Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hurriyet Fotografimi Calmis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu ne lan. yumcikler alta bide izinsiz kullanan geyiği yapmışlar. mail atsana pls penth. nolur. cevaplarını falan da koy buraya. nolur yanlarına bırakma, ya telif ödeyin ya kaldırın de pls.
Mesaj tarihi:
Penth bence şey yap
aç telefon, hani filmlerde olur ya tek tuşla iki kodla bütün bilgisayar sistemleri devre dışı kalır falan ya böyle filmlerde, maykrosoftta çalışıyorum entera bastığım anda bütün sistemleriniz devre dışı olur falan de
Mesaj tarihi:
bence blogu güncelle alta bi yazı yaz.

DİKKAT RESİMLERİN İZİNSİZ KULLANILMASI HALİNDE YASAL İŞLEM YAPILACAKTIR!!!11!!!

şaka bi yana kücük bi telif yazısıda yaz. mail filanda atma sallamazlar direk ara yazı işleri müdürlerini iste
Mesaj tarihi:
Şeye güldüm bi de bugün,

Sabah Hürriyet'e göz gezdiriyorum, kültür sanat bölümüyle ekonomi bölümü aynı haberi, neredeyse aynı cümlelerle, birbirinden habersiz iki defa basmış.

Yani tamam sayfalar ayrı ayrı hazırlanıyor da, kimse de kontrol etmiyor mu allaşkına
Mesaj tarihi:
Fistan said:

olm herkesin çektiği bi fotograf, herkesin bildiği yer.
hem nası ispatlayacaksın telif melif demiş biri.
blogun hit aldı ama baya.
nasil ispatlicam, resmin orjinal hali 2007 subatta upload edilmis, kabak gibi yaziyor blogspot'da.
ayrica ayni resim yani simdi
Mesaj tarihi:
fotoğrafları fotoşop vb bir programda superpose ederek kanıtlayabilirsin bence. ilk bakışta ışık açılar, kilisenin çatısındaki karların şekli kilise kulelerinin arasındaki güneş patlaması falan aynı duruyor.
Mesaj tarihi:
yanlız ilke sen hürriyetten resmi aşırdıysan?

maykrosoftçu adamsın tarihini falan da değiştirirsin anlamayız da biz, oh sonra telif hakkı falan

mis gibi iş
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
resmin orjinali elinde duruyorsa bal gibi de vermek zorundalar parayı. gidip de internete orjinal fotoyu koymadıysa, ufaltarak falan koyduysa her türlü. firmalar genelde 500-5000 arasında para veriyor mahkemeyle uğraşmamak için.
  • Yeni Oluştur...