Baggio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Ben yaşlanmışım artık. Bu film bana bunu öğretti. Esprileri çok kötüydü ayrıca. Hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ya ben bunu 6 liralık bi sinemada izledim 3d si baya baya kötüydü.ben filmden dolayı diyordumda başka yerde izleyenler baya beğenmiş.hatta gitceklere söyleyeyim istanbul beykentte perlavista diye bi alışveriş merkezinde sakın ucuz diye 3d gitmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 esas oğlan yine kızı götürdü -FUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Marveloth said: Yazik olmus gold. keske 3D izleseymissin filmi imax bi salonda. O deneyim suan hala hicbir filmde yok. Devam filmlerini 4 gözle bekliyorum. Avatar'dan sonra 3D furyasiyla vizyona giren tonlarca kolpa filmi izledikce Avatarin degerini daha da bi anliyo insan. James Cameron cok iyi bi is cikartti bu filmle. Ankara Ankamall Imax'te izledim ama baya baya bi kötüydü, artık gözlüklerin yağ içinde olmasından mıdır nedir bilmiyorum hiç bi halt anlamadım 3D'den. Gözlükleri kazıyana kadar sildim zaten pisliği gitsin diye nasıl kullanmışsa millet. Fakat bana çekimlerde de çok fazla bi 3D kullanılmış gibi gelmedi yani 3D çok yaygın değilken Imax'e gittiğimi hatırlıyorum böyle üstüne geliyor gibi olurdu görüntü son iki filme gittim bu yeni 3D olduğu söylenen biri Resident Evil'dı biri de Tron'du, biraz fazla derinlikten başka bir şey göremedim. Ya bana kalitesiz gözlük vs. felan denk geldi ya da başka bir şey ama keşke 3D izlemeseydim dedim hem gözüm acayip yoruldu hem de doğru düzgün göremedim bile bazı sahneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 begenmedim ben pek = ilk yarida cok baydim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 imaxte izledim sonunda ben de, konu icin bir sey demiyorum zaten ilk filmde bile o kadar iyi bir senaryo yok 82 yilinda bilgisayar destekli ilk efektler haricinde. Bu da aynen goruntu olarak 10 numara olmus, fakat3d hangi sahnedeydi onu bile anlayamadim, korsanlar fragmanindaki 3d gibi olsa daha guzel olabilirdi. Ama adamlar 2d icerir diye yazmis affettim o yuzden. cef abinin gencligini baya iyi yapmislar, cocugun oyunculugu begenmedim. Castoru oynayan eleman iyidi. End of line club ve kalin arka kapi gibi ufak ayrintilar hostu. Ozetle gridi yeni teknolojiyle gorebilmek guzel oldu verdigim paraya acimadim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hiç beğenmedim ben, 3d falan da izlemeyin. hiç izlemeyin hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 fizban said: hiç beğenmedim ben, 3d falan da izlemeyin. hiç izlemeyin hatta. +1 avatar bunu senaryosuyla bile geçer. insan bi twist bi bok koyar da sonra nolcak diye merak ederek izlersin yada bi "höh?! yyuh!" dedirtir ama nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Hiper, Super bir film değil ancak izlenir o kadar da kötü değildi. POTC in 3D si nasıl olmuştu öyle. Fragman çok başarılı idi. Gelsede izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ondaki 3d cok iyiydi hakkaten. Acaba tum film oyle mi olacak yoksa yine bazi sahneler mi? Bi de filmin en iyi ozelligi daft punki unutmusum yazmayi dun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 22'de gittim filme. filmin konusu eh işte. ama müziklerine hasta oldum. tam 80'ler atmosferini yaratmış filme, her ne kadar görsel efektler fazla cilalı olsa da, müzik tüm sahnelerde insanı manyak bir havaya sokuyor. müzikler mükemmel. nasıl anlatsam bilemiyorum ama çok etkilendim. daft punk kendini aşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Baggio said: vakti olan ve Sci-Fi/efekt sevenler gidebilir çok rahat. efekt sineması diye bir tür varmış lan. nedir bunun ileri gelenleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 end of line müthiş şarkı. grid de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 2-3 3d sahne at sağ sola sonra 3d diye milleti parasını yürüt... O değilde konusu da yalan... Sadece bu kendiliğinden ortaya çıkan programlar biraz ilginçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 onu da yeterince iyi işlememişler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Goarth said: 2-3 3d sahne at sağ sola sonra 3d diye milleti parasını yürüt... O değilde konusu da yalan... Sadece bu kendiliğinden ortaya çıkan programlar biraz ilginçti Film cok kotuydu. Sci-fi'den cok fantastikti bir de. IMAX'te izledim ustune, 3d sahnesi yok denecek kadar az olmasinin yani sira 3d oldugu belli bile olmuyordu cogunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Zaten başlangıçta bazı sahneler 2 boyutludur, siz yine de gözlüğü çıkartmayın yazısı çıkınca kıllanmıştım, netekim kıllandığım kadar da varmış. Bariz iki boyutlu düzgün izleyebilmek için gözlük kullanılması gereken gereksiz bir teknik kullanılmış. Kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lk6pNcLDL_I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 güzeldi daha bugün gitmiş olmanın utancı içinde yazıyorum...;) ben çok beğendim,bu kadar güzel bir 3d izlememiştim ben(ben referans noktası ben)...ve öneriyorum gitmemiş olanlara,daha önce söylemiştim soundtrackler güzel sahi çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ben baya beğendim ya, hatta tekrar bile izlerim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 türkçe dublajlı izledim baya iğrendim filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 daft yardirmişta. tron 1 daha başarılı konu alarak ama :/ bayada güzel devam filmi olabilirdi aslında. tron tron cok silik bir karakter olmuş film boyunca. yaktıgı tek delikanlılıkta clunun yolundan çekilmek oldu biz burda adamı madam yaparız diyip clua girmesini beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Bone said: http://www.youtube.com/watch?v=lk6pNcLDL_I abi super o parca manyak gibi dinliyorum remixi var daha uzun ve guzel http://www.youtube.com/watch?v=kSJtUKAwJXU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ya bu film çok eğlenceli. bi bok anlatmıyo, ama acaip eğlendiriyo izlerken. hayal gücünü besliyo resmen. tabii o birden ortaya çıkan ırk muhabbeti moroncaydı ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar