inprc Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 umarım yanılırım ama bence bjk nin belediye ve 2.hafta antalya maçlarını kazanamaz ve lige hemen havlu atar. böyle olmazsa bile 2 maç kazanır 1 maç kazanamaz tarzı istikrarsız devam eder ve ligde sadece ilk 3 ü zorlayabilir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sinad said: bu arkasokaklar ne kadar boş muhitler klasik dayaklık fenerbahçeli çok var onlardan ben garip karşılamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ahah beşiktaşlıların bu delikanlılığı da beni öldürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 inprc said: umarım yanılırım ama bence bjk nin belediye ve 2.hafta antalya maçlarını kazanamaz ve lige hemen havlu atar. böyle olmazsa bile 2 maç kazanır 1 maç kazanamaz tarzı istikrarsız devam eder ve ligde sadece ilk 3 ü zorlayabilir diye düşünüyorum ilk 3'ün içinde 1. lik de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/13569193.asp?gid=229 said: “Kendimi dışardan izleseydim, hem sportif hem idari yönden başarılı bulurdum” abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ya beyler siz bjk yı her sene şampiyon olcak falan mı sanıosunuz? bencede adam başarılı gayet sportif açıdan. bi kere şampiyon oldu bjk. 2 kere falanda tr kupasını aldı. liverpool u falan yendi şampiyonlar liginde. daha nolsun. ama idari yonden başarısızdır tabiki. gereksiz adamlara verilen buyuk paralar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 en son manu maçını izlemiştim, artık maç izlemek istiyorum :( askerde olunca ve maçları izlemeyince koymadı paso yenilmek ahaaha biraz maç izleyip çıldırmam lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 mokoko said: ya beyler siz bjk yı her sene şampiyon olcak falan mı sanıosunuz? bencede adam başarılı gayet sportif açıdan. bi kere şampiyon oldu bjk. 2 kere falanda tr kupasını aldı. liverpool u falan yendi şampiyonlar liginde. daha nolsun. ama idari yonden başarısızdır tabiki. gereksiz adamlara verilen buyuk paralar falan. 6 senede 1 şampiyonluk? (ki fener/gs nin olmadığı bir yarışta), borç kaç kata çıkmış , takımda yıldız namına bir halt yok hepsi doldurma futbolcular. 3 kez türkiye kupasını aldı bumu başarı yapmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 niye ciddiye aliosun ki? birazdan gelip bjk için başarı der geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 beşiktaş genel sezonu diye bir şey mi kaldı? sezonu kapattı ya beşiktaş. başkanlık seçimiyle son noktayı koyucaklar 2009 2010 sezonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Yine en kötü ilk 3 te bitiririz.. en kötü sezonumuzda 3. oluruz yine , 7 , 8 filan olmayız bazıları gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 valla şöyle gençlere ekonomiye önem veren bir yönetim ve td gelsin, 2-3 sene 10uncu olmaya razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 konya şekerde cafercan gol attı. bu adama eurosport spikerleri keyfırken derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Darksun said: mokoko said: ya beyler siz bjk yı her sene şampiyon olcak falan mı sanıosunuz? bencede adam başarılı gayet sportif açıdan. bi kere şampiyon oldu bjk. 2 kere falanda tr kupasını aldı. liverpool u falan yendi şampiyonlar liginde. daha nolsun. ama idari yonden başarısızdır tabiki. gereksiz adamlara verilen buyuk paralar falan. 6 senede 1 şampiyonluk? (ki fener/gs nin olmadığı bir yarışta), borç kaç kata çıkmış , takımda yıldız namına bir halt yok hepsi doldurma futbolcular. 3 kez türkiye kupasını aldı bumu başarı yapmayın ya. 14 senede 2 şampiyonluk dersen daha da ilginç olur. Beşiktaş'ı severim ve kesinlikle daha iyiye gitmesini isteyenlerdenim ama Beşiktaş üçüncü büyük gibi davranmıyor aldığı oyuncularla. Ben mesela sinan engin'i ne zaman izlesem telegolde böyle bir adam nasıl bjk'de sembol olmuş diyorum, yani adam zaman zaman pis işlerinden bile bahsetti. Demirören'i falan da çok seviyor zaten, sinan engin'in arkadaşı olan birinden iyi şeyler beklemiyorum. belki biraz sığ bir yorum ama ben demirören iyi niyetli olsa bile başkan olabilecek biri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bu maçtaki gökhan kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 şekersporlular biraz atik olsalar neler olacak maçta. beşiktaş savunması feci halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Şu başkanlık seçimi geçsin, gönderilecek yabancı falan belli olsun birşeyler değişsin bence, Bjk feci halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 su an icin benim tek istegim tupcu baskanın bir an once ****** olup gitmesi yoksa denizli imis gidecek yabancı imis hikaye..tupu degistirmek lazim artık cunku iyice gaz kacırmaya basladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yıldırım başkanın babası duruma el koysa, başkan seçilse mızıkçı taraftarı ve şişko nuriyi barıştırsa ne iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 O değil de şu süpermen Necip kaleleri şaşırmış diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 uzun süredir ilk defa gerçek bir yıldız çıkacak gibi lütfen çamur atmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 necip > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kazım gibi birisi olmasın inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 necip'e dikkat ettim. kendisine yapılan gayet sert faullerde hiç agresifleşmedi. oyununa baktı ama yetersiz bir tablo çizdi. top tekniği her altyapı oyuncusu gibi antrenmanların doğal ürünü, gayet düzgün. gel gelelim pek bir cacık olmaz. boşuna fm hayalleriyle süslemeyin rüyaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bu arada aklınızda bulunsun necip hücum oyuncusu değil, ortasaha oyuncusu. ben kasımpaşa maçında stadda izledim ve gayet beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar