Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 valla en iyi futbolu onlar oynuyor. diyarbakırdan 3 puan alacaklar ve ankaradan 3 puan yazılacak daha adamlara. baya bir avantajları var. fb, ts maçları bitti. bjkyı son hafta bursada evire çevire yerler zaten. en zor maçları asyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 en kolay maçları asy de gs ye karşı zorlanmadan 3 puanı var bursanın orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 son haftada bursa 3. lük 4.lük için çıkar. Gerçekten çok istiyorum şampiyon olsun ama olamayacak. 3-4 hafta sonra göreceksiniz saçma sapan puanlar kaybedecek. Bu postu sakla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 rıdvana koca bir kalıp buz yollamak lazım,anca soğur.Kıpkırmızı adam.Sanki çocuğu hastaneye yatmış,yayına çıkmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Masquerade said: bjkyı son hafta bursada evire çevire yerler zaten. he tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bjk bursayı ağlatır gibi geliyo ama adamlar cidden iyi top oynuyorlar eğer istikrarlarını kaybetmezlerse ligde bir ilke imza atabilirler sivas gibi mehmet yıldız gitti yalan olduk gibi durumlarıda yok. kadroları gayet yeterli yedekleriyle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Rewendor said: kasımpaşa bursa ve eskişehirden 9 puan alacaksınız yani :) bu 3 maçtan 9 puan çıkar. Kasımpaşaya fark atarız adamlar açık futbol oynuyorlar olumune saldırıyorlar. Ligin en iyi savunma yapan takımıyız kolay kolay açık vermeyiz ayrıca ilerde basan oyuncularımız var öyle halay çekemeyecekler bizim sahamızda..Ayrıca son 2 haftadır yedikleri gollere bakın tamamen savunmadan çıkarken yaptıkları salak hatalar.. Eskisehir biraz daha benzeri tek özellikleri çok fazla koşmaları mücadele etmeleri. Mesela GS ye attıkları iki golde yaptıkları mücadelenin eseri. 2. golde adam halay çekti gs yarısahasında.. Bursa ise yine eskişehire benzer bir durum. Zaten ikisinin hocasıda beşiktaşın o güzel ekolunden gelen hocalar. Ama siz futbol üstadlarının kaçırdığı birşey var BJK de en az bu takımlar kadar mücadele ediyor o yüzden bu takımlara ters gelir bjk. Bizimde sorunumuz aynı bu takımlarla kısır futbol oynuyoruz. Ben sadece FB ve TS maçlarına bakarım. Ts ile beraberlik FB ye mağlubiyet diyorum. Biz şampiyon oluruz FB de biz sizi yendik biz şampiyon sayılırız diye takılır peşimize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ups. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ŞAMPİYONUZ! eğlenceli oluyormuş böyle şeyler yazmak ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 valla 76-77-78 puan filan hayal yine 72-73 puan seviyesinde sampiyon olunur bence bütün takımlar bolbol puan kaybeder. ferrari sakatlanırsa defansımız sıçar gol yemeye başlarız, bobo sakatlanırsa takımda başka gol atan yok. adam bütün takımın toplamı kadar gol atmış :D ikisi sapa sağlam formda devam ederse banko ilk 2'ye gireriz bence. ama şampiyonluk için iş tello'ya gidiyor. bu formunu ne kadar sürdürecek, ne zaman tekrar umursamamaya başlayacak ona göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ben tello nun burdan sonra formunda düşüş yaşıycanı tahmin etmiyorum açıkçası.Fakat daha önemlisi istikrarsızlık çözüm bulunmalı tello gibi kritik adamlara.Dönem dönem Bobo Tello zmanında Delgado istikrarsızlık yaşadı sebebi nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kasımpaşa'nın bjk'yi zorlayacağını pek düşünmüyorum ama eskişehir sağı solu belli olmayan bir takım, üstte iyi bahsedilmiş yani o maçtan korkuyorum. Bursa ise hiç belli olmaz, mücadele eden kazanacak vs. Beşiktaş son maçlarındaki gibi kaliteli oynasın 2. falan bitirir büyük ihtimal ligi, o da çok büyük başarı bu kadar kötü yönetilen bir takım için, 2 senelik bir istikrar tablosu oluşur falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 pazartesi saat 21 : 45 TSL yeni lideri http://www.pictorproject.com/images/time/clock/21_45.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 PZero said: pazartesi saat 21 : 45 TSL yeni lideri http://www.pictorproject.com/images/time/clock/21_45.gif HAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yelkovan tam 9'un üstüne gelmemiş nolur nolmaz diye herhalde belki son saniye kaybederiz şampiyonluğu fln diye düşünmüş gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sabah ilk sigaramı yaktım,daha kahvaltı etmeyi bile düşünmedim.Baktım arkadaşım saat 8'de paylaşmış,açtım dinliyorum.İşte ben bu duyguyu seviyorum,sabahın köründe marş dinlemeyi eski golleri izlemeyi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 PZero said: pazartesi saat 21 : 45 TSL yeni lideri http://www.pictorproject.com/images/time/clock/21_45.gif yapıldı.. denizlide 20.45'te.. ama sizinki balon olacak sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 PZero said: 3 son durum .. 1 Galatasaray 23 53 2 Bursaspor 22 52 3 Beşiktaş 22 51 eksik maçımızı 3 puan ve ankaraspor maçınıda 3 puan alcağımzı hesap edersek 2. sıradayız kalan maçlarımız Denizlispor - Beşiktaş -- 3 puan Kasımpaşa - Beşiktaş -- 3 puan Beşiktaş - Eskişehirspor -- 3 puan Ankaragücü - Beşiktaş -- 1 puan Beşiktaş - Trabzonspor -- 1 puan Fenerbahçe - Beşiktaş -- 0 puan Beşiktaş - Sivasspor -- 3 puan Diyarbakırspor - Beşiktaş --- 3 puan Beşiktaş - Manisaspor -- 3 puan Bursaspor - Beşiktaş -- 3 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ABİ http://www.htspor.com/besiktas/haber/501579-saka-degil-gercek ahahhahaha8hahuahauhauhauhuahuahuahuhauhauhauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 mansimov para akıtıcak kulubeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Yabancılarımız rezalet, Bobo,Sivok,Ferrari biraz işe yarayan adamlar gerisi beş para etmez, Ernst felanda çok bozdu. Türk oyunculardanda rüştü, toroman, biraz ekrem ile üzülmez var Neciptende belki bişi olur gerisini salla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yabancılarımız rezalet olayı değil tamamen santroforlarımız istikrarsız oyun sergiliyolar. rıdvanında dediği gibi guiza bile o kadar gol atamamasına rağmen her maç çıkıyo. biz sürekli bi değişiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Dartanian said: ABİ http://www.htspor.com/besiktas/haber/501579-saka-degil-gercek ahahhahaha8hahuahauhauhauhuahuahuahuhauhauhauhauh iyi güldüm lan :D hatta :8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 zaytung isim mi değiştirdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 http://www.sabah.com.tr/Spor/2010/03/22/abdlileri_futboldan_besiktas_soguttu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar