miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bu adam gol atmaktan çok attırmaya çabalayan biri gibi gelmiştir hep gözüme,umuta yaptıgı asistlere bakarsanız kendisinin vurabileceği pozisyonda bile umuta verebiliyordu;burdan yola çıkarak alexi bu yılda gol kralı yapabilir. Bence gereksiz bir adam ve bunu alacagımıza umut vaat eden genclerden bırını alsak daha ıyıydı,3 maç gol atamazsa strese girer ikinci güiza olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Umut demişken, Gökhan'dan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 gol kaçırma konusunda evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Arkasokak said: emre ve cristian iyi oynarsa, forvetimiz de iş yaparsa alex her alanda ezer. boşuna tapmıyoruz bu adama. Bir Galatasaray taraftarı olarak ben de Alex'i dünya yıldızı kalibresinde görüyorum.Avrupa'da hiçbir yıldızın karşısında aciz kalacağını düşünmüyorum.Adam gayet kaliteli,çatır çatır oynuyor bu oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi alexe laf eden yok. dünyada gelmiş geçmiş en zeki futbolcular listesinde top 20ye falan da girer zaten. ama yani şimdi iyi bir takım gelse alexi baskıdan çıkarıcak oyuncular lazım. emre bunu başarır elbet belli bir yere kadar da kanatlara da inmek lazım. çeyrek finale çıktığı sene kanatları oldukça iyi kullanıyordu fener. bir sağ bir sol derken ambale oluyordu karşı takım onu anlatmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ben sadece Alex'e olan sempatimi belirttim,tartışmadan bağımsız olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 daum kanatlara oynatmayı seven biri. geri geldiğinden yine orta kafa gole dönücek oyunumuz diye hayıflanmıştım. ben gayet göbekten yardırarak oynanan futbolu seviyorum. kanatlar da orta yapmaktan ziyade çapraz koşular yapmalı. alex özer ve mehmet topuz(bu arkadaş biraz futbol öğrenirse eğer) tam bu 3'lü ye uygun. gökhan ünal eğer Fenerbahçe'de kendini bulursa tsigalko misali patlar gibime geliyor. semih'den daha üstün fizik gücü olması yeterli pek de farklı oyuncu tipinde değiller zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 o topu zico oynatiyordu ortadan. capraz kosular verkaclar . benimde cok hosuma gidiyor bu tip oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 güizaya yancı almış fener ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 http://img2.blogcu.com/images/c/a/r/carsiomerbayral/zico_474ae38c2d9e8.jpg Arthur reis üşüyoruz. Odeon said: o topu zico oynatiyordu ortadan. capraz kosular verkaclar . benimde cok hosuma gidiyor bu tip oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Aklıma gelen başıma geldi. TS maçını izlerken bize yerli forvet lazım diyordum ki içindem, gökhan ünal geldi ekrana. Dedim şu kıroyu almasınlar aman allah korusun. Al işte. Zico paşa üşüyoruz. Nerdesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 gol atmamak için golcü alan tek takım fenerbahçe. o değilde semih ağlayıp çekip gider takımdan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Semih'i alsa GS :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 aynı şeyi istiyorum ben de..ama sözleşmesini uzattılar bir senelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 gökhan ünal süper oldu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Aslında Güizayı satabilsek Gökhan-Semih ikilisi toplamda 20 gole ulaşır valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 guiza 2. sezon patlama yapacak satmak zarar verir fenere hem ucuza gider hemde guiza fenere gol haricinde baya işe yarayan bi forvet. defansı köpek gibi yorması yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bırak abı ne defansı yorması ya. forvet = son vurus tek gereken bu suan fenerbahceye, zaten alex guzel paslar atıyor. artık 1v1 de calımla adam dusurup sora gol atmayı fılan gectık tek istedigimiz adam gibi son vurus yapması, o da yok herifte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 CthuLhu said: aynı şeyi istiyorum ben de..ama sözleşmesini uzattılar bir senelik Ve de çok adice uzatıldı, haber bile vermeden yine opsiyon kullanmış diktatör Aziz amcam (bkz. Aurelio olayı), Semih bildiğin küsmüş ve federasyona başvurmuş. Umarım Almanya'ya falan gidip kral olur en yakın zamanda, harcandığı yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Gökhan transferini hiç beğenmedim. Belki Türkiye Ligi için güzel bir transferdir. Aziz Başkan hedeflerini çok küçültmüş gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 güiza iyidir. arthur başkanı özledik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 agacım guiza'nın biraz motivasyona, bir de topuğundaki neredeyse bir yılı aşkındır yaşadığı sakatlığın son bulmasına ihtiyacı var. üçüncü senesinde çok daha verimli olucak. guiza'nın oynamadığı maçlarda top sürekli lugano-bilica-cristian arasında dönüyor takım olarak çıkamıyoruz. adamın varlığı yetiyor da gol atamaması sorun tabi. kredisi sonsuz gönderilecekse eğer 15'e çakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Guiza ilerde çok top saklıyor, takımını bekliyor veya dribling üstüne dribling yapıyormuş gibi konuşuyorsun. Anca uzun toplara koşuyor, karşı defans ise ondan önce alıyor ve de bize kontra başlıyor işte. Bu olayda Guiza'nın faydası ne ki? Anca deli dana gibi koşuyor işte ve de son vuruşa enerjisi kalmayıp saçmalıyor net pozisyon gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 adam mallorcada, mallorka gibi küçük bi takıma yüklenen takımlarda bulduğu boşluklarla gittiği kontraataklardan attığı gollerle gol kralı oldu. hala topu ayağında saklıyo, defans yoruyo filan diyosunuz. fener gibi bi takımda guiza sahadaysa fener 10 kişi oynuyo demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Guiza'yı oynatmak yerine Alex'in beğeneceği bir yere bir kalas diksem daha çok top çarpar da gol olur be! kalas diyorum bak kalas, bknz Fenerli Nobre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar