pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 said: Patlıcanı ilk Egeliler yemiş Muğla’da Lagina Antik Kenti’nde devam eden kazılarda, mermer bir sütun üzerinde iki bin yıllık patlıcan kabartması bulundu. Bu kabartmayla, patlıcanın tarihinin 500 yıl, anavatanın da Amerika kıtası olduğu yönündeki yaygın düşünce çürümüş oldu. kabartma resmini bende gördüm ama insanın aklına patlıcandan önce başka şeyler de geliyor.Ne biliyorsunuz patlıcan olduğunu? Ya çiftçi atının şeyini ölümsüzleştirmek istediyse? Bu da bir sanat eseri sayılır Bereket tanrısı oluyor da kutsal at tarraa olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 at? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 patlican bu bariz be. fantezilerinizi zorlamayin.kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Abi o resimi nasıl şeye benzettin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 allahtan patlıcanı yemişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 abi sapı olur mu hiç ? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 o kabartmayı yapanın eli kaymış o yüzden atmışlar bi köşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sırada "üzme tatlı canını okşa patlıcanını" sözünü söyleyeni bulmak var. korkuyorum, kazarken bu söze ithafen bir kabartma bulabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 aha tamamda su kabagida olabilir hane bole $iki $iki ses cikara seler war ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 mani said: sırada "üzme tatlı canını okşa patlıcanını" sözünü söyleyeni bulmak var. korkuyorum, kazarken bu söze ithafen bir kabartma bulabilirler. O yönde kabartmalar olmasada duvar resimleri Pompei şehrinde vardı. Eski bir genelevin duvarına, içerde verilen hizmetleri resmetmişlerdi. Aslında düşünnce pratik, McDonald's da sipariş vermek gibi; "Ben 4, 5 ve 6 numaralı menüleri istiyorum" tarzında. Hatta iki örnek, +18 de sayılabilir fakat sonuçta tarih, saygı duymakta lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 mani said: "üzme tatlı canını okşa patlıcanını" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bi insan neden patlıcan kabartması yapar Kesin Gaydır yapan hayallerinin patlıcanını yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar