Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

harrykewell said:

burada sevgili haldun üstünele sesleniyorum,

öncelikle seni bu transferlerden dolayı kutluyorum

fakat eskiden bu işleri gizli kapaklı yapardın, resmi siteden açıklanmadan önce kimse kimi getireceğini bilmezdi, şimdi biraz durumlar değişti, son 2-3 transferi birileri bütün medyaya servis etti, ekibinin ve yanındaki yamacındakilerin kulaklarını iyice çek

tekrar tebrikler

emin ol ki duyar seni lol cok guldurdun beni cocuk
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

ya ben transfer değil kupa istiyorum ya.alın tabi almayında demiyorum ama 5 10 sene önceki fenerbahcenin haline benzetiyorum şu an takımı sadece yaptıkları transferle övünürlerdi fln böyle.

ahhaha dogru diyosunda bunu kupadan elenirsek falan söylesen daha mantıklı

geçen sene kadromuz böyle değildi.kewell lincoln baros vardı

ma keita elano santos jo.neler yapabilceklerini daha göremedik

1 sene güzel transfer yaptık hemen fenerin başarısızlıgına örnek gösterdin

eğer atl maçını geçersek uefayı alırız öyle diyim

ayrıca tabiki hedef aslında seneye aslantepede şamp ligi kovalamak.yani reykard gitmezse eğer bu takım avrupa kupası görür
Sosyal ağlarda paylaş

bir gsli olarak kewell ile sözleşmenin dondurulmasından yanayım, gelecek sezonda tekrar oynamaya başlar. 2.5 milyon euro istiyorsa da verilmesi gerekir en azından bir seneliğine daha. çünkü, taraftar açısından artık sembol oldu bu adam.
açıkçası ben kewell giderse üzülmem ama sonuçta pek çok taraftar bugün kewell'a büyük bir sempati duyuyor. yönetimin bunu dikkate alması lazım. umarım sakatlığını da atlatır ve tekrar form tutar.
benim merak ettiğim şey ise gs'nin yeni kadrosu nasıl oluşacak özellikle orta saha? şimdi dos santos kanat oynatılacak, keita gelince de muhtemelen caner kesilecek. orta sahada ise elano arda muhtemelen birlikte oynayacaklar bu görünüşe göre.
Sosyal ağlarda paylaş

pch said:

Odeon said:

4 ay oynayacak bir adam icin kimseyi sutlamaya deymez

satıs opsiyonu da alınmış 4 aylık bi adam deil. yerli bi forvet alınıp nonda nın sözleşmesinin feshedilmesi en iyisi gibi su an

Kulübümüz, İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottenham oyuncusu, Meksikalı Giovani Dos Santos Ramirez ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Giovani Dos Santos Ramirez'e hoşgeldin diyor, sarı-kırmızı forma altında üstün başarılar diliyoruz.

ben goremedim opsiyonu hicbiryerde. o yuzden boyle dedim.
eger opsiyon yoksa keveli filan yollarlarsa cok gulerim.

gerci dos santos kevelin ayak parmagi etmez oda ayri bir konu.
Sosyal ağlarda paylaş

"eksisozluk from jokond" said:

Haldun Üstünel
enteresan bir adam. italya'da bir cafede karşılaştık, ayak üstü futboldan konuştuk. yarım saat sonra kendimi istanbul uçağına giden apronda buldum. son anda zor da olsa geri dönebildim.

ronaldinho

kendisiyle toronto film festivalinde karşılaştık. beş dakikanı alacağım dedi, dört saat sonra masadan kalktık. iki ay sonra futbol içerikli senaryosunu filme çekmeye başlayacağım. hatta bana "filminde robert de niro, al pacino, marlon brando beraber oynasın ister misin" diye sordu. babacım, marlon abi öldü dedim. büyük bir soğukkanlılıkla "hallederiz hacım" dedi ve ben o anda buz kestim.

steven spielberg

paris moda haftasında fotoğrafımı uzatıp imza istedi. daha imzanın mürekkebi kurumadan kendimi formayı öperken buldum. gelecek yıl formaları ben tanıtacağım.

adriana lima

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...