Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

kaleci öyle birşey zaten. bu nanenin maç kazandıranına bizim takımların yaklaşması bile mümkün değil. yenecek golü yesin, yenmeyecek glü yemesin yeter bize.

en beğendin forveti söyle desem herkes birilerini söyler. en beğendin kaleciyi söyle desem, 2 hadi bilemedin 3 kişinin adı geçer en fazla ki 3 olmaz bence.

kewell'a düşer bence gitmek. ben de çok seviyorum adamı, süper topçu, sempatik adam ama adamın kariyeri bitti gibi birşey. geçen sezon sonunun ortasında da gündeme gelmişti bu olay, adam iyileşti döndü sahaya; ama aynı yerden ikinci kere bu yaşta sakatlanıyorsa yapacak birşey yok. nonda gitsin kewell'e bir şans daha verilsin diyecem; bir işe yaramayacak. bir de sanırım forveti bu kadar bol tutmalarının sebebi sistemde bir değişiklik olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu haldun üstünel'i memlekete çağırsınlar artık. herif sıla hasretinden futbolcu spawnlıyo yurtdışında kaldıkça.

o değil de gio dos santos lan şaka maka, 2-3 sene önce barçada kim bu çocuk diye izlediğimiz adam yani. bildiğin iyi. kewell kalırsa daha da sevinecem ben bu transfere. 4-6-0'a razıyım. kaleye de ben geçerim gerekirse.
Sosyal ağlarda paylaş

mondragon varken de çok küfrediliyordu her hatalı gol yediği maçtan sonra gönderilsin deniyordu sonra öldü badem gözlü oldu.

şimdi de aynı. buffon da gelse uymadı bizim takıma denir gönderilir. 50 kere söyledim hala söylüyorum bunu.

de sanctis leo franco'dan daha iyi kalecidir. ama leo franco da iyi. şu an daha iyisini alamayız derdim ama haldun bana kapak olsun diye alabilir bişey demiyorum o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

maraton said:

BİRİ HALDUN ÜSTÜNEL'İ DURDURSUN!..

Galatasaray’daki yabancı futbolcu transferlerine damgasını vuran Haldun Üstünel durmak bilmiyor. Neill, Jo ve Santos’tan sonra sırada bir de forvet var!

Maraton.com.tr’nin aldığı istihbarata göre Galatasaray formasını giydiği ilk maçlardaki formundan çok uzakta olan Nonda ve bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Leo Franco’dan biri ile yollarını ayırmayı kafasına koyan Galatasaray yönetimi Brezilyalı bir golcü için nabız yokluyor.

Haldun Üstünel’in adı bir sır gibi saklanan Brezilyalı forvet için girişimlerini sürdürdüğü ve sarı-kırmızılı takımın transfer sezonu kapanmadan bir bomba daha patlatabileceği öğrenildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: BURAK ÖZKAYA

Valla doğru mu bilmiyorum da eğer doğruysa abarttın be Haldun :D
Sosyal ağlarda paylaş

eğer doğruysa kewell harbiden gidici demekki.ama bize orta saha lazım be:(

mokoko said:

oo alın alın daha. o oyuncuların takıma alışmasıydı, sisteme ve birbirlerine alışmasıydı falan en az 1 ay çereksiniz bence. devre arasında bu kadar fazla transfer bence yanlış bi politika. yanlış değilde riskli yada.

görende sıfırdan takım kurduk sanıcak.forvet ve defansta çok fazla sakat vardı transfer kesinlikle gerekliydi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...