Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 tamam şöyle bir karşılaştırma yapın. semihli maçlarla guizalı maçlarımıza bakın. hangisinde daha çok top kaybı yaşanmış, takım kontraya yakalanmış, dmc dc'ler neler yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 semihli fenerden hiç bi zaman zevk aldıgımı hatırlamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Eminim burada Semihli takımı beğenen bir sürü fenerbahçeli arkadaş vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 güiza'lı fenerbahçe gayet güzel bir futbol oynuyor. takım olarak kötü oynanan maçlarda suçu güiza'ya atmak alışkanlık olmuş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ya şimdi şu var. geçen sene mesela semih oynasın istiyordum. ama adam o kadar küstü ki artık çok kötü oynuyor, ve çekilmiyor. güiza'dan bile kötü. ısrar edilse belki daha iyi olur da, bilemicem. ayrıca semih de güiza da, öyle tek forvet oynadığında faydalı olan adamlar değiller kanımca. bir baros değil ikisi de yani. hatta gökhan ünal bile onlardan daha avantajlı bu konuda. top falan indirir ne biliyim. ha ben sevgimden semih in ölüsü oynasın isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 semih milli takımda iyi oynayıp lige dönünce kötü oynayan futbolcularımızdan. bir türlü oturamadı. semih denince ligin geçen yarısıyla ilgili bir son dakika golünde pozisyonun içinde bulunmuştu onu hatırlıyorum o kadar. ama guizalı maçlar gerçekten zevkli geçiyor. semih 90 dk oynayıp da istikrar gösteremedi ki daum oynatmasın onu. eminim daum da guiza'nın golsüzlüğünden sıkılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bu saatten sonra Semih Rooney bile olsa Fener'e faydası yok. O arada bir sözleşme krizi çıktı, restleştiler ya, oynayacağı varsa da oynamaz artık. Bunca sene zaten iyi dayanmıştı. Muhtemelen gidici. Ha, FB'nin forvet krizinde kurtarıcı olarak milli takımda bir zamanlar Semih'in yedeği olan, ve artık Semih'in yedeğinin yedeği bile olamayan milli takıma giremeyen Gökhan Ünal'ı alması büyük hata bana göre. Gelecek adam Semih'ten iyi olmalıydı en azından. FB'nin uzun vadede işi zor gözüküyor. Önder ve Kazım gidici, Carlos gitti. Solda kim oynayacak belli değil. Forvet yok. Deivid ancak denenebilir tekrar (sonuçta FB'ye de forvet diye alınmıştı adam zamanında, kanada sonradan kaydırıldı) ama uzun sakatlık ve yedeklikten sonra ne yapar o da kumar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 genc semihi de biz alalim, seneye gol krali olur. fener de bjkden sonra sacma transferler furyasina katildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 takımda forvet sıkıntısı vardı, o kadar da saçma sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 fenerbahçe'nin en iyi yanı kötü de oynasa golü hiç beklenmedik anlarda bulabilmesi. Gökhan Ünal çok faydalı olur mu bilinmez ama bence zarar değildir gelmesi. En azından forvet hattına bir alternatif olur. Fener'in kanatlar harici büyük bir sorunu yok bana kalırsa. Yani Türkiye'de şampiyonluk bu kadroyla rahat rahat gelir. Topuz'u kanada çekse özer'i diğer kanada çekse bile gelir. İkinci yarı şu son durumlara baktığımızda sanki gs ve fb arası geçecek gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Aziz Başkana sordum nerde Anelka'lar Ortega'lar büyük transferler... Dedi ki; "Pere gidi Pere" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 galiba 10-12 milyona dentinho'yu almışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dentinho haberleri bayadır vardıda, kaynak varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 brezilyalı dişçi adı gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 sonunda son vurusu duzgun bir forvet alırız isallah :D bu arada dentinho gelirse, TSL nin dişini ceker zaten. http://www.youtube.com/watch?v=hI-jlL1mMrk&feature=fvst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 aman burda 31 numara giymesin de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 zicoyu gönderdi adamlar hala brezilyalı topcu alıyolar :) bari zicoyu göndermeyeydiniz.ayrıca santos gibi fosta cıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Dentinho bence anca Guiza fiyatına falan gelir, 21 yaşında olmasına rağmen 100 maçta 40 gol atmış ve çok zeki topçu, almak kolay olmaz. Artı niye Brezilyalı topluyoruz yine, çete oldular takım içinde nerdeyse, göremiyorlar mı yönetenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 wederson, alex, bilica tsl'yi bilen adamlar çetelikleri kalmadı pek. daum neyse onlar da o. bu santos sırıtıyor o da alışıcak. cristian zaten aurelio'nun anısını tarihten siliyor adım adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 brezilyalılar avrupada kendini kanıtlamadan o kadar para etmiyor, Ronaldinho bile 4.539.000 £ ile gitmiş psgye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Ronaldinho ve Kaka zaten çok düşeş gittiler Avrupa'ya, ama Denilson, Robinho ve ismini unuttuğum abartı pahalı transferlerin sayısı daha fazladır. Daha doğrusu hesabını bilmezsen, şoparlar adamı fena kazıklıyorlar Brezilya'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 videodan çıkardığım sonuç: bu adam tam olarak guizanın kaçırdığı tipte goller atıyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 aynen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 dentinho fbde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 içine mi doğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar