Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Bu adam gol atmaktan çok attırmaya çabalayan biri gibi gelmiştir hep gözüme,umuta yaptıgı asistlere bakarsanız kendisinin vurabileceği pozisyonda bile umuta verebiliyordu;burdan yola çıkarak alexi bu yılda gol kralı yapabilir.
Bence gereksiz bir adam ve bunu alacagımıza umut vaat eden genclerden bırını alsak daha ıyıydı,3 maç gol atamazsa strese girer ikinci güiza olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

emre ve cristian iyi oynarsa, forvetimiz de iş yaparsa alex her alanda ezer. boşuna tapmıyoruz bu adama.

Bir Galatasaray taraftarı olarak ben de Alex'i dünya yıldızı kalibresinde görüyorum.Avrupa'da hiçbir yıldızın karşısında aciz kalacağını düşünmüyorum.Adam gayet kaliteli,çatır çatır oynuyor bu oyunu..
Sosyal ağlarda paylaş

abi alexe laf eden yok. dünyada gelmiş geçmiş en zeki futbolcular listesinde top 20ye falan da girer zaten. ama yani şimdi iyi bir takım gelse alexi baskıdan çıkarıcak oyuncular lazım. emre bunu başarır elbet belli bir yere kadar da kanatlara da inmek lazım. çeyrek finale çıktığı sene kanatları oldukça iyi kullanıyordu fener. bir sağ bir sol derken ambale oluyordu karşı takım onu anlatmak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

daum kanatlara oynatmayı seven biri. geri geldiğinden yine orta kafa gole dönücek oyunumuz diye hayıflanmıştım. ben gayet göbekten yardırarak oynanan futbolu seviyorum. kanatlar da orta yapmaktan ziyade çapraz koşular yapmalı. alex özer ve mehmet topuz(bu arkadaş biraz futbol öğrenirse eğer) tam bu 3'lü ye uygun. gökhan ünal eğer Fenerbahçe'de kendini bulursa tsigalko misali patlar gibime geliyor. semih'den daha üstün fizik gücü olması yeterli pek de farklı oyuncu tipinde değiller zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

aynı şeyi istiyorum ben de..ama sözleşmesini uzattılar bir senelik

Ve de çok adice uzatıldı, haber bile vermeden yine opsiyon kullanmış diktatör Aziz amcam (bkz. Aurelio olayı), Semih bildiğin küsmüş ve federasyona başvurmuş.
Umarım Almanya'ya falan gidip kral olur en yakın zamanda, harcandığı yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

agacım guiza'nın biraz motivasyona, bir de topuğundaki neredeyse bir yılı aşkındır yaşadığı sakatlığın son bulmasına ihtiyacı var. üçüncü senesinde çok daha verimli olucak. guiza'nın oynamadığı maçlarda top sürekli lugano-bilica-cristian arasında dönüyor takım olarak çıkamıyoruz. adamın varlığı yetiyor da gol atamaması sorun tabi. kredisi sonsuz gönderilecekse eğer 15'e çakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Guiza ilerde çok top saklıyor, takımını bekliyor veya dribling üstüne dribling yapıyormuş gibi konuşuyorsun. Anca uzun toplara koşuyor, karşı defans ise ondan önce alıyor ve de bize kontra başlıyor işte.
Bu olayda Guiza'nın faydası ne ki? Anca deli dana gibi koşuyor işte ve de son vuruşa enerjisi kalmayıp saçmalıyor net pozisyon gelirse.
Sosyal ağlarda paylaş

adam mallorcada, mallorka gibi küçük bi takıma yüklenen takımlarda bulduğu boşluklarla gittiği kontraataklardan attığı gollerle gol kralı oldu. hala topu ayağında saklıyo, defans yoruyo filan diyosunuz. fener gibi bi takımda guiza sahadaysa fener 10 kişi oynuyo demektir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...