Buddha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Ben 425 Mb olanı ordan çektim fake çıkmadı. 720p'yi bilmiyorum ama sanmıyorum fake olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 LAAAAAAAAAAĞĞĞĞNNNNNN Efsane olmuş yeminlen. İzleyin izlettirin abi torunlarıma hediye vericem bu diziyi o derece kaliteli yapmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 izledim simdi, 720p gercek, indirin rahatca. Bolum cok iyidi, helal adamlara. Bu kadar kotu bir baslangici bu kadar iyi sekilde bitirmeleri epic oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 720p de IMMERSE nasıl sorun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ilk sezonu kötü olup sonraki sezonlarda iyi olan diziler gördüm ama aynı sezonda bu kadar boktan başlayıp bu kadar inanılmaz,efsane,epik.. tarif edilemeyen bir dizi, bir sezon finali dahada görmedim. son 2 bölümü oturcam tekrar izlicem inanılmaz bişey ya yok böle bi gaz. nolur iyileşsin andy whitfield hergün dua etcem valla iyileşsin diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 720p lik versiyonda bi sorun yok sesler gayet net kayma fln yok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 axedice said: Bide bunu spoilera almıycam herkes okusun öğrensin. MİRA ŞAŞI. EVET ŞAŞI. Şehla falan diil, bildiğin şaşı lan ahaha. O nası bakışlar öyle çilli bide :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 cilli kadin gayet seksi birseydir, konusmayin ileri geri :/ THIS IS MADNESS! http://i42.tinypic.com/21mhj01.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Muazzam bölümdü ya tek kelime ile ama ashur serefsizi gene kurtuldu ya bir şekilde acaip sinir oldum. Crixus amma sakin kılıcı soktu ya kadına valla helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 mükemmel mükemmel ve mükemmeldi kudurdum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 mira iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 İlk bölümünde "kan efekti bile boktan, seks dizisi bu yaf" diyordum. Bu sezon izlediğim en sağlam dizi oldu. Helal olsun valla. Spartacus adamın kalkanından atlaya atlaya lvl aldı herhalde sdf. Orda noluyoz dedim :D Batiatus'un ölüm sahneside çok sağlamdı. O küçük şerefsizin bıçaklanmasıda öyle. Adamlar tansiyonu çok iyi ayarlamışlar ya. Biri ölümce ya "HAS.." şeklinde ya da "sonunda lan" diyerek tepki verdim xD Batiatus bence yaşayabilirdi fakat hayatta kalsaydı Spartacus kendini köle isyanına vermezdi bence. Usher'ın hayatta kalmasıda iyi oldu. Hem Batiatus tadında hinlikler yapar hemde bizimkilerin başına sağlam salça olur. Crixus'a 2. sezon finalinde kesilcek adam olur hem :D Birde dizi evrim geçirdi yavaş yavaş. "Kuku görelim" sahneleri artık gereksiz noktalara serpiştirilmiyor. Olursa da ilk baştaki kadar uzamadan şekilli bir geçişle bağlıyorlar. 2. SEZON GELMELİ @_@ Bütün gün 720p'yi beklemiştim değdi vallaha. Bu kadar kaliteli bir sezon finali kaliteli biçimde izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Redeagle said: Usher ayrica Oenomaus WOOHOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 süperdi bence 2. sezon için kapı açtılar romaya karşı diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ashur Ashur ibişi halen köle değil mi ? Villada felan kalacaksın dedi batiatus ona ama köle halen diye biliyorum. O halde kural gereği efendinin kanı akarsa bütü köleleri öldürülüyordu. O halde ashur ibişide kaçmak zorunda, hani glabere yardım eder felan dicem ama glaber sallamaz ashuru, ayrıca ashurun şahsi bir münasebetide kalmadı crixus ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 of of of 720p bekledim izlemek için ama deydi... deydi. SÜperdi ya inanaılmaz bitirdiler. 2 sezon gelmeli kesinlikle gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ASHUUUUUUUUURRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 o değil de 2. sezon yerine sinema filmi de olabilir aslında. çünkü öyle az buz savaşlar değil spartacus'un yaptığı. ha ordu toplayana kadar olan bölümü anlatırlarsa eyvallah da sonrası büyük prodüksiyon ister. öyle bir konakta ve bir arenada bitiremezsin sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 o değilde var mı spartacusun yerini tutacak dizi haftaya ne izleyecem ben şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 of ne bölümdü..daha önce ki sayfalarda dendiği gibi bu kadar güzel bir 20 dakikası olan başka bir dizi yok. Yalnız gözüme birşey çarptı, batiatus oğlum imparatorluğun başına geçecek diyordu bir yerde de...o devirde ne imparatorluğu roma hala cumhuriyetti o zaman :D gerçi mecaz da olabilir. "Barbarlık insanın doğal halidir. Uygarlık ise olayların akışı sonucu oluşan anormal halidir ve sonunda hep barbarlık kazanacaktır." Bu laf bölümün teması olmuş. Ayrıca Lucretia yarılmış halde Batiatus'un yanına geldiğinde arkada dikkat edin Alman birader bir yerden bir kupa bulmuş birşeyler içiyor :D İlithiya'nın son bakışı da inanılmazdı. Gaza geldim bir daha izleyecem o 20 dakikayı. Tekrar izleyince farkettim..baya bir Conan havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Çok iyiydi. 2. sezon gelsin hemen. Çok çabuk bitti üzüldüm abi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 adamın hayatı bitmesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Evet ben usher yazıom sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 SenariouS said: o değilde var mı spartacusun yerini tutacak dizi haftaya ne izleyecem ben şimdi ? Bende onun derdindeyim hiç sorma =) Edit= Valla düzeltmekten bıktım şu harferi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 SenariouS said: o değilde var mı spartacusun yerini tutacak dizi haftaya ne izleyecem ben şimdi ? Sorma pacific tirto çıkdı. Onuda izlemek için izliyorum. O kadarda benimsemişdim halbuki karakterleri, misal şimdi kapıdan, şura ve mira cıbıldık olarak girseler, hiç yadırgamam direk bağrıma basarım o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar