Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 fede said: niye geyik yapayım abi. fenerin transferleri hakkında düşüncelerimi belirttim sadece. düşünce değil ki onlar? düşünce dedin mi neden o şekilde olacagını söylemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Andre Santos yine milli takıma çağrılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bugun canlı canlı izliyeyim bir takımımı stadda , hadi görüşürüz. yavaştan yolumu alayım asya yakasına sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 merak ettiğim bişey var , konusu geçmedi hiç medyamız saolsun , aragonesin sözleşmesini fesih etmek için ne kadar tazminat verdi fenerbahçe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 henüz hiç vermedik olay fifaya götürüldü sonuç bekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 mokoko said: Yasin Çakmak (Sivasspor) SIVASTA YILDIZ OLUR (tu) Meziyetlerini izledik Belçika'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 valla psotun saçmalığından cevap vermeye gerek görmedim o heriflerin hiçbirinden bi cacık olmaz ama evet,illa cevap verilecekse,belçikada ne olduğu baya belli oldu herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Phyxantar said: henüz hiç vermedik olay fifaya götürüldü sonuç bekleniyor FIFA'ya niye götürüldü ki onu anlamadım,yani adamın işine son verildi,tazminatı verilip yollanacak daha ne FIFA'sı ? Sebebi nedir peki FIFA'ya verilmesinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 benim bildiğim kadarıyla bu sene alacağı ücret verilmiş aragonese feshedilmiş sözleşme ama adam manyak ben kalsam feneri şampiyon yapardım diyip, şampiyonluk primini falan da istemiş ondan sonra fifaya gidildi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 erucalavera said: ben kalsam feneri şampiyon yapardım diyip, şampiyonluk primini falan da istemiş ondan sonra fifaya gidildi sanırım lolwut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Masquerade said: mokoko said: Yasin Çakmak (Sivasspor) SIVASTA YILDIZ OLUR (tu) Meziyetlerini izledik Belçika'da. dur be abi bu ne celal. ben onları fede nin postuna karşılık makarasına yazdım. yoksa onların hiçbirinden hiçbişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Buyse said: erucalavera said: ben kalsam feneri şampiyon yapardım diyip, şampiyonluk primini falan da istemiş ondan sonra fifaya gidildi sanırım lolwut? LoL'u falan yok yani.Avrupa şampiyonu teknik direktörle anlaşırsan bu tarz tazminatlar ödemeye hazır olucaksın. Adamı kovuyorsun kariyerini baltalıyorsun adam da diyor ki benim ilk senemdi kadro yetersizdi ki haklı... Maldonado-Josico-Uğur boral'a karşılık 2 yeni brezilyalı,özer,topuz vs düşününce gayet de şampiyon olabilirdi doğal olarak olası primlerini de talep ediyor Aragones. İyi de yapıyor keşke kazansa bağırta bağırta alsa parasını da bizim klüplerimiz biraz ders alsa kovmasa her teknik direktörü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Kadro bu kadar açık ara şampiyonluk kaybedecek kadar mı kötüydü sanki, derbileri yine süpürmedi mi aynı kadro? Kalsaymış şampiyon yaparmış, tanımasak inanıcaz biz de. Saçma sapan bir başvuru. Kontratta fesih maddesi vardır, feshin tazminatı vardır. Primlerle bunun ne alakası var? "Feshettiler tazminatımı vermediler" dese anlarım da, "kalsam CL'yi alacaktım onun da primini istiyorum" diye de gitsin o zaman. GS bu kadar iyi transfer yapmışken, FB'nin transferlerini de kendisi seçmemişken ne kadar samimi bir iddia olduğu ortada, maksat zaten kariyerini noktalandırırken güzel bir tatil yapmak için geldiği FB'den çirkeflikle biraz daha para koparmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Fesih tazminatı çalışsada alıcağı paraydı diye hatırlıyorum ben. Zaten fazlasını da vermez azıcık aklı olan bi takım sonuçta yetkisini alır tutarsın takımda en kötü ihtimalle. Ama şöyle bir durum var adamla sen belirli bir para üzerine primler olarak anlaşmışsın. Adam da primlerini talep ediyor kazanabilirdim diyor. Kazanırdım dememiş ki. Sonuçta bu ihtimali elinden alan Fenerbahçe bilmiyorum bence haklı Aragones... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yetkisini alamazsın..rıdvan dilmen değil bu sözleşme ona göre..paf atrenörü falan yapamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 primler hakedilen maaş değildir ki. "yapardım" diye bir olay yok yani, sözleşmedeki net maaşı alabilir insan. şöyle diyim raistftw, düşün ki bir firmada satış temsilcisi olarak çalışıyorsun. maaşın 1000 ytl, ama öyle güzel satış yapıyorsun ki primlerle eline 5000 geçiyor. işten çıkarırlarsa tazminat olarak sana (duruna göre kaç aylık ödenecekse) maaşın mı ödenir, primin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 İşten çıkarmaların statüsü farklı Fizban çalıştığın yıl kadar aylık maaş tazminattır genelde. Ama bana 5 yıllık imza attırmışsa şirket. Benim prim gelirim dediğin gibiyse o primi de isterim çünkü hakkımdır. Ben o parayı kazanabilicekken şirket yaptığı sözleşmeyi bozup benim parayı kazanma şansımı elimden alıyor mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 tamam zaten, fenerbahçe kalan 1 yıllık maaşı ödemek zorunda, ama prim kazanılmış hak değildir, primi kazandığın zaman haketmiş olursun. senin mantığın üzerinden gidiyorum tamamen, bir futbolcunun sözleşmesinde kırmızı kart görürse 100000 TL öder diye bir madde olsa, futbolcuyu sözleşmesi bitmeden 1 sezon önce kovup, bu adam 20 tane kırmızı görürdü, ver bakalım 2 milyon TL mi desin kulüp ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Dediğim gibi yasal statüsünü falan bilmiyorum. Ama fenerbahçe sözleşmeyi iptal ederek adamın o primleri kazanma şansını elinden aldıysa bu tarz bi hareket de normal. Ha benim kızdığım noktaysa aradaki dengesizlik. Avrupa şampiyonu teknik direktöre Josico,Daum'a Dos Santos alıyorsan burada bir dengesizlik var. Açıkçası ben çözemedim. Yani Aragones kötüyse neden kadroya inanılmaz paralara takviye yapıyorsun. Ha kadro kötüyse Aragones'i neye dayanarak kovuyorsun. Bir şey daha Guiza'yı Aragones getirdi değil mi Fenerbahçe'ye. Çok ciddi reklamını yaptı değil mi Aragones. Eh bütün bunların da hakkı yenmiş oluyor... Apayrı bi nokta ben Aragones'in 3 kuruş bile hakettiğine inanmıyorum Barca iskeletini alıp sahaya sürünce oyuncuların başarılarından pay çıkardı işte bu kadar. Kaç yaşına gelmiş elle tutulur başarısı yok.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 raistftw said: Buyse said: erucalavera said: ben kalsam feneri şampiyon yapardım diyip, şampiyonluk primini falan da istemiş ondan sonra fifaya gidildi sanırım lolwut? LoL'u falan yok yani.Avrupa şampiyonu teknik direktörle anlaşırsan bu tarz tazminatlar ödemeye hazır olucaksın. Adamı kovuyorsun kariyerini baltalıyorsun adam da diyor ki benim ilk senemdi kadro yetersizdi ki haklı... Maldonado-Josico-Uğur boral'a karşılık 2 yeni brezilyalı,özer,topuz vs düşününce gayet de şampiyon olabilirdi doğal olarak olası primlerini de talep ediyor Aragones. İyi de yapıyor keşke kazansa bağırta bağırta alsa parasını da bizim klüplerimiz biraz ders alsa kovmasa her teknik direktörü... Ben kalın yerde yazılan kısma bittim yalnız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Maç ne durumda topic yokta.. 3-0dı en son.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 şu anda 5-0 oldu alex attı ilk gol carlos 2 3 4. gol guiza 5. gol alexten çok zevksiz maç. tek kale oynuyo. bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 gökhan gönül bu maç = gökhan gönül santos,kazım,emre,sakatlanana kadar carlos,guiza,hepsi iyi oynadı ama gökhan resmen yıldızlaştı alex ve deivid tutturamadı ama bu maç 5-1 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kolay maç olur diye dsmartlı bir yere gitmeye üşenmiştim de güiza ve hattrick ha ? vay be. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Guiza kalırsa bu sezon izleyin demiştim ve hala da diyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar