requem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 dos santos galatasaray'da! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 4 ay oynayacak bir adam icin kimseyi sutlamaya deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Abiii.. Çok başarısız tartışmalara döndü topic. Bari burayı da futbol takımınıza benzetmeyin başarısızlık bakımından =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Odeon said: 4 ay oynayacak bir adam icin kimseyi sutlamaya deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 twitter hesabı da feyk değilmiş onu öğrendik=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Odeon said: 4 ay oynayacak bir adam icin kimseyi sutlamaya deymez satıs opsiyonu da alınmış 4 aylık bi adam deil. yerli bi forvet alınıp nonda nın sözleşmesinin feshedilmesi en iyisi gibi su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 harrykewell said: burada sevgili haldun üstünele sesleniyorum, öncelikle seni bu transferlerden dolayı kutluyorum fakat eskiden bu işleri gizli kapaklı yapardın, resmi siteden açıklanmadan önce kimse kimi getireceğini bilmezdi, şimdi biraz durumlar değişti, son 2-3 transferi birileri bütün medyaya servis etti, ekibinin ve yanındaki yamacındakilerin kulaklarını iyice çek tekrar tebrikler emin ol ki duyar seni lol cok guldurdun beni cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Abi şurda Galatasaray'ı kurtarıyoruz Arda'yı City'e yolluyoruz. Kahvehanenin biraz daha eliti yani şu topic. e bkliorsun ki? Bırak seslensin =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ya ben transfer değil kupa istiyorum ya.alın tabi almayında demiyorum ama 5 10 sene önceki fenerbahcenin haline benzetiyorum şu an takımı sadece yaptıkları transferle övünürlerdi fln böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 olm ağlarım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Aiko said: ya ben transfer değil kupa istiyorum ya.alın tabi almayında demiyorum ama 5 10 sene önceki fenerbahcenin haline benzetiyorum şu an takımı sadece yaptıkları transferle övünürlerdi fln böyle. ahhaha dogru diyosunda bunu kupadan elenirsek falan söylesen daha mantıklı geçen sene kadromuz böyle değildi.kewell lincoln baros vardı ma keita elano santos jo.neler yapabilceklerini daha göremedik 1 sene güzel transfer yaptık hemen fenerin başarısızlıgına örnek gösterdin eğer atl maçını geçersek uefayı alırız öyle diyim ayrıca tabiki hedef aslında seneye aslantepede şamp ligi kovalamak.yani reykard gitmezse eğer bu takım avrupa kupası görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 pch said: olm ağlarım lan :( goodbye my lover azıma sıçtı ya durup dururkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 duraklama devri? geçen sene ikinci uefayı alıyoruz diye havaya giren bizim camiamız mıydı? maymun olup dönmediniz mi bülent başkanın gölgesinde? of of off ezber bozulamıyor bir türlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 siz o havaya bile giremediniz ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25049557/ durum belli. kewell gönderilmiyor ama sözleşmesi askıya alnıyor sene sonuna kadar. bir yabancı forvet daha alırsak nonda da gidiyor. özeti bu. bi de haldun cidden yeter lan artık ben yoruldum izlemekten transferleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bir gsli olarak kewell ile sözleşmenin dondurulmasından yanayım, gelecek sezonda tekrar oynamaya başlar. 2.5 milyon euro istiyorsa da verilmesi gerekir en azından bir seneliğine daha. çünkü, taraftar açısından artık sembol oldu bu adam. açıkçası ben kewell giderse üzülmem ama sonuçta pek çok taraftar bugün kewell'a büyük bir sempati duyuyor. yönetimin bunu dikkate alması lazım. umarım sakatlığını da atlatır ve tekrar form tutar. benim merak ettiğim şey ise gs'nin yeni kadrosu nasıl oluşacak özellikle orta saha? şimdi dos santos kanat oynatılacak, keita gelince de muhtemelen caner kesilecek. orta sahada ise elano arda muhtemelen birlikte oynayacaklar bu görünüşe göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Klasik 4-6-0 oynarız bu orta saha ile mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 pch said: Odeon said: 4 ay oynayacak bir adam icin kimseyi sutlamaya deymez satıs opsiyonu da alınmış 4 aylık bi adam deil. yerli bi forvet alınıp nonda nın sözleşmesinin feshedilmesi en iyisi gibi su an Kulübümüz, İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottenham oyuncusu, Meksikalı Giovani Dos Santos Ramirez ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Giovani Dos Santos Ramirez'e hoşgeldin diyor, sarı-kırmızı forma altında üstün başarılar diliyoruz. ben goremedim opsiyonu hicbiryerde. o yuzden boyle dedim. eger opsiyon yoksa keveli filan yollarlarsa cok gulerim. gerci dos santos kevelin ayak parmagi etmez oda ayri bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Opsiyon vardır bence bunda. Yoksa ayıp yani. Ki dos santos opsiyonum da onlarda demiş radyoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 haldun abi. burdan sana sesleniyorum. robinho'yu da getirip manda yiyicisini yollarsan boxerımı satıp forma alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 abi oha abartmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 haldun sen de abartma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 haldun abi çocuğumu kesicem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 "eksisozluk from jokond" said: Haldun Üstünel enteresan bir adam. italya'da bir cafede karşılaştık, ayak üstü futboldan konuştuk. yarım saat sonra kendimi istanbul uçağına giden apronda buldum. son anda zor da olsa geri dönebildim. ronaldinho kendisiyle toronto film festivalinde karşılaştık. beş dakikanı alacağım dedi, dört saat sonra masadan kalktık. iki ay sonra futbol içerikli senaryosunu filme çekmeye başlayacağım. hatta bana "filminde robert de niro, al pacino, marlon brando beraber oynasın ister misin" diye sordu. babacım, marlon abi öldü dedim. büyük bir soğukkanlılıkla "hallederiz hacım" dedi ve ben o anda buz kestim. steven spielberg paris moda haftasında fotoğrafımı uzatıp imza istedi. daha imzanın mürekkebi kurumadan kendimi formayı öperken buldum. gelecek yıl formaları ben tanıtacağım. adriana lima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar