Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

applev0dka said:

Kampanyalık bir durum göremedim ???? Klup Demirören'in diil..Bunun yönetim kurulu cartı curtu var...Eger öle dilenclik yapılcak kadar kötü bir durumda olsa takım 8m vermezdi tabataya..Kaldiki başkan zaten o paralarin üstüne soğuk suyu coktan içti..Neyin dilenciliği anlamadim :D

Yok öyle bişey, tamam "resmi olarak" değil ama gayriresmi olarak kulüp demirörenin gibi bişey artık, yönetim kurulu en ufak denetim yapamaz, itiraz ettiği anda "o zaman verin paramı gidiyorum" der Demirören susarlar :) O paraları şartlı olarak hibe etti işte adam, hevesini alana kadar başta, kimse itiraz da edemicek diye "param var, oynuyorum kulüple" hesabı. O bakımdan pek ümitlenmeyin yönetim denetim kurullarınıza :)

Haklı oldugun noktalar var ama o "verin parami gidiorum" olayi beşiktaşta olmaz Demirören gibi bir adam yapmaz...Bırakcaği zaman Beşiktaşima feda olsun der ceker gider...
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Rewendor said:

applev0dka said:

Kampanyalık bir durum göremedim ???? Klup Demirören'in diil..Bunun yönetim kurulu cartı curtu var...Eger öle dilenclik yapılcak kadar kötü bir durumda olsa takım 8m vermezdi tabataya..Kaldiki başkan zaten o paralarin üstüne soğuk suyu coktan içti..Neyin dilenciliği anlamadim :D

Yok öyle bişey, tamam "resmi olarak" değil ama gayriresmi olarak kulüp demirörenin gibi bişey artık, yönetim kurulu en ufak denetim yapamaz, itiraz ettiği anda "o zaman verin paramı gidiyorum" der Demirören susarlar :) O paraları şartlı olarak hibe etti işte adam, hevesini alana kadar başta, kimse itiraz da edemicek diye "param var, oynuyorum kulüple" hesabı. O bakımdan pek ümitlenmeyin yönetim denetim kurullarınıza :)

Haklı oldugun noktalar var ama o "verin parami gidiorum" olayi beşiktaşta olmaz Demirören gibi bir adam yapmaz...Bırakcaği zaman Beşiktaşima feda olsun der ceker gider...

Afedersin ama .ok der...Zamanında babası 20 borç verip 30 almış.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

bakbuna güldüm
sanki çıkarken 100 tl 200 tl den bahsediyonda
helal olsun lan diyicen hahaha
milyon dolarlardan bahsediyoz hacı. neyi helal ediyo edermi o adam.
Sosyal ağlarda paylaş

"kulübe helal olsun der gider" dediğin adam Demirören, gitmez yani. Seba desen giderdi, Bilgili desen gitti zaten ama bu adam gitmez.

Haa, kendi isteğiyle bırakacağı zaman belki der, ama kendi istemeden yönetim eleştirmeye kalksa hiç öyle madem öyle helal olsun gideyim ben diyecek bir adam değil.

Daha 1 ay önce Ahmet Çakar'la canlı yayın atışmasını düşünün yani adam kızınca mantığı kapanan öfkeli agresif tiplerden.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene bi acıklamasinda söylemişti..demoktratik şartlarda karşıma gelcek başkan adayina açığıma benzer yada bu anlama çıkan bişeyler..Adam karşısına gelcek rakibe hazır ama suan kimse elini taşın altına sokmuyor..Cunku gelcek kımse Demirören ailesi kadar varlıklı olmadiği için borclar altında ezilir..Yaptığı tabiki yanlis ama eger kendi servetini bitirerek takımı bir yerlere getrcekse keyfi bilir :D hem bknz: ingiltere de araplara satılan klupler.. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Sen röpörtajlarını hiç dinlemedin galba? Adama kaç kere sordular bu kadar borç verdiniz peki bir kısmını hibe edermisiniz vs diye, adamın cvb:

'Beşiktaşda kimsenin parası kalmaz, o para benim çocuklarımın parası, tabiki geri alacağım'.

Bu adam şimdide seçimde karşı aday olanlara direk paramı verirsin o zaman giderim çekiyor, kendi seçildiğindede el altından ne kadar çabulcu varsa hepsini klube üye yapıp kendine oy verdirtti zaten. Halada bu adamı savunanlar var ne diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...