Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Tron geri dönüyor evet: Sean Flynn (Garrett Hedlund) is the 20-something son of Tron protagonist Kevin Flynn (Jeff Bridges), whose curiosity about his father's disappearance leads him to the now-abandoned site of Kevin's old arcade. Inside the old building, Sean is transported into the Computer World and embarks on an adventure in which he learns what has happened to his father, and of the shocking new threat to the Computer World.. dün comic-con da traileri gösterildi hatta: anasayfasıwikisiimdb sayfası filmden başka bir sahne: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 oh be sonunda haber cıktı su filmden. trom 2.0 kadar iyi olsa senaryosu yeterde artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 aaa giysilerin deri olması affedilmez. Deri değilde, herhangi bir dokusu olması bile affedilmez! duz poligon olmalıydılar!!! ayrıca o duz kiyafetli adamada kıl oldum solemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 oh be Kanal6'da az izlemedim, çocukluğumun filmleri deseler 1 numarada sayacağım film sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Tron dediğinin daha bir ışıklı olması lazım, böyle data transferini falan andıracak şekilde. Sanki Batman Gotham City'de motorla geziyor gibi olmuş. En azından umuyorum ki o atmosferi ilk filmdeki gibi hikayeye bağlarlar. Kostümler özellikle çok bağımsız olmuş. Onun dışında güzel, heyecanlandım. Tron ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bump! yeni trailer çıktı: http://www.youtube.com/watch?v=xJHcyGS9tkI&feature=popular batman in çekildiği stüdyoyu falan kullanmışlar sanki gerçek dünya için. hatta müziklerde benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 17 aralık. daha çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 NTVMSNBC'den ön gösterime davetiye kazandım! Ön gösterim yarın akşam. Var mı burdan giden? oha film TR'de oca 2011, USA'da 17 aralıkmış. inception gibi bir gün öncesinden değil, baya bir erken ön gösterim olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ShadowFax said: NTVMSNBC'den ön gösterime davetiye kazandım! Ön gösterim yarın akşam. Var mı burdan giden? oha film TR'de oca 2011, USA'da 17 aralıkmış. inception gibi bir gün öncesinden değil, baya bir erken ön gösterim olacak. tüh. 23 dk'lık bir gösteriymiş. tamamını verecekler sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 oo hemde 3d :)-D müzikleri Daft Punk yapmış bu arada haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 görsel uslubu fazlz değiştirmişlerdi en son baktığımda. o heryerin ısıklardan olusmusluğu yoktu hiç ortada. milletin sacı falan vardı hatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 güzelll ohhşş zman gecmez artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 mmo sunu yapsınlar filmden hemen sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_6Afc2uzw4g soundtrackide Daft Punk yapıyormuş. Ayrıca Tron: Evolution diye oyunuda çıkacak filmle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 görsel uslubun icine etmişler. kumaş ahşap falan var, duvarlar metal dan falan... batırmışlar yanı. bilmiyenler sever diyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Daft Punk'dan başkası düşünülümezdi herhalde :) Ayrıca bunu IMAX'da izlemek lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Norak said: mmo sunu yapsınlar filmden hemen sora. Healer koyulamazki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=_6Afc2uzw4g soundtrackide Daft Punk yapıyormuş. Ayrıca Tron: Evolution diye oyunuda çıkacak filmle birlikte. müzikler harika olucak kesin,oyunculara yeni baktım,Underworld'deki karizmatik kurtadam abi,House m.d'deki doktor abla ve True Blood'daki psiko vampir abimiz var oh maşallah (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Filmde Daft Punk'ta oynuyor. 23 dk'lık ön gösterimini izledim. Xpand rezildi ama film güzel gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 tron'un Türekiye^de gösterime girmesine 4 gün kaldı,çok heyecanlıyım ama bazı sitelerde okuduğum yorumlar pek hoş değildi.Gene de hiçç görmemişim,okumamışım,bilmemişim gibi yapıp aynı heyecanımı koruyarak cuma günü gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Fena degil, o da imax ten dolayi. O da olmasa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 aa süper, gösterime girmeyecek sanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bütün albümü indirdim şimdi dinliyorum da,evet harbi müzikleri güzel...Özellikle şu şok güzel,adagio'yu cover yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar