Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP'den Rock'çı Açılımı

sg-1

Öne çıkan mesajlar

http://haber.gazetevatan.com/Hangi_partiye_oy_verdikleri_soruldu/250901/1/Gundem

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin,
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunun geçtiği sırada "metalci selamı" verdikleri için "devlet büyüğüne saygısızlık" suçunu işledikleri gerekçesiyle
bir süre gözaltına alınan gençlerden 2'si ile bir araya geldi.

Tekin, Murat Uğurlu ve Yusuf Şengül ile CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, gençlerin festivalde eğlendikleri sırada
Başbakan Erdoğan'ın aracının geçtiği bir ortamda kendi aralarında eğlenme amaçlı
kullandıkları işaretlerinden dolayı apar topar gözaltına alındıklarını öne sürdü.

şu kısmı ilginç:

Sorguda bizim siyasi görüşlerimiz soruldu. Ben de 'solcuyum ve CHP'ye oy verdim' dedim. Diğer arkadaşlar da aynı şekilde söylediler. Bizi nezarete koydular. Gece 03.00'te yeniden sorguladılar. Ardından nöbetçi savcıya çıktık. Nöbetçi savcı, siyasi görüşlerimizi sorduk. Savcı, 'Başbakan'ı protesto hakkınız var, yasal olarak bazı şekillerde de yapabilirsiniz ama kalkıp da Başbakan'a orta parmak gösteremezsiniz' dedi."

Siyasi görüş sormak ne alaka ya?

Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

nötr deseler ne olur, chp deseler ne olur, saadet deseler ne olur?

polise ne ki?

ha karakolda nötr der basın toplantısında şaşar gibi bi durum varsa o da acınası bir durumdur.

Zaten polisin veya hiç kimsenin öyle verdiğin oyu sorma hakkı yok. Oy dediğin gizlidir, baskı altında kalmamak için de öyle verilir. Kimse soramaz, ne yetkisi ne hakkı yok öyle bir şeye
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

Rock said:

Nekadar açılırsa açılsın yine de bu halleriyle oy vermem (td)

adssa senın rengin belli zaten babacan, ne kadar açılırsa açılsın senden oy isteyen yok zaten :D.

Olabilir ama açılım bana :P Ayrıca belirli bir rengim yok. O sizin hüsnü kuruntunuz ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Polis bunlarla muhabbet ederken de sormuş olabilir o soruyu ama tabi ki karakol gibi bir yerde sorulması da insanı kıllandırıyor baya.

bende lisedeyken tayyip arabayla önümden geçerken öylesine el sallamıştım bir kere. görmedi gerçi, selamım havada kaldı, yada ne selam verecem allahın kamiline dedi. görmediyse ama görmesin iyi ki görmemiş yoksa bende el kol sallamaktan içeri girebilirmişim demek ki .
Sosyal ağlarda paylaş

CHP'den worlt of warkiraft acilimi bekliyorum ben

baykal yanina kilicdaroglu ve onur oymen i alip arenada poz vericek BEN BURDAYIM SEN NERDESIN? ERKEKSEN 3v3 E GEL dicek, kilicdaroglu ret paladin onur oymen DK baykal arms warrior (lulz)

ama korkarim basbakan kesin arinc ve unakitani yanina alip rogue meyc pirasyt oalrak cikicak, yaparmi yapar zaten klasik meyc tipi var adamda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...