Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

kimseyi trollemiyorum.

Çok iyi bir beşiktaşlıyım,aslına bakarsan inönüde maç seyreden az kalmış gerçek beşiktaşlılardan biriyim.Ne klüpten şantajla bilet alıp satan bir karaborsacıyım ne,karaborsa rantı için adam öldüren katillerdenim nede bu adamları matah birşey sanıp "abi ben herşeye karşıyım" diyen özentilerdenim.Hiçbir gruba dahil olmadığım gibi bir gün olsun aidatımın 3. şahıslar tarafından yatırılmasına dahi müsade etmedim.Ben üçüncü kuşak, 30 yıllık bir beşiktaşlıyım.

Beşiktaş klübünden herhangi bir çıkar veya bir beklentim olmadığı ve tek amacım klübün daha iyi yerlere gelmesi olduğu için takımın eksiklerini objektif olarak görüp bunları dilegetirebiliyorum.

Beşiktaş takımının,babasının şirketini yönetmekten aciz olduğu için oyuncak olarak eline verilmiş bir başkanı,klübün adını iş bağlamak için kullanmaktan başka bir amacı olmayan bir yönetimi ve en basit pası atmaktan aciz üçüncü sınıf topçulardan kurulmuş bir takımı olduğunu söylemekten utanmıyorum çünkü utanması gereken insan ben değilim onlar.

haftada 5 gün antreman 1 gün maç yapan kısaca haftanın 6 günü top ile oynayan ve bunun için türkiye şartlarında faiş paralar alan ibrahim üzülmezin 10 senedir ortaya yapmayı öğrenememiş olması benim suçum değil

rüştünün 15 senedir topa vurmay öğrenememiş olması benim suçum değil

nobrenin altı pas dan topu taca atabiliyor olması benim suçum değil

holoskonun sakatlanırsam dünya kupasına gidemem diye bütün senedir kenarda yatması benim suçum değil.

takıma yanlış antreman yaptırıp 10 sakat verdiren ben olmadığım gibi sakatlanan adamın bütün sezon iyileşmemesini sağlayan doktor da ben değilim.

delgadonun sakatlığının nekadar süreceğini kestiremeyen ben değil mete düren olduğu gibi bayern nin doktorunun bu adamın iyileşmesi için olabilecek en uzun süre dediği süre geçtikten 2 ay sonra bile delgadoyu kardeşinin ispanyadaki kolduğundan kaldırıp kontrol için türkiyeye getiremeyen de ben değilim.

2 senedir topa vurmamış nihat ı yılda 10 yüz bin milyon baloncuk verip size dünya starı diye transfer edende ben değilim.

adam gibi transfer çalışması yapmayıp teknik direktörün ben bu adamı takımımda istemiyorum demesine rağmen gidip tabatayı alanda ben değilim.

her sene sonunda valla billa stadı yıkacaz diyende ben değilim.

daha devam etmemi istersen sayfalarca yazabilirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş her boku ben bilirim benim dışımdaki bütün taraftarlar satılıktır birilerinden para yemiştir kördür futboldan anlamıyordur ZAAAAAAAA diyen taraftarları olduğu sürece bi bok yapamaz katılıyorum

ama öte yandan bu takıma 2 tane iyi açık gerekiyor. sadece bunlar alınırsa tslde baya iş yapar
Sosyal ağlarda paylaş

sakatlığı performansını çok etkiledi ama yeni bir sakatlık olmasın diye ve büyük ihtimal dünya kupasını da düşünerek pek canlı oynayamadı. Yani maçlarda çok korkaktı ve eski hırsı yoktu.

Nerde geçen sene ki holosko, nerde bu sene ki holosko

yani ülkesiyle de dünya kupasına gitme şansı zaten sayılı, bu şansı değerlendirmek istemiş. Slovenya kaç kere gidecek ki dünya kupasına sdfas
Sosyal ağlarda paylaş

BJK'nın kadroyu bayağı bir yenilemesi şart.

Norbe şu anda Baroş'tan daha fazla maaş alıyor diyim anlayın harcadığı boş paraları.

Kalede seneye rüştü götürebilir mi bilmiyorum, geldi 38'ine. Bunun dışında bek, kanat, ofansif orta saha ve forvet takviyesi şart, takımın yarısı yeniden kurulmalı yani.

Nobre çok istikrarsız oyuncu. Büyük takımın güvenip bel bağlaması, ilk 11i emanet etmesi zor böyle adama. Ha, iyi oynasa bile sakatlık formsuzluk durumunda yerine girecek 2. bi adam yok. Nobre yıllardır kayıp, Holosko artık kanat oynuyor, Nihat eski nihat'ın gölgesi, Batuhan diyorlardı onu da göndermişler.

Taktik dizilişi tek forvet üzerinden götürecekse yine takım, 10 numaraya bir adam kesin şart, Tabata nasıl elde patladı gördük zaten, Yusuf yaşlandı tükendi, Tello o bölgeyi kaldıramıyor.

Kanat bekler zaten Allah'a emanet. İ.Üzülmez falan oynuyor hala.

Üstüne üstlük takımın yaş ortalaması da giderek artıyor. Bayağı bir revizyon gerekiyor takıma.

Benim görüşüm tabii bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

adamın ayagı kırıldı abi ne hırsı

tamam biliyoruz, sakatlık çok çok etkiledi onu

ama dönüşünde eski hırsı yoktu. Bunu da kabul etmek gerek. Ben bunu birçok yabancı da olduğu gibi dünya kupasını bekleme olayına bağlıyorum. Dediğim gibi Slovakya ile kariyerinde kaç kere dünya kupası oynayacak ki Holosko ? Adam fırsatı varken orada oynamak için kendini fazla kasmadı, oynayıp belki göze girecek ve başka bir kulübe gidecek, aslında böylesi de daha iyi

edit: düşündüm de kötü, beşiktaş'ın holosko gibi adama ihtiyacı var lan nereye gidiyor. Kalsın takımda plx
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

nihat bu sezon Emre gibi patlayabilir. beşiktaş için farklı bir yıl olacak önümüzdeki yıl.

zaten geçen seneden beri kendi de diyor, birkaç yorumcu vs. de demişti.

Emre'nin ilk sezonu gibi, askerlik vs. derken lige kötü başladı. Sonlara doğru kendine geldi. Emre'de böyle toplanmıştı sonlara doğru bu sezon estirdi. Nihat'ta seneye toplar eminiz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...