Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

kasımpaşa bursa ve eskişehirden 9 puan alacaksınız yani :)

bu 3 maçtan 9 puan çıkar.

Kasımpaşaya fark atarız adamlar açık futbol oynuyorlar olumune saldırıyorlar. Ligin en iyi savunma yapan takımıyız kolay kolay açık vermeyiz ayrıca ilerde basan oyuncularımız var öyle halay çekemeyecekler bizim sahamızda..Ayrıca son 2 haftadır yedikleri gollere bakın tamamen savunmadan çıkarken yaptıkları salak hatalar..

Eskisehir biraz daha benzeri tek özellikleri çok fazla koşmaları mücadele etmeleri. Mesela GS ye attıkları iki golde yaptıkları mücadelenin eseri. 2. golde adam halay çekti gs yarısahasında..

Bursa ise yine eskişehire benzer bir durum. Zaten ikisinin hocasıda beşiktaşın o güzel ekolunden gelen hocalar.

Ama siz futbol üstadlarının kaçırdığı birşey var BJK de en az bu takımlar kadar mücadele ediyor o yüzden bu takımlara ters gelir bjk. Bizimde sorunumuz aynı bu takımlarla kısır futbol oynuyoruz.

Ben sadece FB ve TS maçlarına bakarım. Ts ile beraberlik FB ye mağlubiyet diyorum. Biz şampiyon oluruz FB de biz sizi yendik biz şampiyon sayılırız diye takılır peşimize..
Sosyal ağlarda paylaş

valla 76-77-78 puan filan hayal yine 72-73 puan seviyesinde sampiyon olunur bence

bütün takımlar bolbol puan kaybeder.

ferrari sakatlanırsa defansımız sıçar gol yemeye başlarız, bobo sakatlanırsa takımda başka gol atan yok. adam bütün takımın toplamı kadar gol atmış :D

ikisi sapa sağlam formda devam ederse banko ilk 2'ye gireriz bence. ama şampiyonluk için iş tello'ya gidiyor. bu formunu ne kadar sürdürecek, ne zaman tekrar umursamamaya başlayacak ona göre değişir.
Sosyal ağlarda paylaş

kasımpaşa'nın bjk'yi zorlayacağını pek düşünmüyorum ama eskişehir sağı solu belli olmayan bir takım, üstte iyi bahsedilmiş yani o maçtan korkuyorum.

Bursa ise hiç belli olmaz, mücadele eden kazanacak vs.

Beşiktaş son maçlarındaki gibi kaliteli oynasın 2. falan bitirir büyük ihtimal ligi, o da çok büyük başarı bu kadar kötü yönetilen bir takım için, 2 senelik bir istikrar tablosu oluşur falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

3

son durum ..
1 Galatasaray 23 53
2 Bursaspor 22 52
3 Beşiktaş 22 51

eksik maçımızı 3 puan ve ankaraspor maçınıda 3 puan alcağımzı hesap edersek 2. sıradayız kalan maçlarımız

Denizlispor - Beşiktaş -- 3 puan
Kasımpaşa - Beşiktaş -- 3 puan
Beşiktaş - Eskişehirspor -- 3 puan
Ankaragücü - Beşiktaş -- 1 puan
Beşiktaş - Trabzonspor -- 1 puan
Fenerbahçe - Beşiktaş -- 0 puan
Beşiktaş - Sivasspor -- 3 puan
Diyarbakırspor - Beşiktaş --- 3 puan
Beşiktaş - Manisaspor -- 3 puan
Bursaspor - Beşiktaş -- 3 puan

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...