applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ayrica burasi garbıç değilken ne bu trolleme cabasi... Re: Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma yazmıormu msj atarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Trolleme değil bu, BJK genel tartışma konusunda BJK'nın mali durumunu (genel duruma giriyor haliyle), başkanını (e doğal olarak genel durumun bir parçası) ve transferini (e bu da giriyo) tartışıyoruz, sorun nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Rewendor said: applev0dka said: Kampanyalık bir durum göremedim ???? Klup Demirören'in diil..Bunun yönetim kurulu cartı curtu var...Eger öle dilenclik yapılcak kadar kötü bir durumda olsa takım 8m vermezdi tabataya..Kaldiki başkan zaten o paralarin üstüne soğuk suyu coktan içti..Neyin dilenciliği anlamadim :D Yok öyle bişey, tamam "resmi olarak" değil ama gayriresmi olarak kulüp demirörenin gibi bişey artık, yönetim kurulu en ufak denetim yapamaz, itiraz ettiği anda "o zaman verin paramı gidiyorum" der Demirören susarlar :) O paraları şartlı olarak hibe etti işte adam, hevesini alana kadar başta, kimse itiraz da edemicek diye "param var, oynuyorum kulüple" hesabı. O bakımdan pek ümitlenmeyin yönetim denetim kurullarınıza :) Haklı oldugun noktalar var ama o "verin parami gidiorum" olayi beşiktaşta olmaz Demirören gibi bir adam yapmaz...Bırakcaği zaman Beşiktaşima feda olsun der ceker gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 trollün ne olduğunu bildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ne trollenmesi hacı şu troll kavramını tamamen farklı yerleştirmişsiniz kafanıza konu sapmamış bişi olmamış beşiktaş, tüpçü,tabata,borçlanma bütün yazılanlar nerde troll var konu dışına çıkılmamışki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 çok uzun yazdım sizden geç kaldım hep allah kahretsin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 aquila said: tüpçü türk futbol aleminin nuri alçosu çıktı, takımı borçla kendisine bağlayıp ırzına geçicek. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 zaten gs ye fakir edebiyati yapanlar fenerlilerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 beyler güldük eglendik 8 milyon euro dedik eleştirdik. fenerliyim ama bu adam gerçekten iyi. 8 milyon euroyu helal ettirir bence. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 applev0dka said: Rewendor said: applev0dka said: Kampanyalık bir durum göremedim ???? Klup Demirören'in diil..Bunun yönetim kurulu cartı curtu var...Eger öle dilenclik yapılcak kadar kötü bir durumda olsa takım 8m vermezdi tabataya..Kaldiki başkan zaten o paralarin üstüne soğuk suyu coktan içti..Neyin dilenciliği anlamadim :D Yok öyle bişey, tamam "resmi olarak" değil ama gayriresmi olarak kulüp demirörenin gibi bişey artık, yönetim kurulu en ufak denetim yapamaz, itiraz ettiği anda "o zaman verin paramı gidiyorum" der Demirören susarlar :) O paraları şartlı olarak hibe etti işte adam, hevesini alana kadar başta, kimse itiraz da edemicek diye "param var, oynuyorum kulüple" hesabı. O bakımdan pek ümitlenmeyin yönetim denetim kurullarınıza :) Haklı oldugun noktalar var ama o "verin parami gidiorum" olayi beşiktaşta olmaz Demirören gibi bir adam yapmaz...Bırakcaği zaman Beşiktaşima feda olsun der ceker gider... Afedersin ama .ok der...Zamanında babası 20 borç verip 30 almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 applev0dka said: Haklı oldugun noktalar var ama o "verin parami gidiorum" olayi beşiktaşta olmaz Demirören gibi bir adam yapmaz...Bırakcaği zaman Beşiktaşima feda olsun der ceker gider... bakbuna güldüm sanki çıkarken 100 tl 200 tl den bahsediyonda helal olsun lan diyicen hahaha milyon dolarlardan bahsediyoz hacı. neyi helal ediyo edermi o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Fistan said: beyler güldük eglendik 8 milyon euro dedik eleştirdik. fenerliyim ama bu adam gerçekten iyi. 8 milyon euroyu helal ettirir bence. hayırlı olsun. fistan ciddi yazdiysan bende katiliyorum buna :) ama 8milyon euro vermedende alinirdi son dk ya birakmasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Valla ya milyon dolar abi,neyi helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 @kermit Öyle tabiki de adam zaten para basıyor..Beşiktaşa harcadiği paralar aile servetinden pek bisey götrmez..Zaten son 5-6 haftayi gözleri yaşlı izleyen bir başkana da "verin parami gidiyorum" demek yakışmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 "kulübe helal olsun der gider" dediğin adam Demirören, gitmez yani. Seba desen giderdi, Bilgili desen gitti zaten ama bu adam gitmez. Haa, kendi isteğiyle bırakacağı zaman belki der, ama kendi istemeden yönetim eleştirmeye kalksa hiç öyle madem öyle helal olsun gideyim ben diyecek bir adam değil. Daha 1 ay önce Ahmet Çakar'la canlı yayın atışmasını düşünün yani adam kızınca mantığı kapanan öfkeli agresif tiplerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mansımov gelıyor be,yavrumsun mansimov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 geçen sene bi acıklamasinda söylemişti..demoktratik şartlarda karşıma gelcek başkan adayina açığıma benzer yada bu anlama çıkan bişeyler..Adam karşısına gelcek rakibe hazır ama suan kimse elini taşın altına sokmuyor..Cunku gelcek kımse Demirören ailesi kadar varlıklı olmadiği için borclar altında ezilir..Yaptığı tabiki yanlis ama eger kendi servetini bitirerek takımı bir yerlere getrcekse keyfi bilir :D hem bknz: ingiltere de araplara satılan klupler.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Onlar gerçek hayatta FM oynamak için giriyolar, zenginliğin gözü kör olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 orda takımların sahipleri var ama, burda sadece gelip başkan oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Rewendor said: Onlar gerçek hayatta FM oynamak için giriyolar, zenginliğin gözü kör olsun :) eheh :D benmde canim cekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 15 milyon euro zaten direk katıldıgımız için alıcaz (saolsun sivasta elendi).Tabata iyi oyuncuda 8 çok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Sen röpörtajlarını hiç dinlemedin galba? Adama kaç kere sordular bu kadar borç verdiniz peki bir kısmını hibe edermisiniz vs diye, adamın cvb: 'Beşiktaşda kimsenin parası kalmaz, o para benim çocuklarımın parası, tabiki geri alacağım'. Bu adam şimdide seçimde karşı aday olanlara direk paramı verirsin o zaman giderim çekiyor, kendi seçildiğindede el altından ne kadar çabulcu varsa hepsini klube üye yapıp kendine oy verdirtti zaten. Halada bu adamı savunanlar var ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Chewy said: 15 milyon euro zaten direk katıldıgımız için alıcaz (saolsun sivasta elendi).Tabata iyi oyuncuda 8 çok ya. Yalnız bu 15 M katılım parası baya iyiymiş. Debreceni,Apoel gibi takımlar için piyango resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 15 m euro oha uefada enişte mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 kanka deco dediniz tabata çıktı -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar