BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ergen transfer etmişiz AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Nistelrooy'dan bahsediyoruz arkadaşlar Kadroya önce Nistelrooy yazılır sonra kalan 10 yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 1998–2001 PSV Eindhoven 67 (62) 2001–2006 Manchester United 150 (95) 2006– Real Madrid 67 (45) 1998–2008 Netherlands 64 (33) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 illa bi çirkeflik yapıcaklar.niye boylesınız deyincede bık bık konuyu hemen baska yerlere cekerler.hazmedemiyosunuz işte bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ya o yaşta ve 1 sene oynayamamışsa iki dakka düşünülür. Ha onu geçtim, burası Türkiye. Bahsettiğimiz diğer isim Baros. O da kadroya önce yazılır sonra diğer on kişi yazılır. Baros kulübede mi oturacak TSL'de ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 RUDRUDRUDRUDRUDRUDRUDRUDRUDRUDRUD diye inletiriz Aslantepeyi artık. :D ama gelmez tabi adam. ha gelsin beyaz, parçalı, mor hepsinden rvn forması alırım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 numberten said: ohahaha habere bak ayıp yahu :) En azından adamın forma numarası belli oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 abi nedne tıkladım bilmiyorum ama SEKSİ FOTOĞRAFLARINI EKLEMİŞLER.RESMEN. AHAHAHA bi de; ya nonda olsaydı bu kişi? ozman gg bütün takım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 khala said: Nistelrooy'dan bahsediyoruz arkadaşlar Kadroya önce Nistelrooy yazılır sonra kalan 10 yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Abi Carlos için "Kaç yaşına geldi, verimsiz, eski Carlos değil" diyorsunuz. Bunlar en geç 2 seneye, ki sakatlığını düşünürsek daha şimdiden, Nistelrooy için de geçerli(olacak). Çifte standart yapmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yedekte nonda duracagına rud iyi olur.ztn alsak bile hemen kadroya giremicektir zamana ihtiyacı olacaktır.barosun sürekli sarı kart gördüğünü düşünürsek forvete ihtiyacımız var. huntelaar diyolardı belki o da olabilir.bilemiyorz tabi.ama ruuuud diye bağırmak çok güzel olur.yıllardır hayalim :) direk rvn formalarımı alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 nileppezdel said: Abi Carlos için "Kaç yaşına geldi, verimsiz, eski Carlos değil" diyorsunuz. Bunlar en geç 2 seneye, ki sakatlığını düşünürsek daha şimdiden, Nistelrooy için de geçerli(olacak). Çifte standart yapmayalım :D Hakan'a kaç yaşına kadar(30'dan sonrası elbette) tahammül etmiş bir takım olarak varsın Nistelrooy gelsin 36'sına kadar dursun, kimsenin ses edeceğini sanmam. Edit: Kaldı ki gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 nileppezdel said: Abi Carlos için "Kaç yaşına geldi, verimsiz, eski Carlos değil" diyorsunuz. Bunlar en geç 2 seneye, ki sakatlığını düşünürsek daha şimdiden, Nistelrooy için de geçerli(olacak). Çifte standart yapmayalım :D Dediğinde haklısın. Gerçi Ruud oyun tarzı ve mevkisi haliyle yaşlılığı daha çok kaldırabilir. Yani bek, kanat ya da AMC mevkiindeki adamlarda çok daha kritik durum yaş. Ama elbet eskisi gibi olmayacaktır. Ama Ruud'u ÇOK severim ben, sırf o yüzden gelmesi güzel olur derim. Subjektif olarak gelsin gelsin derken objektif olarak bakıldığında yerine bir defans alınması çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 van nistelrooy' un gelmesini pek istemiyorum açıkçası. Forma satışı falan güzel olur tabi de, eskisi gibi oynayacağını pek zannetmiyorum. edit: gelirse formasını alırım ama eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 saçmalama abi. defansta yaş önemli olsaydı italyanın en iyi takımlarının defansı 30+ olmazdı. forvetlerin genç olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Beklerin yaşı önemli dedim defansın (yani göbeğin) değil. Defans göbeğindeki adam 35'inde de oynar. Ama sağ-sol bekler genelde sürekli git-gel yapmak, kulvar boyu koşmak, atak desteklemek zorunda kaldıkları için yaşları önemli. Görüyoruz işte Carlos'u, ileri bir çıkıyor, ardında koca kulvar bırakıyor eskisi gibi geri dönemediği için, sonra oradan kontratak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ben tüm fb maclarını izliyorum dediğin gibi bişey olmuyor roberto carlosun. medyanın dandik yazar ve yorumcuları söyleyince hepiniz kanıyorsunuz görüp bilmeden. bi iki video örneklemesi koyar insan. göz var izan var. carlosa bok at izi kalsın mantıgıyla takılıyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 nileppezdel said: Ya o yaşta ve 1 sene oynayamamışsa iki dakka düşünülür. Ha onu geçtim, burası Türkiye. Bahsettiğimiz diğer isim Baros. O da kadroya önce yazılır sonra diğer on kişi yazılır. Baros kulübede mi oturacak TSL'de ya? :D HAHAHAHA BAROŞLA NİSTELROOYU KIYASLAMIŞ ADAM GALİBA YADA BEN ANLAMADIM BİRİSİ DUR DESİN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Fistan said: ben tüm fb maclarını izliyorum dediğin gibi bişey olmuyor roberto carlosun. medyanın dandik yazar ve yorumcuları söyleyince hepiniz kanıyorsunuz görüp bilmeden. bi iki video örneklemesi koyar insan. göz var izan var. carlosa bok at izi kalsın mantıgıyla takılıyor herkes. Ben tüm fb maçlarını izlemiyorum, o kadar detaylı bilgim yok o yüzden kesin konuşmayayım da, izlediğim kadarıyla diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kermit said: nileppezdel said: Ya o yaşta ve 1 sene oynayamamışsa iki dakka düşünülür. Ha onu geçtim, burası Türkiye. Bahsettiğimiz diğer isim Baros. O da kadroya önce yazılır sonra diğer on kişi yazılır. Baros kulübede mi oturacak TSL'de ya? :D HAHAHAHA BAROŞLA NİSTELROOYU KIYASLAMIŞ ADAM GALİBA YADA BEN ANLAMADIM BİRİSİ DUR DESİN ! Alamayacağımız için zemin hazırlamış o, karşılaştırma değil. Sanmam öyle bir amacı olduğunu, yani umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 biri koloçinni yi benim yazımdan quotelamış onu anlamadım.. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Kurbaam sen anlamadın ya. Ruud gelse tabii ki Baros'tan önce oynamalı. Yani isim olarak ve şimdiye kadar yaptıkları olarak. Ama düşününce TSL'de Baros da yedek oturmaz yani. Nistelrooy daha iyi de olsa Baros da yedek oturamayacak kadar iyi bir adam. Ondan bahsediyorum. Yani bize şu anda yedek forvet lazımken Nistelrooy alınıp Baros kesilirse takımda huzursuzluk olour. Baros'u kaybederiz. Nistelrooy da muamma hani ne kadar verimli olur. Ben de çok severim Nistelrooy'u ama şu anda yedek duracak bir forvet almak en doğrusu olur Nistelrooy'u almaktansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 anelka yedek oturuyordu, baros malzemecilik bile yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Anelka keyfinden oturuyodu yedekte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 BiTcH_oFBaT said: gs şampiyonluğu elanoyu alıp garantiledi zaten. Aman diyim... Yok dünyada öyle bi oyuncu, şampiyonluk garanti edecek. Bir de GERÇEKTEN Rud van Nistelrooy'u abartıyorsunuz. Eli kulağında emekli olacak. TAM bir çöp transfer olur, veya 3-5 maçta 15-20 dakika oynayan bi adam olur. Gerçekçi olalım. "Eskiden iyi golcü" lazımsa alalım Tanju'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar