Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Yönetimin ıskaladığı bir transfer oldu Leo.

Gönderilen Sanctis İtalyanın en iyi performans gösteren oyuncularından biri, 6 maçtır gol yemiyor falan. Geçen sene sallanan defansın arkasında durduğu için ceza ona kesildi.

Leo'ya 3 yıllık 4.5M veriyormuşuz ve önümüzdeki sezon öncesi gönderilecek yabancı Leo olacak. Kale Ufuk'a teslim edilecek ve yabancı ön liberoya yer açılacak. Bence.
Sosyal ağlarda paylaş

aptallıktan başka birşey değil kayserili yöneticilerin yaptığı. yanlış hatırlamıyorsam 500k dolar önermişti GS yönetimi, hem bu parayı kaybediyorsun hem kadro dışı oyuncuna maaşını veriyorsun sezon sonuna kadar.hadi sezon sonuna kadar oynatsalar bir derece anlayabilirim.allah akıl fikir versin.
Sosyal ağlarda paylaş

ali turan transferi resmen kayserinin kaprisi. adam sezon sonu serbest kalacak üstüne para veriyoruz kabul etmiyorlar. maxi rodrigezdi galiba şu transfer dönemi gitti. hemde sezon sonu anlaşması bitiyordu o zamana kadar alacaklarının yerine şimdi transfer oldu.

kayseriye 1.000k TL teklif etmişiz adamlar kabul etmemiş. Sonra haldun abimiz transferin çakalı olmuş 500k TL teklif edince bozulmuş kayserili şapşallar.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Yönetimin ıskaladığı bir transfer oldu Leo.

Gönderilen Sanctis İtalyanın en iyi performans gösteren oyuncularından biri, 6 maçtır gol yemiyor falan. Geçen sene sallanan defansın arkasında durduğu için ceza ona kesildi.

Leo'ya 3 yıllık 4.5M veriyormuşuz ve önümüzdeki sezon öncesi gönderilecek yabancı Leo olacak. Kale Ufuk'a teslim edilecek ve yabancı ön liberoya yer açılacak. Bence.
ahahah. vay be ulan ben demiştim demek istemiyorum ama demiştim.

kaleye zeusu transfer etsek yine gol yiyecek bu ortasahadaki defans anlayışımızla maalesef. leo da gider badem gözlü olur.
Sosyal ağlarda paylaş

kayserisporu büyük takım yapma diye bir cevap gelmiş. uğur borallı deniz barışlı semihli kadronuz yedek değil diye de ağlanmıştı vaktiyle. alıştık... kayserisporun arkasında taraftar desteği olsaydı eğer şu anki performansını daha da katlardı. gayet de zevk alarak izlediğim maçlar çıkarıyorlar. ezbere konuşup futbola ilgisini futbolcu kartlarıyla temelleyen anlayamıyor haliyle.

azıcık lig takibi lütfen. bu sezon ligimiz aşırı keyifli.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah mantığa bak adamın

lig keyifli diye kayseri stad yaptı diye büyük takım mı oluyor hemen

beşiktaşın bile 3. büyüklüğü tartışılırken trabzonun büyüklüğü gidiyoken kayseriye buyuk klup diyosun

avrupaya gitmiş mi kayseri?türkiye de şampiyon olmus mu ?

taraftar?

bunlar olunca büyük olunuyor.sivasspor da büyük klup o zaman.şampiyonluga en çok yaklasan anadolu takımı.

evet semih ugur boral deniz selcuk bunlarla kazanılan maça yedekle kazandık denmez.

kayseri maçları zor olabilir.iyi top oynayabilirler.kasımpaşa bile güzel top oynuyordu.denizli mesela hakkaten iyi oynuyor

pardon unutmuşum.feneri 4 lemişti kayseri kadıkoyde.ahahaha.sanırım bu yuzden buyuk takım oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Hürriyet said:

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, 50 yaşında Galatasaray Kulübü'ne başkan olmak istediğini söyledi.
Arda, Galatasaray'ın aylık yayın organı “Galatasaray Dergisi”nin şubat sayısında yer alan röportajında, 30'lu yaşların ilk yarısı biterken futbolu bırakacağını dile getirerek, “Ama Türkiye'de kalırsam daha erken de bırakabilirim. Futboldan sonra idareci olmak isterim. Son söyleyeceğimi ilk söyleyeyim. Hatta 50 yaşında Galatasaray'a başkan olmak istiyorum. Olmayacak bir şey değil” dedi.

BENİ ÇEKEMEYENLERİ ÇOK İYİ ANLIYORUM
“Beni çekemeyenleri çok iyi anlıyorum” diyen genç yıldız, “Adam, 'Milli takıma ne verdi, daha ne yaptı' diyor. Görmek isteyen görür. Cevap almak isteyen herkese cevap verebilirim, ama istersem. Sonuçta o kişiyi meşhur etmek de var. Yaptığım hareketlerin, söylediğim sözlerin hepsinin arkasındayım. Geri adım atarsam, onlar ileriye bir adım atar” ifadelerini kullandı.

Camiye gidip ibadet ettiğini belirten Arda, şöyle devam etti: “Bunu yapmak, bunu söylemek bana zor gelmez. Ben gece de dışarı çıkıyorum, bir yerlerde arkadaşlarımla oturmayı seviyorum. Tabii ki yaptığım işi etkilemeyecek şekilde. Kesinlikle içki ve sigara kullanmıyorum. İngilizce öğreniyorum. Beni sıradanlıkla eleştiren insanlardan belki daha az, belki daha çok İngilizce konuşuyorum. Tek başıma yurt dışına tatile gittim, hiçbir sorun yaşamadım, çünkü öğreniyorum, öğrendiğimi de ortaya koymaktan çekinmiyorum. Benden çok daha iyi İngilizce bilen arkadaşlarımla da yurt dışına gittim, ama ben daha çok diyalog yaşadım. 13'lü yaşlardan beri kamplarda yaşıyorum. Herkes bir mücadelenin içinde, ben de bu mücadelenin içindeyim. Şu da bilinmeli, ben 22 yaşında bir çocuğum. Hayatta herkes bir mücadelenin içine giriyor, ama çoğunluk bunu liseden sonra yapıyor. Ben çok küçük yaşlardan beri veriyorum bu mücadeleyi ve bir sürü sorumluluk altındayım.”

“Ben de 22 yaşında olsam, dışardan Arda'yı izleyen bir taraftar olsam, ben de kıskanırdım” diyen Arda, “Güzel arabalara biniyorum, hayatın tadını çıkarmayı biliyorum. Güzel bir kız arkadaşım var. İnsanlar bir şeyler dedikçe cevap da verebiliyorum. İşimi iyi yapıyorum. Bu adamı ben kıskanırdım” diye görüş belirtti.

Tüm camia bu kadar şişirirse bunu böyle rüyalar alemine dalar tabii, ben de kendimi kıskanırdım taş manitam var, başkan olacam falan bunlar ne lan muahahahha
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ahahah mantığa bak adamın

lig keyifli diye kayseri stad yaptı diye büyük takım mı oluyor hemen

beşiktaşın bile 3. büyüklüğü tartışılırken trabzonun büyüklüğü gidiyoken kayseriye buyuk klup diyosun

avrupaya gitmiş mi kayseri?türkiye de şampiyon olmus mu ?

taraftar?

bunlar olunca büyük olunuyor.sivasspor da büyük klup o zaman.şampiyonluga en çok yaklasan anadolu takımı.

evet semih ugur boral deniz selcuk bunlarla kazanılan maça yedekle kazandık denmez.

kayseri maçları zor olabilir.iyi top oynayabilirler.kasımpaşa bile güzel top oynuyordu.denizli mesela hakkaten iyi oynuyor

pardon unutmuşum.feneri 4 lemişti kayseri kadıkoyde.ahahaha.sanırım bu yuzden buyuk takım oldu

kesinlikle katılıyorum. kayseri büyükse lig bitmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

jo 3 hafta yokmuş
ntvpor said:

Galatasaray’ın, M.City’den sezon sonuna kadar kiraladığı yeni transferi Jo’nun sakatlığı nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Antalyaspor maçında sol ayak bileğine aldığı darbe sonrasında sakatlanan Jo’nun tedavisine hemen başlandığı belirtilirken Galatasaray Kulübü Jo’nun sakatlığı ile ilgili açıklama yaptı. Kulüp açıklamasında "Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu Joao Silva’nın (Jo) Antalyaspor karşılaşmasının ilk yarısında sol ayak bileğine aldığı darbeye bağlı sakatlığının tedavisinin en az 3 hafta süreceği öngörülmektedir" ifadelerine yer verdi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25053569/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...