Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frp'den nağmeler : sizi en çok etkileyen özlü söz?

Dynun

Öne çıkan mesajlar

bütün dune serisindeki bütün chapter girişlerini buraya yazsak ancak keser walla :)

bone bu arada Dune Campaign setting buldum bitane. baya hoş göründü gözüme. bütün House major ve House minorlar, okullar (bene gesserit, ginaz, spacing guild vs...) herbişeyden bahsedilmiş. sisteme bakmadım pek...[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

ya Dragonutopia imzandaki lafı nerden buldun? aynı adamın(blackstaff) yakaladığı bir red wizard'a etiiği laf vardı büyünün sadece daha iyi fireball atmak olmadığını anlatan. Kural kitaplarından birinde(fr campaing setting, magic of faerun veya onun gibi bi kitapta) geçiyodu ama bulamadım. hani lafın tamamını bilen biri varsa bir zahmet yazsın[signature][hline]Irony is to be walked over by the earth instead of the other way around(Magic Living Terrain kartı)
Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons??
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Sosyal ağlarda paylaş

''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Çünkü eğer kötülüğün derinliklerine bakarsan onun karanlığı senin içine yansır.'' Çevirirken son kısmını anlamını düşünerek biraz değiştirdim.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 15 Mayıs 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Çünkü eğer kötülüğün derinliklerine bakarsan onun karanlığı senin içine yansır.'' Çevirirken son kısmını anlamını düşünerek biraz değiştirdim.

"He who fights with monsters should look to it that he does not become a monster.. When you gaze long into abyss, also abyss gazes into you.."

Aslında bu sözü orijinal olarak Friedrich Nietzsche demiş olup frpden bi nağme olmasa da oynadıım en ii frp oyunu olan *Baldur's Gate'in* açılışında yazmasından dolayı bişi demiicem.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

bi oyunda arkadaşımızın int i zarla atıldığından 7 wisdom ise 3 gelmişti oyunda geçen nameler bu arkadaş bi büyücü ile konuşur
B:bu gemiyle daha gitmemiz gereken çok yol var...birşeyler yapmalı
eleman:kuzen hani şimdi biz bu yöne gidiyoruz ya *parmağıyla işaret eder*
b:ee
e:bizde bu yönde koşsak daha çabuk varmaz mıyız?

burda oyunun ciddiyeti bi süreliğine bozuldu =)

okuduğum acaip bi yazıdada şöyle birşey vardı
büyücü bir baba oğluyla büyü dersindeler yaşla amca oğlunu eğitmekte
çocuk: father i ll be the strongest one on earth... everyone is going to learn my name...im goin to be the brightest flame on this earth...
baba:brithest flame burns quickest son...
çocuk:eaae....hınss! *brzzt* spell fizzles =)[signature][hline]www.wingchunturkey.com
aha ben bundanım işte
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir solomnia şovalyesiyim.Sözüm onurum,onurumsa hayatımdır.
Sturm Brigtblade
Ve tanis'in ölüm sahnesi.
Steel:Ben yapmadım yarım elf,arkandan ben saldırmadım(gibi bişi)
Tanis:Elbette sen yapmadın.Sen bir Brightblade sin
Aynı kitabın sonu:
Chaos takhsis şovalyelerine seslenir:
-Takhsis kaçtı.Yalnız kaldınız.
Paladine şovalyelerine döner:
-Paladine öldü sizde yalnız kaldı.Güvenebileceğiniz kim var.
Ve laf.Steel Brightblade:
-Birbirimiz.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

Death Gate Cycle
Lord Xar; Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yanlız olanlardır

Yine Death Gate'den;
Marit: Tek bir desen ikiye ayrılmış, kırıldıgı icin daha da güçlü

Bide Horace'ın yazdıklarında baya bi yarılmıştım okurken :)[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dungeon_Master, 15 Mayıs 2004 22:48 tarihinde demiş ki:
said:
''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Çünkü eğer kötülüğün derinliklerine bakarsan onun karanlığı senin içine yansır.'' Çevirirken son kısmını anlamını düşünerek biraz değiştirdim.

"He who fights with monsters should look to it that he does not become a monster.. When you gaze long into abyss, also abyss gazes into you.."

Aslında bu sözü orijinal olarak Friedrich Nietzsche demiş olup frpden bi nağme olmasa da oynadıım en ii frp oyunu olan *Baldur's Gate'in* açılışında yazmasından dolayı bişi demiicem.. :)

Ne yapmam lazım ayaklarına kapanıp teşekkür edeyim mi bana bişey demediğin için? (:p)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Horkinin Bir sozu vardı tam hatırlamıyorum;Soyle birşeydi''Beynin anlamayabilir,beynin asla anlamaybilir ama kalbin...''hatırlayan varmı?
Rasitlinin umut hakkında soyledileri
ve
Gene Rasitlinden ''Şu anda korkarsam tum hayatım boyunca bir korkak olarak yasayacagım''
bunu gercek hayatta deneyin gercekten cok gaz veriyor.
Birde Drizzt'in savasmak hakkında soyledileri vardı Wulfgara..Savaşçı kendi şansını kendi yaratır gibi birşeydi.[signature][hline]Buyuyunce ne olcan?
Yalama olcam.
Sosyal ağlarda paylaş

Myth: The Fallen Lords, Heart of the Stone bölümü öncesi isimsiz narrator'ın günlüğünden:

But they say that the darkest aftifacts have the ability to bend men to their will. Calling soundlessly to the wicked and discontent from thousand of miles away or hundreds of feets beneath the earth or sea, and that is in this way they come to light again, no matter how buried or forgotten.[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

Buda bir magic kartı olan Erase'in sözü (remove target enchantment from the game)

''Perception is more pleasing than truth''[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

DL'den:

"People want to believe in something, even if they know it is false."
-Tanis

"If we deny love that is given to us, if we refuse to give love because we fear the pain of loss, then our lives will be empty, our loss greater."
-Tanis

"We do not mourn the loss of those who die fulfilling their destinies."
-The Forestmaster

"The half-elf comes to me for advice, not because i can see the future. I can't. I am no seer. He comes because I am able to think, which is something most of these other fools seem incapable of doing."
-Raistlin

[Bu mesaj Etos tarafından 18 Mayıs 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 17 Mayıs 2004 00:38 tarihinde demiş ki:
said:
Dungeon_Master, 15 Mayıs 2004 22:48 tarihinde demiş ki:
said:

Aslında bu sözü orijinal olarak Friedrich Nietzsche demiş olup frpden bi nağme olmasa da oynadıım en ii frp oyunu olan *Baldur's Gate'in* açılışında yazmasından dolayı bişi demiicem.. :)

Ne yapmam lazım ayaklarına kapanıp teşekkür edeyim mi bana bişey demediğin için? (:p)

aslında bu söze, deathin sound of perserverance albumunun kapagının arkasındaki sayfada da rastlayabilirz ki ordada by Fridrik niteşe gibi bişi yazılmış:-P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...