Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Evet, Yarın öğleden sonra, Qatar aktarmalı, Osaka'ya uçuyorum, Kansai Japanese-Language Institute'de 1.5 aylık (29 Temmuz - 9 Eylül) dil ve kültür programı için. Programı, Japonca öğretmenim ayarladı saolsun. Okula 3 kişilik kontenjanı varmış buranın, hoca da beni ve 2 arkadaşı daha seçti. Her şeyi Japan Foundation karşılıyor; uçuş, konaklama, yeme, içme, gezme , tozma. Mekan olarak da, Osaka'da deniz ve nehir kenarında, gökdelenimsi bir merkez. Tek kişilik odalarda kalıcaz, klimalı, tvli, telefonlu, highspeed-cablelı. Onun dışında spor alanları, fitness salonu , sinema , bilgisayar labi, karaoke odaları =) falan her şey mevcut mekanda. Program gereği, Kyoto, Tokyo, Hiroshima gibi şehirlere de gidip kalıcaz bir kaç gün. Gittiğimiz şehirlerle ilgili japonca raporlar yazıcaz. Ayrıca büyük proje olarak, grupça , interviewlı vs. bir araştırma yapılcak. 1.5 ayın sonunda da sunum var. Bunun dışında 1 haftalık bir aile yanında da kalma durumu var. Japoncayı 1 senedir öğreniorum, program baya yoğun. Ne kadar üstesinden gelebilirim bu kadar japoncanın emin değilim. Özellikle homestay kısmı beni çok geriyor =) Programa gelecek insanlar nasıldır ne kadar ii japonca konuşuolar hiç bir fikrim yok. Laptopumu da götürüyorum oraya (içine darkfall ve uo da attım ne olur ne olmaz die) , bu topiğe de fotoğraflar koyup günlük modunda bir kaç şey yazmayı planlıyorum. Japonya ile ilgilenen var bi kaç insan forumda. Onlarla da deneyimlerimi paylaşmış olurum. 1.5 ay kısa bi süre ama en azındna o sürede japonyadaki hayat ile ilgili genel bir fikir edinmiş olurum die düşünüyorum. Mekandan bir kaç görüntü: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Haha, o iki arkadaşa selam söyle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yare yare! basariyla git basariyla gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bence de o iki arkadaşa selam söyle. bi de çabuk gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 feci kıskandım varya seni. süper bişi bence. sen burda japoncayı nerde öğreniyordun? okulda mı, özel bir kurs filanmıydı? bir de 1 senelik japoncayla aile ile kalmak filan cok kastırmaz mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 pogodi said: bence de o iki arkadaşa selam söyle. bi de çabuk gel. ahahaha o iki arkadaş kızsa bunu söyleme bence ayrıca her japonyaya giden insandan istediğim gibi bana bi high school girl getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 barbu said: feci kıskandım varya seni. süper bişi bence. sen burda japoncayı nerde öğreniyordun? okulda mı, özel bir kurs filanmıydı? bir de 1 senelik japoncayla aile ile kalmak filan cok kastırmaz mı ya. Japoncayı okulda öğrendim yani 1 sene ders aldım boğaziçinde. Bir senelik japonca aldım fakat çok kur atladım tek başıma çalışıp yani 1 senede 3 senede öğretilen materyali öğrendim gibi bişey fakat yine de pratiğim çok yok bi de o kadar yoğun öğrenince hepsi aklında kalmio kanjilerdir bir sürü kullanımdır vs. Konuşma pratiğim pek yok ne yazık ki. Beni geren kısım da o aslında . ama oraya gelne insanlar da japoncayı geliştirmeye gelen insanlar , Yanında kalacağım aile de tahminen bunun farkındaıdr yani çatır çatır japonca konuşmaz yani konuşsa bile derim yavaş konuşun veya kitlendiim anda ingilizce konuşurum die düşünüorum. Umarım çok alakasız bi aileye düşmem hehe ki zaten maksimum 1 hafta galiba aile yanında kalıncak sadece die biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ben biraz daha eklemek istiyorum kahkaha AHAHAHHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHH gökhan sen ne yapmışsın hacı ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 HELAL TEAM. yiyeceklere dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 adamınbiri said: ben biraz daha eklemek istiyorum kahkaha AHAHAHHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHH gökhan sen ne yapmışsın hacı ya:D ne oldu olm neden bu kadar güldün naapmışım xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Japonya'ya gittiğin insanlara gülüyor da, tam olarak kim olduklarından haberi yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 high school girl cennetine gidiyosun ama sevgilin var ve tüm yazdıklarını okuycak ahahahahahahahahahahahHAHAhAHAhaHAhaHAhaHa:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 iyiymiş ya. kultur cok farklı oldugundan super geçer o 1.5 ay varya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 harbi bende kıskandım ya :S bana da nasip olur inş bi gün japonyaya gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ouv kolay gelsin başarılar^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 japonyada kızlar teklif ediyomuymuş lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Yanında kalacağı ailenin high school girl ü varmış :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sinirlenmeye başladım asdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 haha yok high school falan kızların hepsi kapalı orda, ders çalışmaya gitcem ben oraya bi kerem! haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ahahhaha faile gider bu iş :D. Mortis allah kolaylık versin ne diyim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mortis said: haha yok high school falan kızların hepsi kapalı orda, ders çalışmaya gitcem ben oraya bi kerem! haha adam şimdiden hazırlamış teenager jargonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 gökhan çok bahtsız adamsın yanlız. Göndere göndere japonyanın adana sına göndermişler seni ahahahaha kansai dialect ayrı bir facia zaten yarım yamalak japoncanla birde şiveli konuşmayı anlamaya çalış gg dönerken çantaya bi loli at getir ama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 hahah yok be 2. büyük şehiri osaka ya tokyodan sonra çok kötü deil =) tabi dialekt farkını bilmiorum olabilir sen daha ii bilirsin o tarz şeyleri de sanmiorum hocaların bizle böle hardcore farklı dialektde konuşacağını öğrenmeye gelmişiz oraya =) artık neler kapıp çantaya koyabileciemi japonyada görücem xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ahah iyi eğlenceler =) kimonolu falan kızlar olcak şimdi orda di mi? di mi? mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar