sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 http://haber.gazetevatan.com/Hangi_partiye_oy_verdikleri_soruldu/250901/1/Gundem CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunun geçtiği sırada "metalci selamı" verdikleri için "devlet büyüğüne saygısızlık" suçunu işledikleri gerekçesiyle bir süre gözaltına alınan gençlerden 2'si ile bir araya geldi. Tekin, Murat Uğurlu ve Yusuf Şengül ile CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, gençlerin festivalde eğlendikleri sırada Başbakan Erdoğan'ın aracının geçtiği bir ortamda kendi aralarında eğlenme amaçlı kullandıkları işaretlerinden dolayı apar topar gözaltına alındıklarını öne sürdü. şu kısmı ilginç: Sorguda bizim siyasi görüşlerimiz soruldu. Ben de 'solcuyum ve CHP'ye oy verdim' dedim. Diğer arkadaşlar da aynı şekilde söylediler. Bizi nezarete koydular. Gece 03.00'te yeniden sorguladılar. Ardından nöbetçi savcıya çıktık. Nöbetçi savcı, siyasi görüşlerimizi sorduk. Savcı, 'Başbakan'ı protesto hakkınız var, yasal olarak bazı şekillerde de yapabilirsiniz ama kalkıp da Başbakan'a orta parmak gösteremezsiniz' dedi." Siyasi görüş sormak ne alaka ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Ekşi'de kendi yazdıkları detaylı yazıda "nötr dedik" diyordu sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 nötr deseler ne olur, chp deseler ne olur, saadet deseler ne olur? polise ne ki? ha karakolda nötr der basın toplantısında şaşar gibi bi durum varsa o da acınası bir durumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 orta parmakmı ahauahdauhfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 siyaset :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Nekadar açılırsa açılsın yine de bu halleriyle oy vermem (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sg-1 said: nötr deseler ne olur, chp deseler ne olur, saadet deseler ne olur? polise ne ki? ha karakolda nötr der basın toplantısında şaşar gibi bi durum varsa o da acınası bir durumdur. kendi yazıları mı? link var mı ya hangi entry ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Link buydu Zaugna vermişti de, şimdi kaldırılmış, direk aynı habere link konmuş. Çocukların doğruları yazması birilerinin işine gelmemiş heralde, şova çevirmek, baharat katmak istemişler olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirve Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 o değil de, CHP'den XXX açılımı adında bir bölüm mü oluştursak, baya oldu bu tip başlıkların sayısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Rock said: Nekadar açılırsa açılsın yine de bu halleriyle oy vermem (td) adssa senın rengin belli zaten babacan, ne kadar açılırsa açılsın senden oy isteyen yok zaten :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 "adem demir" said: selam her kültürde farklı şekilde verilebilir. selam vermenin nesi kötü anlayamadım. daha geçen kendisi tokalaşmadan amerikan tarzı "çak!" yapıyordu yorum süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sg-1 said: nötr deseler ne olur, chp deseler ne olur, saadet deseler ne olur? polise ne ki? ha karakolda nötr der basın toplantısında şaşar gibi bi durum varsa o da acınası bir durumdur. Zaten polisin veya hiç kimsenin öyle verdiğin oyu sorma hakkı yok. Oy dediğin gizlidir, baskı altında kalmamak için de öyle verilir. Kimse soramaz, ne yetkisi ne hakkı yok öyle bir şeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 |Joker| said: Rock said: Nekadar açılırsa açılsın yine de bu halleriyle oy vermem (td) adssa senın rengin belli zaten babacan, ne kadar açılırsa açılsın senden oy isteyen yok zaten :D. Olabilir ama açılım bana :P Ayrıca belirli bir rengim yok. O sizin hüsnü kuruntunuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Rock sen oy kullandın mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Tenekeadam said: Rock sen oy kullandın mı hiç? Son iki genel seçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 http://projektneron.se/images/Signs%20of%20power/iran_sign.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Polis bunlarla muhabbet ederken de sormuş olabilir o soruyu ama tabi ki karakol gibi bir yerde sorulması da insanı kıllandırıyor baya. bende lisedeyken tayyip arabayla önümden geçerken öylesine el sallamıştım bir kere. görmedi gerçi, selamım havada kaldı, yada ne selam verecem allahın kamiline dedi. görmediyse ama görmesin iyi ki görmemiş yoksa bende el kol sallamaktan içeri girebilirmişim demek ki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 eleman sallıyo. içmiştir bu zibidiler, aha başbakan geçiyo pis dinci diyip hareket çekmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Aket-Atum said: Polis bunlarla muhabbet ederken de sormuş olabilir o soruyu elemanın yazısı,zaugna c/plemiş. unirock yazınca 3. sırada çıkıyor :p http://forum.paticik.com/read.php?13,4185739,4189993#msg-4189993 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 abi arada sırada haberler çıkar ya hani trafik çevirmesi yapan polisi öldürdüler diye, yavaş yavaş o adamları anlamaya başlıyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Kirve said: o değil de, CHP'den XXX açılımı ... asıl beklenen açılım :D ya böyle bu muhalefete, böyle diktatör parti :D hastayım chp ve mhp muhalefetine. kesin deniz baykalın tayyip fan club üyeliği fln vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 CHP'den worlt of warkiraft acilimi bekliyorum ben baykal yanina kilicdaroglu ve onur oymen i alip arenada poz vericek BEN BURDAYIM SEN NERDESIN? ERKEKSEN 3v3 E GEL dicek, kilicdaroglu ret paladin onur oymen DK baykal arms warrior (lulz) ama korkarim basbakan kesin arinc ve unakitani yanina alip rogue meyc pirasyt oalrak cikicak, yaparmi yapar zaten klasik meyc tipi var adamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 devlet bahçeli geçse karşılığını verirdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar