ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 istemeden vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ********************* binyılın en iyi icadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 suvras said: Viktor said: arkadasin basina geleni yaziyim hemen kizla paylasiyorlar sifreleri ancak kizin baska gmail hesabi oldugunu agzindan kaciriyor bir arkadaslari arkadas hemen buluyor bakiyor sifresini bildigi maila kayitli lost password den cat diye aliyor bir giriyor kiz hemen hemen butun arkadaslariyla orda konusuyormus sonra okumaya basliyor bir bakiyor kiz bir arkadasian "sahilde gecen zutturu ile opustum, bunu hoberey e nasil yaptim bende bilmiyorum kafam karisik hebehube" seklinde bir mesaj zutturu denilen adamda bu arkadasimin yakin bir arkadasinin kardesi direk pesinden drama geldi tabi evet demek ki şifre paylaşmamalıyız ki böyle aldatılma olayları ile karşılaşmayalım. evet evet, biz bilmeyelim de bilmedikçe aldatan aldatabilir sorun yok, aldatmak serbest ama çaktırmayın sevgililerinize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hep ilişkide güven olmalı, paylaşmaya gerek yok, hem benim arkadaşlarımla çevirdiğim çevireceğim muhabbetleri bilmesine gerek yok, benim de onunkileri bilmeme gerek yok diye düşünürdüm. ama öle olmuyomuş, kaptırdım bi kere şifremi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 birak facebooku telefonumu bile vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hergün soruyodum hergün söylüyodu hergün unutuyodum :D çok saçma bişi söylemem zaten çapkınlık yapılmıyacaksa ilişkinin anlamı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 vermemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ya ne alakasi var birinin arkasindan is cevirmeye kasicaksan niye iliski pesinde kosuyosun git one night stand takil alan razi veren razi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 İlişkide karşılıklı güven olmalı (paylaşmayız) MSN vs şifresinin paylaşılmamasını karşılılıklı güvene bağlamak nası bi salaklıktır ya. Ben sevgilime güvenirim msnden onla bunla kırıştırmaz ? Bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 msnden kiristirmak nedir asil ben ordayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bir de şifre mifre dışında bütün kızları/erkekleri sildiren var. Onlardan korkmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ben telefon numaramı bile vermiyorum gerekirse ben ararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 o durumda iyi bi psikolog numarasi verip sepetliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 dory said: msnden kiristirmak nedir asil ben ordayim. msnden kırıştrmak değil de kırıştırılan insanların %99unun msnde, facebookta ekli veya telefonla iletişim halinde olduğunu düşünüyorum. %99.9 belki onlar bir araç yani, kırıştırma yeri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 boynuzlanmayayim diye kasmak sacma degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 boynuzlanmayayım diye kasılmaz ama ağzı açık ayran budalası olmaya da gerek yok. biraz da gözü açık tutmakta fayda var. elbette insan sevdiğine yakıştıramaz ama bu kadar insan var aldatılan aldatan... almanların dediği gibi vertrauen ist gut, kontrollen ist besser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 iş yani para için kullanıyoruz maili falan. hayatta paylaşmam babam bile istese. facebuk falan zaten yalan şeyler. direk şifre 111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 şifremi kendimle bile zor paylaşırım.ne paylaşcam lan benim şifrem o bitek benim bilmem gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 http://www.dunyabulteni.net/images_1/other/bkm-sifre.jpg http://www.dunyabulteni.net/images_1/other/bkm-sifre.jpg http://www.dunyabulteni.net/images_1/other/bkm-sifre.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Holy said: ben telefon numaramı bile vermiyorum gerekirse ben ararım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Yeterince güzelse paypal bile veririm xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Hayır , Hayır ve Hayır :) Daha öncede yazmışlar zaten O kadar özelime girmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 paylaşmam, paylaşmayı da komik bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sevgilimle sanal ortamda görüşmem. sanal ortam aşkı öldürür, kavgayı kolaylastırır. msni de facei de onun olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar