Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Bonjo said:

Forma satışlarında 45 bini geçmişiz gs a fark atmışız , bu sene bile gs ı geçiyorsak ,icraatları sadece lafda demektir :D

Fenercell dede fark atmıştık zaten , adnan polat kabullenemiyordu , bakalım bunu nasıl kabullenecek :D

o biraz yönetimin eksikliği ayvalığa hediye göndermek için 2 mor forma almak istedim 3 gs store 0 forma mecidiyeköy dahil.

mor formanın üstüne isim yazamıyorlar harfler gelmemiş örnek olarak. bu durumda birazcıkda yönetim hatalı :)
2-3 seneye bu aksaklıklarda giderilir o zaman ne yapacaksınız :P
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 sene bekleyecekseniz vah halinize, bu seneki kadroyu ve hocayı biraz zor bulursunuz bir daha.
Neyse başlığın konusu olan Fenerbahçe'ye dönersek, bu sene tepede cimbom ile kafa kafaya kapışırız. Zaten geçen sene fener ile cimbomun zıçması ile ortaya çıkan ve tarihte bir daha görülemeyecek bjk balının tekrar olamayacağı, bjknın hem ligte hem ŞLde sıvayacağı aşikar durumda.
Gökhan Gönül ise kafadan dev takımlarda oynar, "İngiltere'de iş yapmaz, fiziği yetmez" diyenler, GG'nin yaş-maç içi devamlılık-profesyonellik-teknik-hız-isabetli pas/şut-gelişim potansiyeli ve oyun zekasını tekrar gözlemlesinler.
En iyi Türk oyuncular diye sıralarken, Arda'nın ismini "3" kez yazıp, Nihat ve Aurelio gibi sönmüş, miyadı dolmuş isimleri de sayan mod arkadaş, son zamanlarda pek futbol dünyasını takip etmiyor anlaşılan.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Nihat ve Aurelio gibi sönmüş, miyadı dolmuş isimleri de sayan mod arkadaş, son zamanlarda pek futbol dünyasını takip etmiyor anlaşılan.

Yok, o mod arkadaş futbolu yakından izliyor, ama sırf birkaç ay sakat kaldılar diye hemen söndü damgası vurmuyor oyunculara, hemen bakıp "son 2 ayda en iyi kim var bakiyim" diye onu sıralama cehaletine düşmek yerine genel kariyerine yeteneğine bakarak sıralıyor oyuncuları. Çünkü o mod arkadaş 2 maç kaybetti diye t.direktörü asıp kesen, 2 ay sakat kaldı diye daha iyileşip hazır olmadan forma giyip kötü oyun sergileyen oyuncuyu yuhalayan, 3-5 puan kaybedince yönetimi istifaya çağıran bilinçsiz ve sabırsız yurdum futbol "seyirci"lerinden nefret ediyor, o tarz futbol anlayışı uymuyor kendisine. Nihat gibi Aurelio gibi daha geçen sene yere göğe sığdırılamayan, her yerde oynar süper adamlar denip tüm Türkiye ayakta alkışlayan adamları 1 sezonla (hatta Aurelio için yarım sezon) yargılayıp miyadı dolmuş sınıfına sokmak nasıl bir bilinçsizliktir yarabbim...
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:

o biraz yönetimin eksikliği ayvalığa hediye göndermek için 2 mor forma almak istedim 3 gs store 0 forma mecidiyeköy dahil.

mor formanın üstüne isim yazamıyorlar harfler gelmemiş örnek olarak. bu durumda birazcıkda yönetim hatalı :)
2-3 seneye bu aksaklıklarda giderilir o zaman ne yapacaksınız :P

yarıldım ya.
sanki formada kuyruk varda magazada yok.
aksaklıklar giderilse günde 6 tane fazla satar olsa olsa ahaha.
harfler gelmemiş, forma yokmus.
olsa sanki satıs patlaması olcak sanıyosun heralde :D
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Yok, o mod arkadaş futbolu yakından izliyor, ama sırf birkaç ay sakat kaldılar diye hemen söndü damgası vurmuyor oyunculara, hemen bakıp "son 2 ayda en iyi kim var bakiyim" diye onu sıralama cehaletine düşmek yerine genel kariyerine yeteneğine bakarak sıralıyor oyuncuları. Çünkü o mod arkadaş 2 maç kaybetti diye t.direktörü asıp kesen, 2 ay sakat kaldı diye daha iyileşip hazır olmadan forma giyip kötü oyun sergileyen oyuncuyu yuhalayan, 3-5 puan kaybedince yönetimi istifaya çağıran bilinçsiz ve sabırsız yurdum futbol "seyirci"lerinden nefret ediyor, o tarz futbol anlayışı uymuyor kendisine. Nihat gibi Aurelio gibi daha geçen sene yere göğe sığdırılamayan, her yerde oynar süper adamlar denip tüm Türkiye ayakta alkışlayan adamları 1 sezonla (hatta Aurelio için yarım sezon) yargılayıp miyadı dolmuş sınıfına sokmak nasıl bir bilinçsizliktir yarabbim...

YÜRÜ BE ASLANSIN KAPLANSIN!
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 değil şimdi, en son Euro08'de adam tek başına kaç tane maç kazandırdı?

Sizin kariyerli oyuncularınız kim? Emre diyorsan 3-4 senedir piyasada yok, Newcastle'da bile yedekti, buna rağmen de ben Emre'nin milli takımda olması gerektiğini savunuyordum, hala da bu fikrimi söylüyorum. Başka da aklıma gelmiyor zaten. FB'de Türk olup da süper yetenekli diyeceğimiz, G.Gönül'ün üzerine koyacağımız adam. Aurelio var işte eski fenerlilerden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...