Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakit kullanmadan enerji ureten alet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=11&ArticleID=1122375&Date=28.07.2009&b=Yakit%20kullanmadan%20elektrik%20ureten%20makine%20yapti

linkde yukarida, turk yapmis orasi ilgimi cekti benim.

HELAL BABS, ciddi saygi duydum

o degilde arti uc lan bir saattir agliycam..
Mesaj tarihi:
“Prototip amaçlı ürettiğimiz, eni ve boyu 120’şer santimetre olan makinenin içinde küçük ebatlarda 400’e yakın mıknatıs var. Bu mıknatısların, ters kutuplarının bir araya gelmesiyle oluşan hareket, pervaneye aktarılıyor. Pervanenin dönmesiyle oluşan rüzgar enerjisi de daha sonra dinamo vasıtasıyla elektrik enerjisine çevriliyor.

sanırım insanoğluna çağ atlattı.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

iyide abi bu aleti yapan adam mesela miknatislarin yavas yavas guc kaybedicegini
yane teoride o aletteki akitin miknatislar olacagii hic mi dusunmuyor

Nasıl düşünsün termodinamiğin t sini bilmiyor ki adam
Mesaj tarihi:
Sawer said:

Herkes yer ama banshee yemeeeez.Hala öğrenemediler.:D

Zerre kadar fizik bilen kimse yemez o kadar bariz.Bu adamların çeşitli versiyonları var "devri daim" makinasını yaptıklarını idda edenler 19yy sonuyla 2o yy başlarında bayaa bi adam kafaladılar aynı taktiklerle

Yani nasıl diim bilimsel açıdan o kadar saçma ki zaman makinesi yaptım dese daha inandırıcı.Zamanda ileri gitmek en azından teorik olarak da olsa mümkün.Ama bu adamın sistemiyle enerji elde etmek teoride bile imkansız
Mesaj tarihi:
elde ettiği enerjiyle mıknatısları yenileyip üstüne artan oluyorsa iyi aslında

erke dönergeci v2 yerine manyetik alan kullanan hede dense güzel olur, güneş enerjisi gibi bişey işte
Mesaj tarihi:
Fly said:

elde ettiği enerjiyle mıknatısları yenileyip üstüne artan oluyorsa iyi aslında

erke dönergeci v2 yerine manyetik alan kullanan hede dense güzel olur, güneş enerjisi gibi bişey işte

iste o olmaz
onu yapiyosan
termodinamik yasalarini yikiyorsun demek
  • Yeni Oluştur...