Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Kupa Finali - 2 Ağustos 2009

Llama

Öne çıkan mesajlar

|Joker| said:

kermit said:

benim daha önemli bi sorum var
mehmet topuz baya bi yedek kalcakmı fenerde?
yedek kalacağını bile bile fenere gitmek nası bi duygu acaba.

Beşiktaş'tan aldık adamı, hala mı ağlar bu takım taraftarı yav :). Ne ağlak takım taraftarısınız ya :). 5 sene sonra vericez size söz :D.

olay ağlamak değil sen her otu boku oraya çekersen senle futbolda tartışılmaz
mantıklı düşün
mehmet topuz olsan sen yedek düşeceğini bile bile gidermisin bi klübe bana bunun cevabını ver.
lise talebesi ağzı yapma bana "ağlak ağlak" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

xaty said:

Cahilliğimden soruyorum;
Bu maç neden BJK - FB arasında?

Çifte şampiyon Beşiktaşın kadrosu 18 kişi.. 4 tane adam alıp karma maç yapmaktansa fb gönüllü olmus.. olay bundan ibaret..rahat ol :D:D

Komik abi hakkaten. Başarılısın valla. Tebrikler. 2 tane yediğinde de kahkaha atmışssındır sen kesin, ne güzel patlattı Fenerbahçe hahzuahz, hemde 2 tane çaktılar muhahaha, son 4 maçta 3 kere çaktılar hahahaha ne eğleniyoruz yarabbim :D.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

olay ağlamak değil sen her otu boku oraya çekersen senle futbolda tartışılmaz
mantıklı düşün
mehmet topuz olsan sen yedek düşeceğini bile bile gidermisin bi klübe bana bunun cevabını ver.
lise talebesi ağzı yapma bana "ağlak ağlak" diye.

Tamam o zaman futbol takımları 11 kişi olsun, yedekler falan olmasın, kadro 11 kişiden oluşsun. Kim yedek olmak için transfer olur abi o zaman? Ne kadar mantıksız sorular soruyosun yav, bariz hala kuyruk acısı var. Abuk sabuk sorular sorup, konuyu hep neden aldı Fenerbahçe bu Topuz'u, Topuz neden Fener'e gittiye getiriliyor. Adam gelmiş, yedek oturmak için rahat ve huzurlu sanane :D?
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

bariz hala kuyruk acısı var. Abuk sabuk sorular sorup, konuyu hep neden aldı Fenerbahçe bu Topuz'u, Topuz neden Fener'e gittiye getiriliyor. Adam gelmiş, yedek oturmak için rahat ve huzurlu sanane :D?

şurdan sonrasını okumaz olaydım
çoluk çocukla futbol tartışıyosun
adam akıllı mesajlar yazki okuyayım yorum yapayım sana
en iyisi cevap dahi yazmamak sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Joker, epic failinden zor nasıl rahatsın bu kadar yav hehe. ^^

Cümle kursan komik olcak ama daha zamanı var demekki hehe lol rofl :D.

edit:

kermit said:

şurdan sonrasını okumaz olaydım
çoluk çocukla futbol tartışıyosun
adam akıllı mesajlar yazki okuyayım yorum yapayım sana
en iyisi cevap dahi yazmamak sana.

Sen adam gibi soru sor, ben de adam gibi cevap vereyim. Transfer olmuş bitmiş, üstüne 2 0 yenildiğin maç konusunda gelmişsin
kermit said:

benim daha önemli bi sorum var
mehmet topuz baya bi yedek kalcakmı fenerde?
yedek kalacağını bile bile fenere gitmek nası bi duygu acaba.

demişsin. Sonra da aldığın cevabı sorguluyosun falan. Sen de haklısın, bu zamanda beşiktaşlı olmak zor valla :).
Sosyal ağlarda paylaş

Süper Kupanın neden böyle oynandığı açıklandığı halde hala diretenlerin olması ilginç.Misal Şampiyonlar ligine 1 ve uefa kupasına 1 takım göndericek bir ligte hem ulusal kupayı hem de ligi aynı takım alırsa şampiyonlar ligine bu takım giderken,uefa kupasına da kupa finalisti gider.Yada dur naapsak?2 kupaya da aynı takım gitsin yahu ne saçma sistem pff...
Sosyal ağlarda paylaş

Fener'de savunma birbirini hiç tanımayan 3 kişiyle ayakta durmaya çalışıyor abi. Bilica yepyeni, Önder desen geçen sene 3 maç oynamış, Vederson desen R.C.'den yer bulamamış. Şimdi hepsi yeni bir defans deniyor. Edu Lugano'dan biri olsa, en azından tecrübesiyle onları da yönetebilir ama o da yok. Bakalım Lugano gelecek heralde son dakkada takıma, onunla toparlarız biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

ooof

ooof

inleyen nağmeler ruhumu sardı

çok konuşan arkadaşlar azcık sussun

ilk 20 dakika beşiktaş domine etti oyunu,çok rahat paslaştılar,top çaldılar,topu taşıdılar.

sonra yavaş yavaş yoruldular ve yusuf'un performansı düştü
bobo hala ayılar gibiydi ama tek başına dinamo olamadı

fener ilk yarının kalan 25 dakikasında boş atıp dolu tutmaya çalıştı,çokta risk almadı,ilk yarı bitti gitti.

2. yarı fener bariz daha istekliydi,daha çok koştu,daha çok azmetti.

golü bulmadan önceki dakikalarda baya baskılı oynuyorlardı zaten
beşiktaş savunması çok önde kalıp çok koşturmak zorunda kaldı,sivok hata yaptı tamamda,bariz herifin ağzı burnu kaymıştı,ayı gibi yorgundu zaten.

golden sonra tek kale bir maç izledik
beşiktaş iyi oynadıyı fln bırakın,ilk 15-20 dakika dışında fenerden bir fazlası yoktu,savunması daha topluydu ama o kadar önde oynayına daha çok hata ve konsantrasyon kaybına uğradıalr normal olarak
ortada bir maçtı
fenerin golünden sonra beşiktaş bıraktı
fenerde 2.yi attı
fener hak ederek aldı maçı

bilica idare eder,çok sırıtmadı
önder beklediğimden iyiydi.
dos santos çok çok iyiydi,takıma alışsın bu herif bu lige fazla gelecek
wederson ilk yarı mükemmelde,ikinci yarı çok gözükmedi.
cristian'ın bazen çok yararlı paslar verdi bariz çok koaly pasları kaçırdı
emre iyiydi,takımın dinamolarından birisiydi.
gökhan zaten gökhan,kazım yüzünden tam performans oynuyamadı ama olsun,ölüsü yeter.
ve kazım
allahım kazım
HİÇBİRŞEY yapmadı bu herif
20 dakka oynadı sonra fantazi yaptı,yürüdü,keyfine baktı.
yarın yollanmalı takımdan,böyle oyuncu olmaz.ağzına tokat atasım geldi.herif bir bok yapmadığı için gökhan yoruldu,formdan düştü.

hakeme laf atanlar haksız
yusufa yapılan emreyede yapıldı
tartışılabilecek ofsayt pozisyonu birtek fink'in yetişemediği toptu
başkada pek bir pozisyon yoktu
bilicanın düştüğü 2 sarı kartlı pozisyondada haklıydı

bu arada ismail,çok iyiydi bu maç,helal olsun
yusuf,canavar gibi oynadı,aha dedim bu herif koyacak gaza gelmiş,neyseki hemen yoruldu,kartıda gördü hak ederek,çıktı oyundan
bobo iyiydi,geri kalan beşiktaş,ı-ıh.

beşiktaşlı arkadaşlar çok üzülmesin
2 kupa yeter işte
3.sü bizim olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hakeme söylenen sözler nasıl haksız?

Guiza'ya yapılan faulu vermeyip ki ilk adamı geçmiş, kaleciyle karşı karşıya kalmıştı ki arkadan kaptan mağara adamı geldi ve Guiza'yı ezdi, benzerini Beşiktaş lehine verdi.

Rüştü ceza alanı dışında elle topa müdahele etti devam dedi.

Beşiktaş'ın ofsayt olmayan pozisyonuna ofsayt çaldı ki Ernst 2. yarı sol köşeden ortalıyordu, maç durdu.

Bilica ile Bobo'nun kavgasında, kavgayı kesemedi, otoriteyi sağlayamadı, sonra gidip ikisine de anlamsız birer sarı kart verdi.

Guiza'nın ilk yarında uzun topta sol ceza alanına girdiği pozisyonda Beşiktaş savunma oyuncusuna çarptırarak çıkardığı topa aut dedi, gitti 2. yarı Volkan'ın yüzde 240 oyun sahasının içinde tuttuğu topa korner dedi.

Bobo'nun ilk yarıda ceza alanı içinde kontrolsüzce Volkan tarafından düşürülmesine devam dedi, Alex'e arkadan yapılan hareket sonucu yerde kaldığı net faula devam dedi.

İkinci yarı mıydı tam hatırlamıyorum, sol tarafta, yan hakemin gözü önünde Fenerbahçeli futbolcu topu Beşiktaşlı futbolcudan aldı, normal devam ederken gitti faul verdi ki olaya en az 15 20 metre mesafedeydi, yan hakemin hemen önündeydi.

Farklı maçı mı seyrettik diye düşündüm bir an ama, hakem bence çok kötüydü. Allahtan Emre eski sapık Emre değil, Selçuk odunu son 15 dakika oyuna girdi ve Yusuf sakinleşmiş. Yoksa maç çığrından çıkabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok zevkli maçtı ilk yarı itibariyle.İkinci yarı ortada giden maç duran topla degişti işte.Fenerin farkı bu tabi.Golden sonra iyi oynadılar tabi.Beşiktaş kondisyonuyla övünen bir takım ama bu maçta 60 dan sonra bittiler gibi gözüktü.Neyse son yılların güzel derbilerinden oldu.Fenerbahçelilere tebrikler.
Sosyal ağlarda paylaş

abi guizaya ve boboyo yapılan o olaya hakemler çok uzaktı,2side hızlı gelişen ataklardı,ha faul desen bile ,tartışılır,hiç mi lig maçı izlemiyorsun? hep olan şeyler TSL'de de yabancı liglerde de.

ofsayt pozisyonuna katılmıyorum,yada yanlış hatırlıyorsun,fink'in tartışılır bi ofsayt pozisyonu vardı ama zaten topa yetişemeyecekti.

rüştünün elle topa müdahelesi fauulluk değil,omzunun altına çarptı ayrıca kollarını açmamıştı,kolunu açsaydı o zaman düdük çalınırdı.

bilicayla bobonun kavgasında çağırdı 2sinide yanına,herifler gitmedi yüzsüzlük yapıp,adam ne yapsın?aslında 2sinede kırmızıyı çakabilirdi ama derbi maçı sonuçta.

guizanın pozisyonu çıakramadım şimdi,volkanınkide tam çizgideydi,görmemiş olabilir.

volkanın adamı kontrolsüzce düşürdüğü yok,topa hamle yaptı.

diğer pozisyonları hatırlamıyorum.

neyse,hakemin hatasına arıyorsan,adam ilk yarı çok ayak altıdnaydı
bi pozisyonda hatta direk alex'in önünü kapadı adam basamadı.topta kıçında patladı zaten bir kere,çekilemedi kenara.

hakem hatası olmayan maç yok,tartışmalı kararların alınmadğı maç yok,önemli olan kötü niyet/hataların çok sık olması.
bu maçta ne hakemin bir kötü niyeti vardı,ne maçın sonucuna etkisi,nede çok sık hata yaptı,o yüzden bence üstünde durulacak birşey yok
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem filan hikaye abi bu maçın tek kahramanı Mustafa Denizli'dir. Yusuf'u çıkartıp Nihat'ı almak maçı fenere vermek demektir. Hele hele telloyu oyundan almak ben artık top oynamıcam ben artık ayağa pas yapamıcam demektir. He hakeöe gelince zaten Yunus Yıldırım'ı biliyoruz ne olduğunu , penaltı vermemeyi kendine misyon edinmiş ve adının bu şekilde anışmasını istiyor. Yusuf'un ilk dakkadaki posizyonu kırmızı kart + penaltı herkes kabul etsin. Süper kupa maçında 1. dakika kimsenin yemez bi tarafı penaltı kırmızı karta. Olay beşiktaş olunca hiç düşünmeye bile gerek yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...