kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ibrahim kaş dediğiniz adam zamanında bedelsiz getafeye giden adam orda forma şansı bulamayan adam kaldıki beşiktaştada bi varlık gösteremeyecek bana göre. daha iyisi lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bence ibrahim kas iyi bi transfer şu acıdan bakmak lazım... ferrari sivok ikilisin kesebilecek bi transfer yapıcaksan ferrariyi neden aldın? bu ikili sabit artık besiktasta. bu ikilide alternatif olabilecek kişi ise ibrahim toraman ki ibrahimin de ne zaman donecegi hazır olacagı kart ceza sakatlık durumlarında ne yapılacagını dusundugumuz zaman bide buna yabancı kontenjanını eklersek kenardan sorun yaratmayacak ama kapasitesi de az bucuk olan futbolcu lazımdı bu da ibrahim kaş oldu bence mantıklı bi hamle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ibrahim kas tamam iyidir is yapar ama takımın asıl sorununa care bulmak lazım.golcü lazım bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 aslında golcu eksigi tabiki var gecen sene de vardı net manada bi tane forvet yok takımda. holosko nihat bunlar forvet değiller forvet arkası oyuncular geniş alan oyuncuları. nobre desen tamam iyi kosuyo yıpratıyo falan ama topa dan dun vurucak adam değil. bobo zaten bi var bi yok bi oynar bi oynamaz. bi forvetin yanında bi yusuf sergen tarzı bi adam lazım. bu sene takım iyi pas yapıyo fena da oynamıyo aslında ama ceza sahasına kadar gelip orda kalıyo son pası verecek adam eksiltip gol vuruşu yaptırabilecek adam eksik asıl besiktasta bence. yusuf oynadıgı saglam oldugu surece bu acıgı kapatıcak ama tello nihat bu ozelliğe sahip oyuncular değil. yusufun yaşından dolayı da bu 3 kulvarı kaldırma ihtimali dusuk gorunuyo. bi tane yusuf daha lazım besiktasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 kermit said: ibrahim kaş dediğiniz adam zamanında bedelsiz getafeye giden adam orda forma şansı bulamayan adam kaldıki beşiktaştada bi varlık gösteremeyecek bana göre. daha iyisi lazımdı bizdede forma şansı bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 tunch said: erhandan iyidir orası kesin. lazımdı zaten defansa bi adam , iyi olmuş geldiği. basta bende öyle düşünüyordum ama antalya macinda takımin en iyilerinden birisiydi...Hucumda isabetli ortalar acabiliyor..Ve geri dönmekte gec kaldigina pek rastlamadim..İbrahim kas'a göre ayaklarina daha hakim bir oyuncu daha iyi oyun kurar savunmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 rizeden defenas oyuncusu almışız... gökhanmı ney adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=60170 LoL madem bu kadar önemli oyuncu neden sözleşme imzalatmıyorlar vaktinde garip yani. Birde Holosko'nun sözleşmesi ne zaman bitiyor merak ettim o da gider bu gidişle beleşe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Defans rotasyonu için önemli oyuncu.Sözleşmesi birmiş gitmek istemiş.Köle ticareti mi yapıyorsun allah aşkına.Kiralarken heralde bir para vereceksin o da az birşey. Biz forza'da bu tarz haberlere biyerimizle gülüyorüz.Alıştık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Eğer elindeki oyuncu senin için önemliyse sözleşmesi bitmeden uzatırsın. Ha oyuncu kabul etmese anlarım da bildiğim kadarıyla olmadı böyle bi olay. Getafe'deki 8 maçlık performansıyla büyüledi sanırım Beşiktaşlıları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Senin ciddi anlama sorunun var sanırım.Defansa türk yedek olarak alınıyor.Büyü falan yok kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Bende diyorum ki gerçekten gerekli miydi? Yani oynatmayacağın bir oyuncuyu kiralamak çok mantıklı gelmiyor açıkçası bana. Neyse tartışmıyorum gereksiz. Bedavaya salıverdiğin futbolcuyu parasıyla geri almak güzel başarı tabi süper transfer hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Ya arkadaşım cidden anlamıyorum seni.Futbol takımları 11 kişden oluşmaz.Sakatlığı var,cezası var.Yedeğe türk adam.hem sağ bek,hem stoper oynayabiliyor.Kiralanmış. Neyi anlamıyorsun ya.Gerekli görülmüş kiralanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Ayrıca parasını sen mi vereceksin?Hesabını yapıyorsun. Alıştık biz medyanın balonlarına.Millet forzada bi yerleriyle gülüyor bu tarz haberlere. Maşallah yazılı çarşafta yatan delgado haberi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Banane forzada nerenle güldüğünden hey allahım. Ben şuan gülüyorum beşiktaş'a. Gökhan Zanı bedavaya kaptır,git daha önce yine bedavaya kaptırdığın İbrahim Kaş'ı kirala ki Gökhan Zandan daha yüksek maliyetle. Şimdi de İbrahim Kaş Gökhan'dan çok daha iyi falan denir ya neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 o paranın yarısından fazlasıda başkana borç. hatta bu borcun olmasının sebebi kongerede kimse karşısına çıkmasın diye kendine borçlandırdıklarını söylüyorlar forza bazı kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 DeathFinger said: Banane forzada nerenle güldüğünden hey allahım. Ben şuan gülüyorum beşiktaş'a. Gökhan Zanı bedavaya kaptır,git daha önce yine bedavaya kaptırdığın İbrahim Kaş'ı kirala ki Gökhan Zandan daha yüksek maliyetle. Şimdi de İbrahim Kaş Gökhan'dan çok daha iyi falan denir ya neyse... Bedava kaptırmak ne demek bana bunu anlatır mısın?Bunlar insan.Teklif verirsin kabul etmezler bu kaptırmak değil.O insanın seçimi olur. zan'ı bonservisiyle kim alır allah için?Hem ben Zan'ı kayıp olarak gören Beşiktaşlı tanımıyorum.Gayet iyi oldu gittiği. İbrahim yedek olacak.Veya sağ bek oynayaak.Yıllık 850bine oynayacak.Zan ne alıyor yıllık?Yedeğe Türk lazımdı alındı.Bu yani olay.Adam gelip ferrariyi,sivoku kesmeyecek.Sakatlık olur falan kenarda duracak. Ayrıca 1 sezon geçirdi ispanya'da.2 ay önce bedava gidip 2 ay sonra kiralamadık.O zaman lazım değildi,şimdi lazım. Ayaklı fotospor gibi dolaşmayın ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 850.000 Euro kiralama bedeli. 350.000 Euro vazgeçilen yetiştirme bedeli. İbrahim Kaş yıllık ne kadar alıcak bilmiyorum. Gökhan Zan ne kadar alıyordu yıllık? Futbolcular köle değil iyi güzel bi mantık da yani ne alaka? İstese imza attıramaz mıydı vaktinde İbrahim Kaş'a beşiktaş? Adamın biri kendi çiftliğindeymiş gibi alıyor satıyor sizde hayhay çekiyorsunuz ne diyeyim. Birde senin içine sindi mi gerçekten bu transfer? Harcanan paralar? Totalde bak istersen 2 senede defansa harcanan paraya ve toplam değişiklik ne olmuş? Adamın biri klübü kendine borçlandırarak iyice kök salıyor sizde hay hay diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Sen cebinden ödeyeceksin sanırım,içine dert olmuş. Adam gitmek istemiş gitmiş.Şimdi ihtiyacın olmuş almışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Ha birde söylemeyi unutmuşum bütün bu bedel yedek kalıcak ve sezon sonunda tekrar Getafe'nin olacak bir futbolcuya ödeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 tamam olay çıkaracam öbür maç stadı yakacam,olmadı rakibi suyla boğarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 yahu mal mal iş yapıyor yönetiminiz gelmiş burda savunmaya çabalıyorsun bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Ya şimdi Kaş olayında ne mallık var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 dünyanın hiç bir yerinde bir sene önce bonservissiz yolladığın adamı yedek olsun diye almak başarı olarak görülmez,direk mallıktır hatta. lakin adamın yerine kimseyi bulamadığını itiraf edebilip boyun eğmekte bir cesur bir hareket herkez yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 adamın sadece yıllık parasını vericeksin 800 bin euro başka para çıkmıyor hiç zararı yok gitmemiş gibi bişey işte daha ne başarısızlık diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar