Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 www.facebook.com/video/video.php?v=118717665208&ref=nf yerlere yattım ya hayır müzikal anlamda da başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 çok kötü yaa, çok başarısız. yeşil sermaye kanalların çocuk programlarında çıkan bi grup vardı teşekkür ederiğm allahım seni çok seviyorum allahım diye bi şarkı yapmışlardı, kaç sene geçmiş hala aklımda sdfkjhgsd. ama bu şarkı çok başarısız yani. geleceğin büyükleri çocuklarımıza bunu yapmamalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 3 aşağıda http://forum.paticik.com/read.php?73,4188520 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 beyaz güvercinleri bilemedim. sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 sunucu çok aptal bi adam,, çocukların önüne atlayışı falan bitirdi beni:D bi de "ben sizin gibi söylemem böyle söylerim" diye başlıyo ya öldüm gülmekten ya:D şarkının sözleri de çok başarısız,,madem bişeyler yapmak istiyolar düzgün yapsınlar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 çocuk olsam ateist olurdum lan bunu izledikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ben şart felan koşmuyorum, gelin bana tapın. her gelene de çukulata veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 aşırı başarısız olmuş ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 aklım çıktı lan ne biçim bir televizyonculuk ne bçim bir pedagojik sorumsuzluktur bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 o sunucu ne öyle abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 o değil de 3.01 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 5 4+1 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 çok kötü ya. http://www.new.facebook.com/video/video.php?v=1164268301357&ref=mf bunla yarışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 adamın "hakkınız var valla ben de sıkıntıdan bayılırdım" demesi lazım gelirdi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar