Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 adamım lugano koçum benim sdfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Fotomaçı şu an dikkate alsaydık dünyanın en pahalı ligi TSL olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Bonjo said: Forma satışlarında 45 bini geçmişiz gs a fark atmışız , bu sene bile gs ı geçiyorsak ,icraatları sadece lafda demektir :D Fenercell dede fark atmıştık zaten , adnan polat kabullenemiyordu , bakalım bunu nasıl kabullenecek :D o biraz yönetimin eksikliği ayvalığa hediye göndermek için 2 mor forma almak istedim 3 gs store 0 forma mecidiyeköy dahil. mor formanın üstüne isim yazamıyorlar harfler gelmemiş örnek olarak. bu durumda birazcıkda yönetim hatalı :) 2-3 seneye bu aksaklıklarda giderilir o zaman ne yapacaksınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 2-3 sene bekleyecekseniz vah halinize, bu seneki kadroyu ve hocayı biraz zor bulursunuz bir daha. Neyse başlığın konusu olan Fenerbahçe'ye dönersek, bu sene tepede cimbom ile kafa kafaya kapışırız. Zaten geçen sene fener ile cimbomun zıçması ile ortaya çıkan ve tarihte bir daha görülemeyecek bjk balının tekrar olamayacağı, bjknın hem ligte hem ŞLde sıvayacağı aşikar durumda. Gökhan Gönül ise kafadan dev takımlarda oynar, "İngiltere'de iş yapmaz, fiziği yetmez" diyenler, GG'nin yaş-maç içi devamlılık-profesyonellik-teknik-hız-isabetli pas/şut-gelişim potansiyeli ve oyun zekasını tekrar gözlemlesinler. En iyi Türk oyuncular diye sıralarken, Arda'nın ismini "3" kez yazıp, Nihat ve Aurelio gibi sönmüş, miyadı dolmuş isimleri de sayan mod arkadaş, son zamanlarda pek futbol dünyasını takip etmiyor anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ardadan iyisi var yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Bence Arda, Arda, Arda, Kazım, GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 "Tatar Ramazan" said: Nihat ve Aurelio gibi sönmüş, miyadı dolmuş isimleri de sayan mod arkadaş, son zamanlarda pek futbol dünyasını takip etmiyor anlaşılan. Yok, o mod arkadaş futbolu yakından izliyor, ama sırf birkaç ay sakat kaldılar diye hemen söndü damgası vurmuyor oyunculara, hemen bakıp "son 2 ayda en iyi kim var bakiyim" diye onu sıralama cehaletine düşmek yerine genel kariyerine yeteneğine bakarak sıralıyor oyuncuları. Çünkü o mod arkadaş 2 maç kaybetti diye t.direktörü asıp kesen, 2 ay sakat kaldı diye daha iyileşip hazır olmadan forma giyip kötü oyun sergileyen oyuncuyu yuhalayan, 3-5 puan kaybedince yönetimi istifaya çağıran bilinçsiz ve sabırsız yurdum futbol "seyirci"lerinden nefret ediyor, o tarz futbol anlayışı uymuyor kendisine. Nihat gibi Aurelio gibi daha geçen sene yere göğe sığdırılamayan, her yerde oynar süper adamlar denip tüm Türkiye ayakta alkışlayan adamları 1 sezonla (hatta Aurelio için yarım sezon) yargılayıp miyadı dolmuş sınıfına sokmak nasıl bir bilinçsizliktir yarabbim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Szasstam said: o biraz yönetimin eksikliği ayvalığa hediye göndermek için 2 mor forma almak istedim 3 gs store 0 forma mecidiyeköy dahil. mor formanın üstüne isim yazamıyorlar harfler gelmemiş örnek olarak. bu durumda birazcıkda yönetim hatalı :) 2-3 seneye bu aksaklıklarda giderilir o zaman ne yapacaksınız :P yarıldım ya. sanki formada kuyruk varda magazada yok. aksaklıklar giderilse günde 6 tane fazla satar olsa olsa ahaha. harfler gelmemiş, forma yokmus. olsa sanki satıs patlaması olcak sanıyosun heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 @rew : lol crit (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Rewendor said: Yok, o mod arkadaş futbolu yakından izliyor, ama sırf birkaç ay sakat kaldılar diye hemen söndü damgası vurmuyor oyunculara, hemen bakıp "son 2 ayda en iyi kim var bakiyim" diye onu sıralama cehaletine düşmek yerine genel kariyerine yeteneğine bakarak sıralıyor oyuncuları. Çünkü o mod arkadaş 2 maç kaybetti diye t.direktörü asıp kesen, 2 ay sakat kaldı diye daha iyileşip hazır olmadan forma giyip kötü oyun sergileyen oyuncuyu yuhalayan, 3-5 puan kaybedince yönetimi istifaya çağıran bilinçsiz ve sabırsız yurdum futbol "seyirci"lerinden nefret ediyor, o tarz futbol anlayışı uymuyor kendisine. Nihat gibi Aurelio gibi daha geçen sene yere göğe sığdırılamayan, her yerde oynar süper adamlar denip tüm Türkiye ayakta alkışlayan adamları 1 sezonla (hatta Aurelio için yarım sezon) yargılayıp miyadı dolmuş sınıfına sokmak nasıl bir bilinçsizliktir yarabbim... YÜRÜ BE ASLANSIN KAPLANSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Rewendor said: "son 2 ayda en iyi kim var bakiyim" diye onu sıralama cehaletine düşmek yerine genel kariyerine yeteneğine bakarak sıralıyor oyuncuları. yalan atma bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Son iki aya bakarak Nihat dedim yani? Listedeye koyduğum adamlar en az 2-3 sezondur canavar gibi oynayan adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 nihat 1.5 senedir yok. kariyerine bakıp yorumlasaydın bizim kariyerli oyuncularımıza bişi yapamaz, artık öldü, artık bitti gibi yorumlar yapmazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 1.5 değil şimdi, en son Euro08'de adam tek başına kaç tane maç kazandırdı? Sizin kariyerli oyuncularınız kim? Emre diyorsan 3-4 senedir piyasada yok, Newcastle'da bile yedekti, buna rağmen de ben Emre'nin milli takımda olması gerektiğini savunuyordum, hala da bu fikrimi söylüyorum. Başka da aklıma gelmiyor zaten. FB'de Türk olup da süper yetenekli diyeceğimiz, G.Gönül'ün üzerine koyacağımız adam. Aurelio var işte eski fenerlilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 tek basina mac kazandirma devri zaten hala bi tek turkiyede suruyor, euro08de kimi koysan o takima kazandiramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Cristiano Ronaldo'nun tek başına ManU'ya kazandırdığı milyon tane maç var en basidinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 abi nasil var herkes cok kotu oynarken ronaldonun cok iyi oynadigi mac sayili zaten yani, oda manu'nun performansindan dolayi gormedim yani ben hic butun takimin kotu oynadigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 emre 3 maç ceza almış, ntvspor son dakika olarak duyurdu. İtiraz edilir 1 maça filan düşürülür ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 akillanir belki dicem de zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 3 değil 8 maç ceza alsın. Fenerbahçeliyim ama insan gibi oynamıcaksa oynamasın şu oyunu ya. 50 kere aynı şey yapılır mı be. Hakemin eline falan vuruyor bir de terbiyesiz herif. TFF hakemini korusa o hareketinden dolayı da ekstra ceza verse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Turcell Super Liginin açık ara en çirkef oyuncusu için az bile olmuş o ceza. Umarım "iyi halinden" falan düşürmezler de uslanır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Emre ne yaptı birisi anlatabilir mi? Kaçırmışım da, maçı izlememiştim, sonrasında da pek konuşulduğunu duymadım kaçırmışım demek ki. Sert faul falan mı yoksa ayrı bir hareket/küfür falan mı? Ceza ne için verildi yani? Merak ettim de şimdi 3 maç birden ceza gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Biç kurusu demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Burda var video Rew; http://gelgidersin.blogspot.com/2009/08/fenerbahce-2-manisaspor-1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Hmm teşekkürler video için, söylediği söz falan anlaşılmıyo o yüzden kaç maç ceza lazım bilemiyecem de haketmiş, hakemi falan da itmesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar