Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Gerçek değildir yahu kimse o kadar kazma değildir heralde, gerçi İ.Kaş'ı kiralamak için 1.2 milyon euro ödemiş adam, bunu da yapar mı yapar, ya da geçen sene 5.4 milyona aldığı adamı bursaya beleşe kiralayıp, diğer milli defansını beleşe bırakıp yerine 4 milyona yeni adam falan aldı.

Gerçi transferin son günleri, hani Antep bu adamı satsa son dakkada başka adam alamaz, haliyle bayağı cazip bi para alması lazım kabul etmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

tabatanin gelmesine sevindim fakat 8milyon euro :S:S
aslinda bukadar geciktirirsen sen bu da normal, transferi bilmeyen adamlar transfer yapiyo iste:) ama tabatada daha onceki postumda da dedigim gibi 10.5 numara icin ideal kosan calisan 2 ayagini da kullanabilen yaratici bi oyun kurucu:) ins. deger bu 8 milyon euroya :)
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında GS ile çok dalga geçtiniz, dilencilik yapıyo kampanya yapıyo biz de verelim 3-5 ytl falan diye biz fakir edebiyatı yapar kampanyalar düzenlerken.

Ama merak etmeyin, büyüklükle, olgunlukla karşılıyoruz. Başka bir durum olsa ölümüne intikam alır sonuna kadar biz de dalga geçerdik, ama şu durumda sinir falan kalmaz, size hakveriyoruz, yapın bir kampanya siz de, söz dalga geçmicez, aranızda para toplayıp verin Demirörene kulübün tüm borcunu, gitsin parasını alıp. Hakkaten yazık, üzülüyoruz yaw. Hatta ben bile destekleyecem kampanyayı
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Kampanyalık bir durum göremedim ???? Klup Demirören'in diil..Bunun yönetim kurulu cartı curtu var...Eger öle dilenclik yapılcak kadar kötü bir durumda olsa takım 8m vermezdi tabataya..Kaldiki başkan zaten o paralarin üstüne soğuk suyu coktan içti..Neyin dilenciliği anlamadim :D

Yok öyle bişey, tamam "resmi olarak" değil ama gayriresmi olarak kulüp demirörenin gibi bişey artık, yönetim kurulu en ufak denetim yapamaz, itiraz ettiği anda "o zaman verin paramı gidiyorum" der Demirören susarlar :) O paraları şartlı olarak hibe etti işte adam, hevesini alana kadar başta, kimse itiraz da edemicek diye "param var, oynuyorum kulüple" hesabı. O bakımdan pek ümitlenmeyin yönetim denetim kurullarınıza :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...