mani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 http://www.starz.com/SiteCollectionImages/Spartacus2009/downloads/spartacus800x600.jpg said: Betrayed by his country. Beaten into slavery. Reborn as a warrior. "Spartacus: Blood and Sand" is a graphic and visceral account of Rome’s most famous gladiator. When he’s separated from the love of his life, Spartacus is forced into the gruesome and bloodthirsty arena, where a grisly death is primetime entertainment. Spartacus must fight for survival, befriend his enemies and play politics in this new world of corruption, violence, sex and fame. He’ll be seduced by power and tormented by vengeance. But his passion will give him the strength to prevail over every obstacle, in this modern and uninhibited tale of death, honor and endurance. kadroda Lucy Lawless var. Peter Mensah 300 de tekmeyi yiyen abide var. Fragmanı direk 300 ü çağırıştırıyor zaten. Kan ve seks sahneleri sonuna kadar var. Açıkçası bu sahneleri adam gibi kotarırlarsa kendini izlettirir. Ama bir Rome olmasını beklemiyorum. Ocak ayında ilk bölüm yayınlanacak. Cüneyt abi bile sabırsızlanmış "kan akacak kan!" diye bağırıyormuş. http://www.youtube.com/watch?v=yHxn8mTpAJU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Herifler dizilere milyon dolar harcamaya başladı, biz hala bir film yapamadık. Güzele benziyo yav :D. Ben daha lostu seyretmedim gerçi. Böyle 1 hafta bekle, indir, türkçe altyazı ekle izle. Beziyorum ben bu ritüelden, hiç yabancı dizi izleyemiyorum cnbc-e harici nerdeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 açılmıştı bi yerde ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 orjinalinin dorte biri olsa izlerim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 boyle seriler olunca akla direk hbo geliyor. gerci starz da ayni sekil kablo tv ama showtime olsun, starz olsun bunlarin adam gibi yapimlari nadir cikiyor. ya cidden guzel bir sey cikar ya da bi halta benzemez doldururlar dovusle seksle atarlar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Sondaki çığlık sanki Starcraft'tan alıntı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Deli gazladı trailer ya.Aşırı severim bu tarz hikayeleri zaten.Umarım işin altından kalkarlar.Bir arkadasın dedigi gibi benim de aklıma HBO geldi ilk :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 izlenir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 İzledim çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 lan sodom kendini filme mi verdin. sıkılıom burda geri gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ow cok fazla kan var gibi geldi fragmanda boldest show boyle oluyormus demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 memeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Rome kadar iyi olamaz ama aksiyon sahneleri iyi duruyor. İlk blmderde de True Blood gibi seks ve şiddete abanırlar sonradan senaryoyuda düzletirlerse problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Rome'u alsam mı acaba, seyretmedim hiç :/? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 preair web screener ı nete düştü. 2 bölüm olarak. izlicem birazdan bakalım nasılmış. 22 ocakta yayınlanacak ilk 2 bölüm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Tirto bir filme benziyor ama bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 remakeleri abarttilar bu ara sanki biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Spartacus dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 |Joker| said: Rome'u alsam mı acaba, seyretmedim hiç :/? al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 film değil ya dizi. web screener kalitesi çok kötüydü izlemedim bu arada. 22 ocağa kadar beklicem. ama bi göz gezdirdim fastforward la güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 öf sağlam bir yapıma benziyor. meraklandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Film olsaydı keşke ya. Dizi bayar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 şu tarihi yapımların tekeli anglosaksonlardan çıksın artık ya sarışın mavi gözlü romalılardan gına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Tamamen seyretmedim de bir iki sahneye baktım işte fakat aşırı kanlı bir dizi. Hani adamın ensyee vuruolar bütün ekran kan oluyor fln. Birde böyle yavaş çekim kan fışkırmaları fln 300 deki gibi olunca çizgi roman efekti gibi hoş oluodu ama gerçekçi o kadarda ii değilmiş. Her aksiyon yavaş çekim ve manyak gibi kanlı birde bol bol seks var. True Blood, Dexter, Rome fln dozunda veriodu bunları iilerde eğer Spartacus'un her blm böyle olucaksa feci bayar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 rome da deli gibi tecavüz sahneleri vardı lan. çoğu adamın midesi kaldırmaz yani. ensest, eşcinsel, hayvanlı sevici vs vs. çok fazlaydı. ama o döneme göre normal. sonuçta o dönemde seks doğal bir ihtiyaç olarak bile görülmüyordu. tamamen bir içgüdü. o yüzden her köşe başında o orgy senin bu orgy benim olayı. ayrıca lucy lawless var. lelelelelele diyip frizbisini sallasa zevkten dört köşe olurum. http://roflrazzi.files.wordpress.com/2008/10/lucy-lawless-skillz-i-has-them.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar