Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Buyse said:

erucalavera said:

ben kalsam feneri şampiyon yapardım diyip, şampiyonluk primini falan da istemiş
ondan sonra fifaya gidildi sanırım

lolwut?

LoL'u falan yok yani.Avrupa şampiyonu teknik direktörle anlaşırsan bu tarz tazminatlar ödemeye hazır olucaksın. Adamı kovuyorsun kariyerini baltalıyorsun adam da diyor ki benim ilk senemdi kadro yetersizdi ki haklı... Maldonado-Josico-Uğur boral'a karşılık 2 yeni brezilyalı,özer,topuz vs düşününce gayet de şampiyon olabilirdi doğal olarak olası primlerini de talep ediyor Aragones. İyi de yapıyor keşke kazansa bağırta bağırta alsa parasını da bizim klüplerimiz biraz ders alsa kovmasa her teknik direktörü...
Sosyal ağlarda paylaş

Kadro bu kadar açık ara şampiyonluk kaybedecek kadar mı kötüydü sanki, derbileri yine süpürmedi mi aynı kadro? Kalsaymış şampiyon yaparmış, tanımasak inanıcaz biz de.

Saçma sapan bir başvuru. Kontratta fesih maddesi vardır, feshin tazminatı vardır. Primlerle bunun ne alakası var? "Feshettiler tazminatımı vermediler" dese anlarım da, "kalsam CL'yi alacaktım onun da primini istiyorum" diye de gitsin o zaman.

GS bu kadar iyi transfer yapmışken, FB'nin transferlerini de kendisi seçmemişken ne kadar samimi bir iddia olduğu ortada, maksat zaten kariyerini noktalandırırken güzel bir tatil yapmak için geldiği FB'den çirkeflikle biraz daha para koparmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Fesih tazminatı çalışsada alıcağı paraydı diye hatırlıyorum ben. Zaten fazlasını da vermez azıcık aklı olan bi takım sonuçta yetkisini alır tutarsın takımda en kötü ihtimalle.
Ama şöyle bir durum var adamla sen belirli bir para üzerine primler olarak anlaşmışsın. Adam da primlerini talep ediyor kazanabilirdim diyor. Kazanırdım dememiş ki. Sonuçta bu ihtimali elinden alan Fenerbahçe bilmiyorum bence haklı Aragones...
Sosyal ağlarda paylaş

primler hakedilen maaş değildir ki. "yapardım" diye bir olay yok yani, sözleşmedeki net maaşı alabilir insan.

şöyle diyim raistftw, düşün ki bir firmada satış temsilcisi olarak çalışıyorsun. maaşın 1000 ytl, ama öyle güzel satış yapıyorsun ki primlerle eline 5000 geçiyor. işten çıkarırlarsa tazminat olarak sana (duruna göre kaç aylık ödenecekse) maaşın mı ödenir, primin mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

İşten çıkarmaların statüsü farklı Fizban çalıştığın yıl kadar aylık maaş tazminattır genelde.
Ama bana 5 yıllık imza attırmışsa şirket.
Benim prim gelirim dediğin gibiyse o primi de isterim çünkü hakkımdır. Ben o parayı kazanabilicekken şirket yaptığı sözleşmeyi bozup benim parayı kazanma şansımı elimden alıyor mesela...
Sosyal ağlarda paylaş

tamam zaten, fenerbahçe kalan 1 yıllık maaşı ödemek zorunda, ama prim kazanılmış hak değildir, primi kazandığın zaman haketmiş olursun.

senin mantığın üzerinden gidiyorum tamamen, bir futbolcunun sözleşmesinde kırmızı kart görürse 100000 TL öder diye bir madde olsa, futbolcuyu sözleşmesi bitmeden 1 sezon önce kovup, bu adam 20 tane kırmızı görürdü, ver bakalım 2 milyon TL mi desin kulüp ?
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi yasal statüsünü falan bilmiyorum. Ama fenerbahçe sözleşmeyi iptal ederek adamın o primleri kazanma şansını elinden aldıysa bu tarz bi hareket de normal.
Ha benim kızdığım noktaysa aradaki dengesizlik. Avrupa şampiyonu teknik direktöre Josico,Daum'a Dos Santos alıyorsan burada bir dengesizlik var. Açıkçası ben çözemedim. Yani Aragones kötüyse neden kadroya inanılmaz paralara takviye yapıyorsun. Ha kadro kötüyse Aragones'i neye dayanarak kovuyorsun.

Bir şey daha Guiza'yı Aragones getirdi değil mi Fenerbahçe'ye. Çok ciddi reklamını yaptı değil mi Aragones. Eh bütün bunların da hakkı yenmiş oluyor...
Apayrı bi nokta ben Aragones'in 3 kuruş bile hakettiğine inanmıyorum Barca iskeletini alıp sahaya sürünce oyuncuların başarılarından pay çıkardı işte bu kadar. Kaç yaşına gelmiş elle tutulur başarısı yok....
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Buyse said:

erucalavera said:

ben kalsam feneri şampiyon yapardım diyip, şampiyonluk primini falan da istemiş
ondan sonra fifaya gidildi sanırım

lolwut?

LoL'u falan yok yani.Avrupa şampiyonu teknik direktörle anlaşırsan bu tarz tazminatlar ödemeye hazır olucaksın. Adamı kovuyorsun kariyerini baltalıyorsun adam da diyor ki benim ilk senemdi kadro yetersizdi ki haklı... Maldonado-Josico-Uğur boral'a karşılık 2 yeni brezilyalı,özer,topuz vs düşününce gayet de şampiyon olabilirdi doğal olarak olası primlerini de talep ediyor Aragones. İyi de yapıyor keşke kazansa bağırta bağırta alsa parasını da bizim klüplerimiz biraz ders alsa kovmasa her teknik direktörü...

Ben kalın yerde yazılan kısma bittim yalnız:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...