Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 hangi bölüm lan lucy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yemin et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 08 gitti adamın pipisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 hehehe kesersapi olarak kullanılcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yia 8. bolumun son sahnesi midemi kaldirdi serrefsizim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 8 işte bir köle, bir generali ve karısını böyle aşağılar.Yavrum spartacus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Oce4n said: 08 gitti adamın pipisi... gitti ama öncesinde cenneti hissetti yılan kadınla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 neyi hissetti,ben görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Yok yahu 8. bölümü merak ettim 7 yolda 8lemi başlasaydım diyorum şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 oha 1. bolumu simdi izledim AGE OF CONAN olmus nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 güzel bölümdü spartacus artık hükmetmeye başlamış nasiyatlar falan fişman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 baya iyi bölümdü be iyice yerleşti herşey. o galyalıda delikanlı cocuktu, boşluğuna geldi resmen.. cocuğa bişi olmasa bari, gencecik yasta kariyerinin başlangıcında kanser ol... yazık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Ilithyia'nın şakası yok vura vura öldürüyor hatun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Bölüm 9un altyazını bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ahaha crixus ya adamım 08 "Cennetin kapılarını kırarak açalım öyleyse" ahaha bölümün özlü sözüydü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Buddha said: Bölüm 9un altyazını bulamadım 9 çıktımı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 8 ve 9un düşük kalitede olanları geçen hafta nete düşmüştü, ben olsam izlemem ama arada da merakıma yenik düşecek gibi olmuyor değilim. ben HDTV Xvid diye geçenleri izliyorum, daha yüksek kalitesini izlemek gerek aslında. Yeni bir olay sandığım 720pninde 1980lerin sonunda çıktığını okuyunca wikipediada kendimi çok cahil hissettim. 8. bölüme gelince Spartaküs'ün etrafta nasihat vererek dolaşması falan çok artis olmuş. Dün neydin bugün ne oldun be oğlum, beklemezdim senden :D Soloniusta saldıran ben değildim diyor ama heralde sadece Ashur'un aklını çelmek içindi. O alman kardeşlerden atraksiyon bekliyorum ilerleyen bölümlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 8-9 gayet güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 8 Spartacus iyice artistleşti, anca kafasına vura vura crixus adam eder onu. Gerçi o da acıların çocuğu modelinde şu an, sanki spartacus ün eski hali. Gerçi Spartacus Ilithyia geçirdi lafı, bomba oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Epic müzikle sevişme sahnesi izleyebileceğiniz tek dizi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Zaten şu gothic sex sahneleri olmasa kaç kişi izleyecek merak ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Zaten şu gothic zex sahneleri olmasa kaç kişi izleyecek merak ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Köle isytanı, arena falan bonus kısmı işte sıkılmayalım diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 aslında spoiler değil ama hassas bünyeler için alalım yine de Bu dizi de o söylenen "benim asıl adım spartaküs değil" lafı gerçek mi acaba bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 doğrusu belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar