huun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kaleci öyle birşey zaten. bu nanenin maç kazandıranına bizim takımların yaklaşması bile mümkün değil. yenecek golü yesin, yenmeyecek glü yemesin yeter bize. en beğendin forveti söyle desem herkes birilerini söyler. en beğendin kaleciyi söyle desem, 2 hadi bilemedin 3 kişinin adı geçer en fazla ki 3 olmaz bence. kewell'a düşer bence gitmek. ben de çok seviyorum adamı, süper topçu, sempatik adam ama adamın kariyeri bitti gibi birşey. geçen sezon sonunun ortasında da gündeme gelmişti bu olay, adam iyileşti döndü sahaya; ama aynı yerden ikinci kere bu yaşta sakatlanıyorsa yapacak birşey yok. nonda gitsin kewell'e bir şans daha verilsin diyecem; bir işe yaramayacak. bir de sanırım forveti bu kadar bol tutmalarının sebebi sistemde bir değişiklik olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ya şu haldun üstünel'i memlekete çağırsınlar artık. herif sıla hasretinden futbolcu spawnlıyo yurtdışında kaldıkça. o değil de gio dos santos lan şaka maka, 2-3 sene önce barçada kim bu çocuk diye izlediğimiz adam yani. bildiğin iyi. kewell kalırsa daha da sevinecem ben bu transfere. 4-6-0'a razıyım. kaleye de ben geçerim gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Aynı Franco'dan mı bahsediyoruz? Adam resmen kovaydı be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 o değil de sanctis harikalar yaratıyomus italyada. kalecinin kimya tuttumu takımla götürüyo işi. geçen sene bizde yediği aptal saptal goller aklıma geldi şimdi bak. bi de taffarel ve mondy'den sonra hiçbir kaleci kesmez bizi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 mondragon varken de çok küfrediliyordu her hatalı gol yediği maçtan sonra gönderilsin deniyordu sonra öldü badem gözlü oldu. şimdi de aynı. buffon da gelse uymadı bizim takıma denir gönderilir. 50 kere söyledim hala söylüyorum bunu. de sanctis leo franco'dan daha iyi kalecidir. ama leo franco da iyi. şu an daha iyisini alamayız derdim ama haldun bana kapak olsun diye alabilir bişey demiyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DyVIYPU9v54&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 maraton said: BİRİ HALDUN ÜSTÜNEL'İ DURDURSUN!.. Galatasaray’daki yabancı futbolcu transferlerine damgasını vuran Haldun Üstünel durmak bilmiyor. Neill, Jo ve Santos’tan sonra sırada bir de forvet var! Maraton.com.tr’nin aldığı istihbarata göre Galatasaray formasını giydiği ilk maçlardaki formundan çok uzakta olan Nonda ve bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Leo Franco’dan biri ile yollarını ayırmayı kafasına koyan Galatasaray yönetimi Brezilyalı bir golcü için nabız yokluyor. Haldun Üstünel’in adı bir sır gibi saklanan Brezilyalı forvet için girişimlerini sürdürdüğü ve sarı-kırmızılı takımın transfer sezonu kapanmadan bir bomba daha patlatabileceği öğrenildi. MARATON.COM.TR ÖZEL HABER: BURAK ÖZKAYA Valla doğru mu bilmiyorum da eğer doğruysa abarttın be Haldun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yok artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 oo alın alın daha. o oyuncuların takıma alışmasıydı, sisteme ve birbirlerine alışmasıydı falan en az 1 ay çereksiniz bence. devre arasında bu kadar fazla transfer bence yanlış bi politika. yanlış değilde riskli yada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 eğer doğruysa kewell harbiden gidici demekki.ama bize orta saha lazım be:( mokoko said: oo alın alın daha. o oyuncuların takıma alışmasıydı, sisteme ve birbirlerine alışmasıydı falan en az 1 ay çereksiniz bence. devre arasında bu kadar fazla transfer bence yanlış bi politika. yanlış değilde riskli yada. görende sıfırdan takım kurduk sanıcak.forvet ve defansta çok fazla sakat vardı transfer kesinlikle gerekliydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 vallahi rüyalarım gerçek oluyo. brezilyalı dedikleri robinho ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Franco olamaz gidecek eleman, çünkü Aykut'u Kayseri istemiş Ali Turan karşılığı ve geriye tek Ufuk kalmış oluyor. Bence Nonda gitmeli eğer bir forvet gelecekse veya Kewell'ın sözleşmesi fesh edilir zaten bitiyor, ancak bence iyileşirse yazın yeni sözleşme imzalanması lazım Kewell ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kalmak istemiyo kewell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 FromTheHell said: marc janko da doğruysa eğer, galatasaray bölünür. galata ve saray adında 2 kulüp olur, ankaraspordan açılan kontenjanda yine biz çıkar oynarız 6 aylığına. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Abi Janko Salzburg'da oynamıyor mu? UEFA'da oynayacak adam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yok artık haldun ceymz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 haldun getirdigi adamlarla takimdan ayrilip yeni takim kurucak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Birkaç gazeteci de gitsin İngiltere'ye, Almanya'ya şu Haldun'u görüntülesin harbi merak ediyorum nerelerde akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Fotomac haberi dedik güldük ama bugün mancini , robinin santosa gidişi gecikti çünkü gs ile görüşüyorduk demiş. Bununda tüm parasını ödeyin falan demişizdir ondan gelememiştir kesin :P Haldun şaka mısın sen ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Hadi ya. Abi çok klasik olcak ama o kadar dandik adamdan sonra böyle transferler görmek süper gerçektende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 robinho gelirse süper ligi kapatalım versinler kupayı koyalım muzemize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 leo franco kadıköydeki fener maçını bitiren adam nasıl katlettiği maç yok ? aykutada vermeyin kaleyi verin ufuğa takılır biraz sonra kral olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 fener maçını sayma abi.başka maç söyle :) kadıkoyde kalede casillas olsa yine yenilirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 robinho santos yada sao paulodan birine gider. bize gelmez. keşke geleydi. gelse bile satın alma opsiyonlu gelmez. opsiyonlu gelse bile bizden o kadar para çıkmaz kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Robinho kabul edecek olsa satın alacak para elbet bulunur o ayrı da, bakalım. Bu adamı alırsak oynatabilecez mi UEFA'da o da önemli eğer oynatabiliyorsak kendini göstermek için gelmek isteyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar