoşsun bence nilep hatta 24/7 sarhoş geziyor olabilirsin Dalga geçiyodum abi :D ama resme bakınca komik yani Alex'in en gaz halini koyuyosan, Arda'nın da BJK maçındaki golünden sonraki gaz resmini koy, öyle ezik yalvaran bi resim koymak ayıp sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar