drencrom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Selam, bu oyun beleş olmadı mı ? yoksa hala mal gibi her ay para veripte mi oynuyorsunuz ? BİLGİLENDİRİRSENİZ MEMNUN OLURUM. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 evet mal gibi her ay para veriyoruz. oyro da cıktı oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 BİLİZART WOW OYNAYANLARA PARA VERİYOR ÜZERİNE OYNARSAN İYİ OLUR SENCE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 drencrom said: Selam, bu oyun beleş olmadı mı ? yoksa hala mal gibi her ay para veripte mi oynuyorsunuz ? BİLGİLENDİRİRSENİZ MEMNUN OLURUM. Saygılar.böyle düşününe kınaytçı bebelerle oynayacağıma her ay değil her hafta para verir gavurlarla oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 gel knighta "free to play,pay to login" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 mal mal para verip oynuyoz. hatta ben oyuna girmeye de üşeniyom. para verip oynamıyom. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 knight online güzel bir oyun. son derece tatmin edici grafikleri ve mob dizaynları var. 7 sene boyunca knight oynadım yaklaşık 20 küsür account çalıp 10 milyardan fazla kar ettim. sizin gibi sabah akşam sümüklü gavurların nefesini para verip solumadığım için mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 malsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 http://farm4.static.flickr.com/3217/3015062728_6b27f9a6ae.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 drencrom said: knight online güzel bir oyun. son derece tatmin edici grafikleri ve mob dizaynları var. herkesin tatmin olma şekli başkadır dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 adam ezmiş hepinizi 10milyar kâr diyo siz hala elalemin oyunuyla hava atıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 onun bunun emeğini çalarak para kazancağıma paramı verir adam gibi seviyeli bi oyun oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Camı mı açık bıraktınız naptınız, içeri doluşmuşlar gene ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Longshanks said: böyle düşününe kınaytçı bebelerle oynayacağıma her ay değil her hafta para verir gavurlarla oynarım +1 her gün de veririm dsfsd hiç wow oynamadım ama oynamak istedigimde geç kaldıgımı düşündüm. KINAYT bebeliklerini bilirim ama. drencrom said: knight online güzel bir oyun. son derece tatmin edici grafikleri ve mob dizaynları var. 7 sene boyunca knight oynadım yaklaşık 20 küsür account çalıp 10 milyardan fazla kar ettim. sizin gibi sabah akşam sümüklü gavurların nefesini para verip solumadığım için mutluyum. aferin sana zengin oldun ev al araba cek altına. oyun zevk için oynanır HIRSIZLIK ve PARA için değil. Keşke insani yaklaşımlarda o gavurları örnek alsan. Biri size "do u speak eng?" dediğinde "fuck u" demeyecek kadar insan olsanız, belki o oyuna bile para verip emek vermis bir adamın emeğini çalmasanız. 3 gram zekanızla yaşamınızı ancak böyle yollarla sürdürebilirsiniz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 drencrom said: knight online güzel bir oyun. son derece tatmin edici grafikleri ve mob dizaynları var. 7 sene boyunca knight oynadım yaklaşık 20 küsür account çalıp 10 milyardan fazla kar ettim. sizin gibi sabah akşam sümüklü gavurların nefesini para verip solumadığım için mutluyum. fixed. HELAL OLSUN bu arada, milletin accountunu çalıp 10m kaldırmak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 şimdi sana hiç bir getirisi olmayan bir oyunu para verip oynaması var. birde sana hiç bir getirisi olmayan bir oyunu bedavaya oynamak var. birde hiç kimseye hiç bir getirisi olmayan bir oyunu sabah akşam oynayan salak adamın hesabını çalıp üstüne kar koymak var. ben 3. örnekteki kar sağlayan akıllı adamım. sizinde akıllanma zamanınız geldi bence. size çok güvenen arkadaşınızın hesabını ebayden satın. kimseye faydası olmayan bir şeyden fayda sağlayın. bu mantıkta en ufak bir pürüz görebiliyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 adam yaptığı hırsızlıkla övünüyor lan. ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 drencrom said: şimdi sana hiç bir getirisi olmayan bir oyunu para verip oynaması var. birde sana hiç bir getirisi olmayan bir oyunu bedavaya oynamak var. birde hiç kimseye hiç bir getirisi olmayan bir oyunu sabah akşam oynayan salak adamın hesabını çalıp üstüne kar koymak var. ben 3. örnekteki kar sağlayan akıllı adamım. sizinde akıllanma zamanınız geldi bence. size çok güvenen arkadaşınızın hesabını ebayden satın. kimseye faydası olmayan bir şeyden fayda sağlayın. bu mantıkta en ufak bir pürüz görebiliyor musunuz ? otobuse binip para vermeden ise gitmek war yillarca calisip para biriktirip ise rahat rahat gitmek war bide bu arabayi caip sonra parcalyip satan bide bunna ovunen ana baci karistirip seviyemi dusurmeyecegim insannar war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 drencrom said: ben 3. örnekteki kar sağlayan akıllı adamım. sizinde akıllanma zamanınız geldi bence. size çok güvenen arkadaşınızın hesabını ebayden satın. kimseye faydası olmayan bir şeyden fayda sağlayın. bu mantıkta en ufak bir pürüz görebiliyor musunuz ? hı hı tamam akıllandım hemen. arkadaşımın hesabını + kişiliksiz şerefsiz biri olarak arkadaşımıda satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Oha çok ilginç, bence bu tarz insanların soyunun tükenmesini engellemeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 KİŞİLİK, ŞEREF BUNLAR NE Kİ ? SİZE BİR YARARI VAR MI ? SATIN ONLARI DA NE BİLEYİM İŞTE OF, ÇOK SÜPERİM BEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 beni elle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bu adam arkadaşının böbreğini de satar lan ahah "olm iki tanesini napıcan, bi tanesini sat işte tamamen gereksiz ve sana yararı yok, YA SEN BANA GÜVEN" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yavuz sende benim ''deathend'' hesabımı satabilirsin ^^ (para edermi fghdfgfdjg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar