Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Blood and Sand


mani

Öne çıkan mesajlar

http://www.starz.com/SiteCollectionImages/Spartacus2009/downloads/spartacus800x600.jpg


said:
Betrayed by his country. Beaten into slavery. Reborn as a warrior. "Spartacus: Blood and Sand" is a graphic and visceral account of Rome’s most famous gladiator. When he’s separated from the love of his life, Spartacus is forced into the gruesome and bloodthirsty arena, where a grisly death is primetime entertainment. Spartacus must fight for survival, befriend his enemies and play politics in this new world of corruption, violence, sex and fame. He’ll be seduced by power and tormented by vengeance. But his passion will give him the strength to prevail over every obstacle, in this modern and uninhibited tale of death, honor and endurance.


kadroda Lucy Lawless var.

Peter Mensah 300 de tekmeyi yiyen abide var.

Fragmanı direk 300 ü çağırıştırıyor zaten. Kan ve seks sahneleri sonuna kadar var. Açıkçası bu sahneleri adam gibi kotarırlarsa kendini izlettirir. Ama bir Rome olmasını beklemiyorum.

Ocak ayında ilk bölüm yayınlanacak.

Cüneyt abi bile sabırsızlanmış "kan akacak kan!" diye bağırıyormuş.

http://www.youtube.com/watch?v=yHxn8mTpAJU
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
Tamamen seyretmedim de bir iki sahneye baktım işte fakat aşırı kanlı bir dizi. Hani adamın ensyee vuruolar bütün ekran kan oluyor fln. Birde böyle yavaş çekim kan fışkırmaları fln 300 deki gibi olunca çizgi roman efekti gibi hoş oluodu ama gerçekçi o kadarda ii değilmiş. Her aksiyon yavaş çekim ve manyak gibi kanlı birde bol bol seks var. True Blood, Dexter, Rome fln dozunda veriodu bunları iilerde eğer Spartacus'un her blm böyle olucaksa feci bayar yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rome da deli gibi tecavüz sahneleri vardı lan. çoğu adamın midesi kaldırmaz yani. ensest, eşcinsel, hayvanlı sevici vs vs. çok fazlaydı. ama o döneme göre normal. sonuçta o dönemde seks doğal bir ihtiyaç olarak bile görülmüyordu. tamamen bir içgüdü. o yüzden her köşe başında o orgy senin bu orgy benim olayı.


ayrıca lucy lawless var. lelelelelele diyip frizbisini sallasa zevkten dört köşe olurum.


http://roflrazzi.files.wordpress.com/2008/10/lucy-lawless-skillz-i-has-them.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...