Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliniz ile (uzun ilişkilerde) MSN, E-Mail, Facebook vs. şifrelerinizi paylaşır mısınız? Paylaşmış mıydınız?

Brigand

Öne çıkan mesajlar

suvras said:

Viktor said:

arkadasin basina geleni yaziyim hemen

kizla paylasiyorlar sifreleri ancak kizin baska gmail hesabi oldugunu agzindan kaciriyor bir arkadaslari

arkadas hemen buluyor bakiyor sifresini bildigi maila kayitli lost password den cat diye aliyor bir giriyor kiz hemen hemen butun arkadaslariyla orda konusuyormus

sonra okumaya basliyor bir bakiyor kiz bir arkadasian "sahilde gecen zutturu ile opustum, bunu hoberey e nasil yaptim bende bilmiyorum kafam karisik hebehube" seklinde bir mesaj

zutturu denilen adamda bu arkadasimin yakin bir arkadasinin kardesi direk

pesinden drama geldi tabi

evet demek ki şifre paylaşmamalıyız ki böyle aldatılma olayları ile karşılaşmayalım.

evet evet, biz bilmeyelim de bilmedikçe aldatan aldatabilir sorun yok, aldatmak serbest ama çaktırmayın sevgililerinize :)
Sosyal ağlarda paylaş

boynuzlanmayayım diye kasılmaz ama ağzı açık ayran budalası olmaya da gerek yok. biraz da gözü açık tutmakta fayda var. elbette insan sevdiğine yakıştıramaz ama bu kadar insan var aldatılan aldatan... almanların dediği gibi vertrauen ist gut, kontrollen ist besser.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...