Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

umarım yanılırım ama bence bjk nin belediye ve 2.hafta antalya maçlarını kazanamaz ve lige hemen havlu atar.

böyle olmazsa bile 2 maç kazanır 1 maç kazanamaz tarzı istikrarsız devam eder ve ligde sadece ilk 3 ü zorlayabilir diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

inprc said:

umarım yanılırım ama bence bjk nin belediye ve 2.hafta antalya maçlarını kazanamaz ve lige hemen havlu atar.

böyle olmazsa bile 2 maç kazanır 1 maç kazanamaz tarzı istikrarsız devam eder ve ligde sadece ilk 3 ü zorlayabilir diye düşünüyorum

ilk 3'ün içinde 1. lik de var.
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler siz bjk yı her sene şampiyon olcak falan mı sanıosunuz? bencede adam başarılı gayet sportif açıdan. bi kere şampiyon oldu bjk. 2 kere falanda tr kupasını aldı. liverpool u falan yendi şampiyonlar liginde. daha nolsun.

ama idari yonden başarısızdır tabiki. gereksiz adamlara verilen buyuk paralar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ya beyler siz bjk yı her sene şampiyon olcak falan mı sanıosunuz? bencede adam başarılı gayet sportif açıdan. bi kere şampiyon oldu bjk. 2 kere falanda tr kupasını aldı. liverpool u falan yendi şampiyonlar liginde. daha nolsun.

ama idari yonden başarısızdır tabiki. gereksiz adamlara verilen buyuk paralar falan.

6 senede 1 şampiyonluk? (ki fener/gs nin olmadığı bir yarışta), borç kaç kata çıkmış , takımda yıldız namına bir halt yok hepsi doldurma futbolcular. 3 kez türkiye kupasını aldı bumu başarı yapmayın ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

mokoko said:

6 senede 1 şampiyonluk? (ki fener/gs nin olmadığı bir yarışta), borç kaç kata çıkmış , takımda yıldız namına bir halt yok hepsi doldurma futbolcular. 3 kez türkiye kupasını aldı bumu başarı yapmayın ya.

14 senede 2 şampiyonluk dersen daha da ilginç olur. Beşiktaş'ı severim ve kesinlikle daha iyiye gitmesini isteyenlerdenim ama Beşiktaş üçüncü büyük gibi davranmıyor aldığı oyuncularla. Ben mesela sinan engin'i ne zaman izlesem telegolde böyle bir adam nasıl bjk'de sembol olmuş diyorum, yani adam zaman zaman pis işlerinden bile bahsetti. Demirören'i falan da çok seviyor zaten, sinan engin'in arkadaşı olan birinden iyi şeyler beklemiyorum. belki biraz sığ bir yorum ama ben demirören iyi niyetli olsa bile başkan olabilecek biri değil.
Sosyal ağlarda paylaş

necip'e dikkat ettim. kendisine yapılan gayet sert faullerde hiç agresifleşmedi. oyununa baktı ama yetersiz bir tablo çizdi. top tekniği her altyapı oyuncusu gibi antrenmanların doğal ürünü, gayet düzgün. gel gelelim pek bir cacık olmaz. boşuna fm hayalleriyle süslemeyin rüyaları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...