mani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 of of of. acayip gözüküyor 13. bölüm. ama preview lerde göründüğü gibi çıkmıyor ya bölümler. hep sağ gösterip cücük hareketi çekiyor senaristler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 La Final gördüm sanki orda 13 final mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 o nasıl fragman.12. bölümü izliyim bi önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 evet 13 sezon finali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ne pis bir diziymiş arkadaş, ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Ya 12'yi izleyen arkadaşlardan biri pm atabilir mi bana bişey sorcam bir sorunum varda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 süper bölümdü. KILL THEM ALL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 12 ashurun olumu feci olacak 13te crixus simdi onun cucugunu emer be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 iyi ya 480p de cıkıyor artık onu indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bu kole ayaklanmasini batiatus yonetseymis, sonu kesin zafer olurmus. adamimsin batiatus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 spartacus'ün glaber'in askerlerini haşat ettiği yerde slow motion tuşuna kağıt sıkıştırmışlar sandım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Batiatus müthiş oyuncu ya. Dizi'den sonra kesin müthiş bir teklif gelir bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 olm seedleyin lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 12. bölüm Allah belanızı versin :), naevi'ye yapılır mu bu be. Gelecek bölüm hepsini öldürmezler ise rahat etmiycem hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 izledim de simdi son bolumu... aboooo diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 12 gene batiatus şov gene batiatus şov. batiatus kolay ölcek gibime gelmiyor. ayaklanmayı bile anlar bence. ev koruma altına giricek. o kadar askeri de indirirse kara murat stayla olur. o zamanda bok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Tek bisi dicem, sadece spartacus degil, izledigim hemen hemen tum benzer dizilerde (romali olsun, baska donem olsun) en tatmin oldugum dovus sahnelerinden birisi vardi burda... villada havuzun ortasindaki sahne ne kadar muhtesemdi oyle... resmen ayaga kalkip bagirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Hayatımda ilk defa oturmuş torrenti izliyorum %78... %78.1 ... %78.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 İsyanda Batiatusu kesmesinler ordunun yanında takılsın. Hem oyunculuk hem diyalog açısından en başarılı karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 OĞLUM CAPSLA BAĞIRICAM LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN HER YERİNİZDEN ÖPÜYORUM NASI Bİ DİZİ BU?!?! bölüm bitti kalktım dişi anime karakterleri gibi odada ordan oraya sıçradım. HELALALALALALALAL yani bu kadar boktan başlayıp efsaneye saran başka bi dizi var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 dizi neden size boktan basladi yahu :) bastan beridir super dizi benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 said: bölüm bitti kalktım dişi anime karakterleri gibi odada ordan oraya sıçradım. allah belani versin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bi de bölüm sonunda doctore'nin !!! "allah mısınız lan" bakışı neydi ya ahahaha hani şu barca'nın öldürüldüğünü öğrendiği an balkona attığı bakış şalsdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 İyice merak ettim ya 12'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 çok iyi bir bölümdü. baştan sonra sürükleyiciydi. bu dizinin efsaneler arasına gireceği neredeyse kesin. 13. bölüm sezon sonu. nemer olacağı çok merak uyandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar