Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Gerçek değildir yahu kimse o kadar kazma değildir heralde, gerçi İ.Kaş'ı kiralamak için 1.2 milyon euro ödemiş adam, bunu da yapar mı yapar, ya da geçen sene 5.4 milyona aldığı adamı bursaya beleşe kiralayıp, diğer milli defansını beleşe bırakıp yerine 4 milyona yeni adam falan aldı. Gerçi transferin son günleri, hani Antep bu adamı satsa son dakkada başka adam alamaz, haliyle bayağı cazip bi para alması lazım kabul etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Yalnız o 5.4 sivok+zapo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 İkisi 7.6 ya geldi bonserviste yazan 5.4 Zapo, kalan 2.2 Sivok diye bildirildi borsaya yanlış hatırlamıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 tabatanin gelmesine sevindim fakat 8milyon euro :S:S aslinda bukadar geciktirirsen sen bu da normal, transferi bilmeyen adamlar transfer yapiyo iste:) ama tabatada daha onceki postumda da dedigim gibi 10.5 numara icin ideal kosan calisan 2 ayagini da kullanabilen yaratici bi oyun kurucu:) ins. deger bu 8 milyon euroya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ne 10.5 numaraymış kardeşim, bi denizli söyledi bi anda terim oldu 10.5 numara diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 TABATA said: 8 MİLYON EURO said: 8 MİLYON EURO said: 8 MİLYON EURO said: 8 MİLYON EURO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 8 mil EURO mu??!! tabata kim yahu? nereden geldi ki antep'e hangi ülkeden fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Forza kafayı yedi,girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 abi yanlis bi terim de sayilmaz hani kosan 10numara = 10.5numara pek goremiyrz bunu:) hani otoritelerden de destek gordu bu 10.5 numara deyimi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Elano'yu 7ye, Keita'yı 7.5'e aldık biz, Geçen sene Baros 7.3'e Kewell beleşe geldi... Düşünüyorum en son ne zaman 8 milyon euro harcadık tek adama diye... Bu saydıklarımdan hangisi daha kötü ya da isimsiz Tabata'dan? Helal olsun Demirören :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Allahım ya , nasıl bu kadar salak olunur anlamamki ya, 8 milyon verilirmi ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 jarjar said: 8 mil EURO mu??!! tabata kim yahu? nereden geldi ki antep'e hangi ülkeden fln santos'da peleden sora 10 numara giyen bir adamdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Fiyat cidden saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 george best ile anlaşmaya varılmış. pazartesi türkiyeye geliyo doktor kontrolünden geçecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 o kısmı öyle 8m verilmez..ama beşiktaşın ihtiyaci olan bi mevki..CL'den gelen paranin yarisini verdiler işte :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 fiyat konusunda haklisiniz da barosu zaten kiyaslayamayiz tabatayla mevkiler farkli.tabatanin katkisina bakarak kiyaslamak daha dogru olucak bence, 8milyon euro yuh dedirticek rakam ama demiroren kulubu kendisine bagliyo iste napalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Antep ne yoldu Beşiktaş'ı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Antep reklam olarak Beşiktaş yazsın formaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Zamanında GS ile çok dalga geçtiniz, dilencilik yapıyo kampanya yapıyo biz de verelim 3-5 ytl falan diye biz fakir edebiyatı yapar kampanyalar düzenlerken. Ama merak etmeyin, büyüklükle, olgunlukla karşılıyoruz. Başka bir durum olsa ölümüne intikam alır sonuna kadar biz de dalga geçerdik, ama şu durumda sinir falan kalmaz, size hakveriyoruz, yapın bir kampanya siz de, söz dalga geçmicez, aranızda para toplayıp verin Demirörene kulübün tüm borcunu, gitsin parasını alıp. Hakkaten yazık, üzülüyoruz yaw. Hatta ben bile destekleyecem kampanyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 altin yumurtlayan tavuk buldular iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 29 yaşıdaymış aboo =)hayırlısı olsun bari ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Yalnız Beşiktaşın mali yapısı sağlıklı.Sağlıklı borçlanıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Kampanyalık bir durum göremedim ???? Klup Demirören'in diil..Bunun yönetim kurulu cartı curtu var...Eger öle dilenclik yapılcak kadar kötü bir durumda olsa takım 8m vermezdi tabataya..Kaldiki başkan zaten o paralarin üstüne soğuk suyu coktan içti..Neyin dilenciliği anlamadim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 tüpçü türk futbol aleminin nuri alçosu çıktı, takımı borçla kendisine bağlayıp ırzına geçicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 applev0dka said: Kampanyalık bir durum göremedim ???? Klup Demirören'in diil..Bunun yönetim kurulu cartı curtu var...Eger öle dilenclik yapılcak kadar kötü bir durumda olsa takım 8m vermezdi tabataya..Kaldiki başkan zaten o paralarin üstüne soğuk suyu coktan içti..Neyin dilenciliği anlamadim :D Yok öyle bişey, tamam "resmi olarak" değil ama gayriresmi olarak kulüp demirörenin gibi bişey artık, yönetim kurulu en ufak denetim yapamaz, itiraz ettiği anda "o zaman verin paramı gidiyorum" der Demirören susarlar :) O paraları şartlı olarak hibe etti işte adam, hevesini alana kadar başta, kimse itiraz da edemicek diye "param var, oynuyorum kulüple" hesabı. O bakımdan pek ümitlenmeyin yönetim denetim kurullarınıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar