Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 biraz geliş diye bekliyodum sonra satıcaktım, ama uyanık çıktın ;< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 beni sat kendini sat herşeyi sat. bir satış yeter ben hazırım bahhkkkkğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ayrıca account, item vs. gibi fuzuli şeylere para verip satın alan adamlar oynayanlardan daha gerizekalı. aslında dünyaya bir iyilik yapmış oluyorum. mantıksız olmayın. bu şeyleri para verip alan adam aradan 1000 sene geçse bile akıllanmayacak kadar dallama olduğunu ispat ediyor. ama account u kaptıran yağız gencin, bir daha kasamam deyip gerçek hayata kasma ihtimali daha yüksek. hala anlayamadınız hareketlerimin arkasındaki yüce amacı. hayret bişisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 adam parayı bulmuş hala kişilik mişilik diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yuh. yaptığı adiliği iyi bi kalıba sokmak buna denir işte. sanane milletin parası var demekki oynuyo. abi kesin senin wow oynıcak paran yok, oynayanları kıskanıyosun sonra gidip kınağğyt oynadın beceremedin banlediler geldin içindeki yarayı burda deşiyosun. yaşında 15 filan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Oha adam Testere! Mantigini kavradim ben elemanin felsefesinin. bu arada Yaptigi hirsizlikla övünen bi insanla karsilasmamistim daha önce. Bide 10 milyar para kaldirdim diyosun 8 senedir bu oyunu oynuyosun. A be denyo gidip adam gibi bi is bulsaydin da en azindna asgari ücretle calisssaydin o parayi senede kazanirdin. Evire cevire dövmek lazim böle tipleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 adam bir çeşit robin hood,ne bileyim bir dexter.yanlış yoldan yapıyor ama doğruya hizmet ediyor asdlşasdşlkasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ohh yea MAN sana puanım 9 ğangaaaa beni de çal içimde gezdir böbregimi sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bu arada 8 senede 10 milyar cok az para lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 cami önünde takılsa daha çok kaldırırdı sadlşaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 BonePART said: bu arada 8 senede 10 milyar cok az para lanharbi yaa ayıptır söylemesi 5 ayda kazanıyorum tek farkı bilgisayar başında değil de ses mikseri başında EMEĞİMLE kazanıyor olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Spidee said: Oha çok ilginç, bence bu tarz insanların soyunun tükenmesini engellemeliyiz. İmkansız abi... Doğal seleksiyon var sonuçta, yaşamayı haketmeyenler, başarısız gen kombinasyonları zamanla yok olmaya, tükenmeye mahkum. Naparsak yapalım engelleyemeyiz en fazla geciktiririz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly'nin fakei bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 fake anacım bu belli yani. yoksa hiçbir insan ne kadar psikolojik sorunları, kişilik sorunları olursa olsun hırsızlığa bu kadar pişkince kılıf uyduramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 millet olayın odak noktasından koptu. anlatmaya çalıştığım şey faydasız bir şeyi kara dönüştürmek. bende biliyorum 10 milyar fazla bir para değil ama 13 yaşındaki bir çocuk içinde fena bir para değil. ayrıyetten ortaokulda knightcılardan kazandığım parayı bir kenara koyup liseyi o paralarla kolejde okudum. hem kendime bir iyilik yapmış oldum hemde milleti oyundan soğutup onlara iyilik yapmış oldum. parayı hatunun koltuk altından kokayin çekip yemedik haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 10 milyarla nasil liseyi kolejde okudun lan ne fason mi kolej orais Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 çeliktepe cengizhan özel koleji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 babamdan destek aldım tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sadece sana selam demek istedim meraba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 NEYSE HADİ "THE SECRET OF MONKEY ISLAND: SPECIAL EDITION" İNDI. CYA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Göz göre göre trollenmeniz çok garibime gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar