Loxias Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 İzlediğim en iyi sezon finali. Kelimelerle anlatamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 güzeldi de bana, adam kanser diye böyle aceleye getirilmis gibi geldi hepsi nedense. yoksa 4-5 bölüm daha uzatirlardi sanki. misal crixusun lucretiayi destigi sahne, sinek öldürür tadinda gecti. ya da bana öle geldi. bilemiyorum. bazi arenaya ciktigi yerlerde ben sahsen daha cok heycanlaniyodum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 13 bölüm olacağı daha ilk bölüm yayınlanmadan belliydi. hatta bölüm isimleri bile belliydi. adamın kanseriyle alakası yok. zor zaten böyle 20 bölümlük dizi yapmak. çok filler episode olur ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 vaniLLe said: güzeldi de bana, adam kanser diye böyle aceleye getirilmis gibi geldi hepsi nedense. yoksa 4-5 bölüm daha uzatirlardi sanki. misal crixusun lucretiayi destigi sahne, sinek öldürür tadinda gecti. ya da bana öle geldi. bilemiyorum. bazi arenaya ciktigi yerlerde ben sahsen daha cok heycanlaniyodum =P lucretia lucretianın crixusa gidip yavşaması sora geberirken batiatusa koşması çok hoştu binlerce yıldır hala değişmemiş kadınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 dizinin bütçesi resmen rahatladı ahah ahahah bu ne loo herkes öldü, dizide adam kalmadı bu devirde de karısını öldürmesen kahraman çıkmazmış gibi bi durum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 mani said: 13 bölüm olacağı daha ilk bölüm yayınlanmadan belliydi. hatta bölüm isimleri bile belliydi. hi evet o zaman baska tabi, ona dikkat etmemistim hic. ama yine de böyle cok aceleye getirilmis gibi geldi bana nedense bazi sahneler, bölümün akisi vs. o degil de..... HERKES GITTI AMA O FITNE FÜCUR ASHUR HALA GIDEMEDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Sadece omu spoiler İlithyada kaçtı. Spartacus kafasının koparır diye bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 vaniLLe said: güzeldi de bana, adam kanser diye böyle aceleye getirilmis gibi geldi hepsi nedense. yoksa 4-5 bölüm daha uzatirlardi sanki. misal crixusun lucretiayi destigi sahne, sinek öldürür tadinda gecti. ya da bana öle geldi. bilemiyorum. bazi arenaya ciktigi yerlerde ben sahsen daha cok heycanlaniyodum =P Kaslı bir adam arenaya çıkınca heyecanlanman gayet normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 @^: o farkli canim. her bölümü elimde ekmekle izliyorum, sonra monitöre baniyorum usulca. ekmek yetistiremiyoruz seker. Buddha said: Sadece omu spoiler İlithyada kaçtı. Spartacus kafasının koparır diye bekliyordum Ilithya'yi takdir ettim ama orda. serefsiz batiatius ve serefsiz karisini evde hapsettigi icin. en iyisini yapti. Ilithya ve kocasindan alcagi intikam cok daha farkli olmali zaten, herseyi o herif baslatti sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Demi demi Onları kapatmasa ölü sayısı az olacak ve çok ayıp olacaktı bizde hiç finali bu kadar konuşmyacaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 crixusun spartacusa kalkanla yaptığı GEH hareketi çok iyiydi ya. GEH. KISKISKIS. TUTUTU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Spartacustu iyi gaza geldi bakın bakın süperman geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 abi gene gaza geldim ben. resmen cok feci ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 abi felaket gazım hala 1 hafta geçmez benim gazım. dizi burada biterse yürüyüş yapalım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yapalim lan valla. tahta kilicim var benim. azcik kas yapalim. yuruyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 720p olarak izledim, bi kere daha orgazm oldum. Nasıl destansı bi sahnedir bu, tebrik ediyorum görüntü yönetmenini http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/Spartacus/vlcsnap-2010-01-30-18h34m25s22.png O bakışlar ah o bakışlar http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/Spartacus/vlcsnap-2010-01-30-18h36m33s29.png Less QQ Moar PewPew http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/Spartacus/vlcsnap-2010-01-30-18h49m36s5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ilithyia ya benim olacaksın ya kara toprağın. çekecem kurtarıcam seni o hayattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ya deli misiniz, hatunda komsunun sümüklü kizi sifati var. mimikleri falan tezat. Ilithya'nin öldürdügü kadin daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 force jump adam force jump yaptı yahu nası inanmış sdkfa, bir de 10-15 kişi kaçtılar normalde 60-70 adamla birlikte öldürüp kaçıyorlardı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ilythia producer'a da verdi galiba. Alisami O katliamdan başka türlü kurtulması mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 13 Spartacus vs. Mira yi cok bekledik ama degmedi ne yazikki. Iliytha hastaniz ailecek, bu sezonu da atlattin:) Dayanamayacam bir daha izleyecem. 2. sezon olursa Oenomaus mutlaka sezon icinde olecek malesef, ayrica Roma dan gelen elemanlar Batiatus tan 50 kat serefsiz olacak, oy oy oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 vaniLLe said: ya deli misiniz, hatunda komsunun sümüklü kizi sifati var. mimikleri falan tezat. Ilithya'nin öldürdügü kadin daha güzeldi. kesinlikle katılıyorum...içim gitti o mermere vururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 sözlükten biri benzetmiş http://i39.tinypic.com/i6a2ac.jpg http://i41.tinypic.com/edgt1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 benzetememis. huylari bile benzemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 vaniLLe said: ya deli misiniz, hatunda komsunun sümüklü kizi sifati var. mimikleri falan tezat. Ilithya'nin öldürdügü kadin daha güzeldi. O kadın gerçekden çok hoşdu ama öldü :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar