sinad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 NE MAL Bİ LİSTE O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taurentino Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 mesajımda öndeydi dedim , dememişim yanlış yazmışım 2 sene öncesine kadar öyleydi liste ondan bahsetmek istemiştim. Beşiktaş'ın büyük takım olması kanıtı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ahahaha gerçekler acıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 sinad said: NE MAL Bİ LİSTE O pardon hemen mail atalım UEFA ya düzeltsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Taurentino said: mesajımda öndeydi dedim , dememişim yanlış yazmışım 2 sene öncesine kadar öyleydi liste ondan bahsetmek istemiştim. Beşiktaş'ın büyük takım olması kanıtı olarak.hop çevir yanmasın..senelerdir öndeydi mi demek istedin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taurentino Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Yok çevirmiyorum bu forumda çevirsem nolur çevirmesem nolur , sen kimsin ben kimim ne belli. Sana karşı mahçup olmak niye koysun bana.. inancağını düşünüp yazdım neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 BEŞİKTAŞ KOYAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taurentino Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 balonunu uçururum stadda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Yeni bi teknoloji cıkmıs haberiniz var mi .?? 3K diye.. Beşiktaş bugn geçiyormus... + Koyulan liste sadece 089 sezonu için koccaman yazıo üstünde + geçmişi mazi olarak kabul etmeyi ögrenip başarılarımza bok atmaktansa bu sene neden biz avcumuzu yaladık polemigine girmenizi tavsiye ederim... Cok super denilen transverler ile(baros-kewell-de sanctis fln filan) liderden 10 puan geride kalip..Ya ama biz kötüydk Beşiktaş ondan sampiyon oldu gibi basit sebepler üretmektense...Adamlarda bizde olmayan ne acaba diye düşnmeye calısın.. Burda herkes takım sempatizanı oldugundan bugun oyanan futbol kimsenin umrunda olmayip kupayi kaldiran takım tartışılcaktir..İzlediğim hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla bu aksam zevkli bi mac izlicez..Herkes keyfini çıkarsin bence... --------------------- Maçın düdüğü yine 4 gol 1 penalti.... uygulamasyla zevkımızı kaçırmasa bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 piki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 vay bu ve önümüzdeki sene gs'nin toplamda 3 puan aldığı seneler gidiyor. 10ar puan alsak 2 sene sonra 50+ puanımız olacak. iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bu ön elemeler puan kazandırıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 avrupada oynadıgn tüm resmi maclar puan kazandırır sana... ama geçen yıllarda maclarn zorluk derecesine göre puan ile ilgili bişeyler vardi..kabul edildimi bi bilgim yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 maçların zorluk derecesi değildir o ön eleme maçı ile grup maçları yada çeyrek final, yarı final maçlarının puanı farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yok yok mesela uefa sıralamasnda 5. olan bi takımla 232. olan bi takım mac yaptıgnda 5. olan kazanırsa pek bişey kazanmıcak ama 232.olan kazanırsa puan katkısı cok fazla olucak... bunu içeren bi degisiklikti düşndukleri.. ama yaptılar mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taurentino Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 he demekki fener ondan böyle çok sıra atlayabilmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 3 - 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Taurentino said: he demekki fener ondan böyle çok sıra atlayabilmiş :P e tabi gittik inter i, cska yı, psv yi yendik. sevillayı eledik. chelsea yi de içerde yendik. daha ne yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taurentino Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 tamam işte 4 maçla 376 sıra yukarı çıkmışsınız , bu yeni sistem avrupa'da başarısız olan takımlara yaramış baya. 1 galibiyette 100 basamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 gidip o takımları yenmek buyuk basarısızlık gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Taurentino said: tamam işte 4 maçla 376 sıra yukarı çıkmışsınız , bu yeni sistem avrupa'da başarısız olan takımlara yaramış baya. 1 galibiyette 100 basamak. Grupta sonuncu olup, 8 tane yiyip geldikten sonra o listede ikinciliğe yükseldiğinizi iddia edebiliyorsanız, biz yarı finalin kapısından döndüğümüzde kimbilir nereye yükselmişizdir, değil mi? Biraz aklınızı kullanıp tutarlı konuşabilseniz keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kupa falan kaldırsaydık epic fail olurdu abi.gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kupa alanlar zaten atan kaleye mantığıyla son torbadan başlatıyo tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 9-0 Fenerbahçe kazanır. Beşiktaşa acıdım şimdiden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar