Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 olm ne katliam döndü yalnız lan 2. sezon gelsin nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Abi bölüm MUHTEŞEM. Ağzımdan her yerimden sular aka aka izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 720p harici izlemeyin bölüm bok oldu 720p ile tekrar izlicem KILL THEM ALL!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ulan 500 mb lıkta geldi.dayanamıyorum :) 720p bekliyorum inatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 aynen düşsün, hemen koşup yemek hazırlayacam, izlerken yiyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 spartacus abi o nasıl zıplayıştı of kendimi kaybettim çığlık attım spartacus ile birlikte bende zıpladım içerden noluyor diye geldiler OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Sezon finali nasıl yapılırın dersini verdi adamlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 toplanıp gladiatorculuk oynayalım mı çok fena canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 tahta kılıcın var mı ? benim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 marangozda yaptırcam zaten en kısa zamanda hatta 2 tane yaptırcam spartacus olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Bellik, ağda, tahta kılıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Flassh said: 720p harici izlemeyin bölüm bok oldu 720p ile tekrar izlicem KILL THEM ALL!! ya ben de yapıcam bunu, bence de sabredip güzel güzel hd izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yargı diye buna denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 gerçek olamayacak kadar güzel bir bölümdü. Tadı damağımda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 alman kardeşlerin sahnesi,çok etkiledi beni. 2 erkek kardeş olmak paha biçilemez bir duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 geldi 720p. yine Immerse çıkardı audio boktandır kesin ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 oeh be bir dizinin son 20 dakikasi bu kadar mi guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 immerse gitsin manavlık yapsın bıraksın release işlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Popeye said: oeh be bir dizinin son 20 dakikasi bu kadar mi guzel olur tam aynını yazmaya gelmiştim ya. vallahi süperdi tek kelimeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 13. bölüm dedikçe hep rome dan thirteen aklıma geliyor. inmesini beklerken o kavga sahnesini izliyim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 arkadaşlar konu açmiyim şurdan bilenler söylesin :) bsplayer ile 720p ve 1080p problemi yaşıyorum.coreavc flan dendi ama paralı o hangi program ile izlemek lzm ne yuklemek lzm biş yardım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bölümü izledim ve ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 vlc player'la izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Red said: arkadaşlar konu açmiyim şurdan bilenler söylesin :) bsplayer ile 720p ve 1080p problemi yaşıyorum.coreavc flan dendi ama paralı o hangi program ile izlemek lzm ne yuklemek lzm biş yardım ya bsplayer ve k-lite codec pack kullanıyorum. hiç bi ayar yapmamışımdır herhalde k-lite ı kurarken. direk default kurdum. releaselerin kendine has sorunları dışında bi sorun yaşamıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 cccp codec pack ve media player classic'le izliyorum herşeyi sorunsuzca açıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar